1nottm 08.10.09, 11:18 Polećcie, proszę dentystę do wyrwania ósemki. Wiem, że musi to być chirurg szczękowy. Najlepiej na nfz, ale jeśli nie ma takiego to może byc prywatnie. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marigold222 Re: Chirurg szczękowy Olsztyn 08.10.09, 15:24 dr Bromirska- Małyszko- przyjmuje na Nagórkach- nie polecę do leczenia zębów bo jest niedelikatna, ale do rwania ósemek- rewelacja. wyrywała mi dwie dolne i zajęlo jej to kwadrans ze znieczuleniem i szyciem dziąseł. jest chirurgiem szczękowym, pracuje też w szpitalu, ale nie wiem jakie są państwowe terminy Odpowiedz Link Zgłoś
mmascarpone Re: Chirurg szczękowy Olsztyn 08.10.09, 19:49 Dr Mazur - li i jedynie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Chirurg szczękowy Olsztyn 09.10.09, 13:22 Marianna Rorot przy ulicy Rataja w Olsztynie, na Zatorzu. wyrywala mi dwie osemki kilka lat temu i jestem bardzo zadowolona. przyjmuje prywatnie, jak tez na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Chirurg szczękowy Olsztyn 09.10.09, 17:05 Dowgierd. Kontrowersyjna postać, ale rewelacyjny specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
olutek78 Re: Chirurg szczękowy Olsztyn 11.10.09, 19:10 Polecam 2- dr Gawryluk, znany od lat chirurg szczękowy, kiedys przyjmowal w przychodni stomatologicznej za szpitalem wojewodzkim, i dr Tabor, pracuje w szpitalu miejskim, wiem, że prywatnie przyjmuje w barczewie. Odpowiedz Link Zgłoś