oso1 12.02.04, 18:46 Będziesz w piątek? Mam coś do przekazania Ricie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: Do Inki 13.02.04, 12:42 Będę, nieco poźniej (Około 19-20), ale będe na pewno. Krakowski łącznik musi być!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Inki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 21:53 Inka , kiedy bedziesz przypuszczalnie w Krakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Inki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 20:57 nie mam jeszcze komtaktu z Inką, mam to szczęście, że kiedy zadzwonię - szepcze - rita jestem na wykładach i tyle kontaktu moze jutro będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Inki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 22:29 czekaj, czekaj, jutro się wezmę za Inkę, mam wolne od tenisa Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Inki 18.02.04, 12:31 Rita, ja juz jestem, tylko ze mialam strasznie zawalone terminy w zwiazku z ukladaniem planu zajec, ale za to piatki mam wolne:):):) Pasuje Ci piatek? Przepraszam, ale naprawde wczesniej nie moglam. Oso, spokojnie, dopelnie misji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Inki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 22:17 jest nadzieja, że może jutro Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Inki 19.02.04, 19:09 Dostarczyłam!!!!!!!!!! Jejku, ile było uciechy:)))))))) Ricie to normalnie palce drżały, nie mogła odpakować, podarła opakowanie, a jak zobaczyła to aż zamilkła z wrażenia:) Zresztą co ja będę opowiadać, sama zaraz przyjdzie i opowie:) PS: Oso, Ty wiesz już, że ja jestem Twoja córką. Ale nie zgadniesz kto jest moja mamą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Inki, oso, gigi i soli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 19:54 więc powstała taka rodzina oso i giga sa rodzicami inki, a sola jest przybraną siostrą inki ja już nie wiem jak się w domu bronić, kiedy otrzymuję upomonki ;)))) ciężko jest wytłumaczyć w domu kto jest kim więc sprawę upraszczam i powstaje forumowska rodzina :))))) ach co za prezenty :) musimy sobie wyjaśnić , że każde prezenty do niczego nie zobowiązują są po prostu gestem - dobra ? tak lepiej będziemy się czuć - prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Inki, oso, gigi i soli 20.02.04, 10:20 Oczywiście:) A dla uzupełnienia, to Rita poznałyśmy się, o ile mnie pamięc nie myli, w pociągu na trasie Kraków - Olsztyn. Żałuję bardzo, że jeszcze swojej "mamy" i "siostry" na oczy nie widziałam, ale to taka, zdaje się nowoczesna rodzina:) Odpowiedz Link Zgłoś