yadol 21.03.10, 23:41 już kilka osób pytało mnie, czy prawdą jest , że na spacerowniku pierdla w bartoszycach ma stanąć pomnik mirona s nie wiem co odpowiedzieć, czy to prowokacja czy swój do swoich , nie wiem może podpowiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
privus Re: pomnik mirona s 21.03.10, 23:56 Jest to przypadek szczególny tnij.org.pl/5947/ "W "Posłaniu do Polaków" czytamy: "Ciężko doświadczeni przez historię Ukraińcy w Polsce dobrze rozumieją cierpienie i ból niewinnych ofiar ostatniej wojny i okresu powojennego. W sposób szczególny odczuwamy ból Polaków, którzy ucierpieli z rąk ukraińskich. Czcimy pamięć poległych, a rodzinom tych, którzy doznali niesprawiedliwości, wyrażamy głębokie współczucie i ludzką solidarność. Przyłączamy się do ukraińskich głosów, które mówią: Przebaczamy i prosimy o przebaczenie"." Tak się właśnie powiela mity, które nie mają nic wspólnego z realizowaną na co dzień praktyką. W tym dziele także Migus ma swoje zasługi. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.doktor Re: pomnik mirona s 22.03.10, 00:04 coś się Synu nie chce otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: pomnik mirona s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 00:34 bywa , że zagubieni modlą się do swoich pomników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan fanki Re: pomnik mirona s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 00:42 bywa , że osadzeni modlą się do swoich pomników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan fanki Re: pomnik mirona s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 01:12 nie, stanowczo się nie zgadzam, żeby ten pomnik miał kształt dupy i można tam by było w przedziałek jak do skarbonki wrzucać kasę i wskazywać cel intencji, byłoby to zbyt realistryczne Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: pomnik mirona s 27.03.10, 21:06 Nota bene. A co się dzieje z fanką. Czyżby giermek Sycza Cichoń do tego stopnia ją ubezwłasnowolnił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: pomnik mirona s IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.10, 09:57 ..którzy doznali niesprawiedliwości..piękne nazwane.Oni zostali bestialsko wymordowani przez upowsców.taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: pomnik mirona s 22.03.10, 19:15 Prawda jest też taka, że swoje bestialstwo i zdziczenie chcą za wszelką cenę przykryć niewinnym hasłem niesprawiedliwości dziejowej. Kalendarium ludobójstwa ukraińskiego dokonanego na ludności polskiej www.naszawitryna.pl/ksiazki_36.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: pomnik mirona s IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 20:56 Który z Was był na spacerniku historii? pytam - Marek Żyliński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: Privus IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 21:07 Nie byłeś tam, zamilcz. Cenię Cię Privus. Marek Żyliński. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Privus 27.03.10, 21:20 Dla tego, jeżeli chcesz, to rozmawiajmy poważnie. A wycieczki pozostaw sobie na inne bardziej sprzyjające ku temu rozxrywkowe okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zyliński Re: pomnik mirona s IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 21:05 Czy byłeś na spacerniku? Nie? Nigdy? Więc milcz! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.doktor Re: pomnik mirona s 27.03.10, 21:11 synu,pogrążasz się, nie pij tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Marek Zyliński tęskni za spacernikiem? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 02:34 Różne bywają słabości. Paetz miał słabości do kleryków. Inni w podartych portkach chcieli przeganiać kapitalizm. A Marek ma słabość do spacernika więziennego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek żylinski Re: Marek Zyliński tęskni za spacernikiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.14, 23:19 jesteś goownem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: pomnik mirona s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 21:11 A skąd wiesz, czy ktoś był czy nie? Kto ci dał prawo oceniania i oczerniania ludzi, których nie znasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: pomnik mirona s IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 21:23 Znam Siebie, wiem , że nikogo nie zdradziłem, wiem co znaczy zdradzić. Fanka mówi na mnie , że jestem skorumpowany, to nieprawda. Mówię po ukraińsku - nieprawda, krzyczę do Was - NIEPRAWDA. Pozdrawiam - Marek Żyliński. I jeśli nie przeprosi, za to suke dopadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zyliński Re: pomnik mirona s IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 21:34 Marek Zyliński Kto z Was tam był? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: pomnik mirona s 27.03.10, 21:40 przeproś luju Fankę swoje bełkoty eksponuj bardziej kameralnie Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: pomnik mirona s 27.03.10, 21:39 Nie przewalaj. Bardzo wyważona i rozsądna dyskusja prowadzona z fanką na forum od lat jest dowodem na to, że nie musisz się bronić oskarżając ją o swoje mniej czy bardziej słuszne domysły. Dla mnie (i chyba nie tylko) fanka jest bardziej wiarygodna w swoim postępowaniu (a zważ, że oceniam tylko w oparciu o udział w dyskusjach na forum, niż twoje - wybacz - bardzo niezręczne i pretensjonalne - wtrędy. Zrozum w końcu jedno, że na forum jesteśmy wszyscy równi bez względu na to, czy byłeś królem Mambuko, synem Hajle Selasje Nygus Nygustii czy Kaundinją I - córką króla Nagów. Zejdź na ziemię i nie rób chociaż wstydu swojemu bratu. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: pomnik mirona s 27.03.10, 21:42 w tej chwili jesteś nawalonym chamem i przeproś Fankę burku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pomnik mirona s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 21:59 Moi drodzy, wystarczy zerknąć na ostatnie sejmowe pytania czy też interpelacje - okazuje się, że sycz i żyliński (braciszek) tworzą tam niezła paczkę, która wspólnie wnioskuje o to samo. Tak więc jednemu się nie chce, drugi się dopisuje i aktywność poselska jest. Po przeanalizowaniu owych zapytań, stwierdzam, że są to duperele. Czy nie jest tak, że drugi żyliński dostaje polecenie od braciszka lub mironka, by mącił na forum, bronił mironka i siał zamęt? A od Fanki to wara! Dzięki niej wielu przekonało się, jaki wolny kraj mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: pomnik mirona s 27.03.10, 22:13 Ten tandem od dawna budził we mnie bardzo mieszane uczucia. Prawdę mówiąc chyba od 30 lat. Do dnia dzisiejszego mam poważne wątpliwości, czy działają r4azem, czy tez osobno. Na każde stwierdzenie można znaleźć wiele dowodów przeciw, ale także i za. Czasami to wszystko sprawia wrażenie filmu z dwoma aktorami, tylko reżyser nie chce się ujawnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: pomnik mirona s IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 21:46 1)cenię Cię głupi Baranie 2) nie mieszaj do tego mojego Brata, 30 czy uważasz, że jestem skorumpowany? PODPOWIEDŹ: ważna jest odpowiedź 3). dyżurujesz, czy egal? Marek Zyliński (to jest ważne) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: pomnik mirona s 27.03.10, 21:52 idź spać, żałosny jesteś jak facet bez gaci w twoim wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zyliński Re: Yadol - pies Franka IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 21:59 Zgnijesz w nieuctwie, nic się nie nauczyłeś, nienawiść gnije, zgnijesz w barłogu z kryminalnym Frankiem, kiedyś się przerazisz swojej nienawiści, pozdrawiam Marek Żyliński Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: pomnik mirona s 27.03.10, 22:01 Jesteś rzeczywiście nawalony :) > 1)cenię Cię głupi Baranie Nie ma sprawy. Nigdy nie twierdziłem, że pozjadałem rozumy tego świata. Jako ynteligent z Zakładu Mechanizacji Rolnictwa PGR Kętrzyn powinieneś mimo wszystko zdawać sobie sprawę, że nawet ten głupi baran nawet z tej hodowli opodal, potrafi ze swych rogów stosowny zrobić użytek. > 2) nie mieszaj do tego mojego Brata, Przyjąłem. Zbyt wielki dystans intelektualny, byś mógł zaliczać go do swojej rodziny. Rozumiem, że nie wypada miesza ć wody z ogniem i do tego tematu już nie wrócę. > 30 czy uważasz, że jestem skorumpowany? To co ja uważam, to jest moja sprawa. Chciałbym wiedzieć, jak się Ty po tym wszystkim czujesz? > PODPOWIEDŹ: > ważna jest odpowiedź 3). > dyżurujesz, czy egal? > Marek Zyliński > (to jest ważne) Trafiłeś w samo sedno rzeczy. Siadłem właśnie przy szklance Łzy Konsomołki, którą Edico Tobie zalecał na powitanie jutrzenki :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: pomnik mirona s 27.03.10, 22:06 WITAJ EDICO :) :) :) BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE "ZNOWU JESTEŚ" dzięki za pomoc , ale chyba nie ma sensu dyskutować dzisiaj z tym kiedyś panem Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: pomnik mirona s 27.03.10, 22:16 Dorwałem się okazyjnie do kompa, ale mnie już wyganiają. Myśle, że następna okazja niedługo się trafi. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zyliński Re:Edico IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 22:09 Zdrowia nieustajacego. Niedogonisz nienawiści. 3xN , jak Twoje 3xTak Marek Żyliński. PS: Lubię Cię za Twoją głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re:Privus IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.10, 22:24 Ty naprawdę chcesz mówić o Marku Żylińskim i Adamie Żylińskim? Pogięło Cię? To są dwa różne światy. Nie mieszaj dwóch różnych ludzi. Pozdrawiam Marek Żyliński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Tego to rąbie IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 02:23 jak za carskich czasów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: pomnik mirona s IP: 213.251.189.* 27.04.10, 23:29 wspolczesnydiogenes.bloog.pl/?ticaid=6a10f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qt Re: pomnik mirona s IP: *.olsztyn.mm.pl 28.04.10, 07:05 ja bym mu postawił....piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wania Re: pomnik mirona s IP: *.centertel.pl 17.08.10, 16:31 i bardzo dobrze to prawdziwie bezpartyjny fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: pomnik mirona s 17.08.10, 16:54 w każdej partii, którą odwiedził był fachowcem, chłopaki pamiętają, jak zawsze najcieplej wspomina się młodość i dojrzewanie czyli pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: pomnik mirona s IP: *.com 03.01.11, 22:20 który z tych fiutów przed ratuszem to pomnik mirona? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: pomnik mirona s 04.01.11, 15:11 Spacerownik pod dawnym murem więziennym w Bartoszycach ma swoją bardzosmutną historię. Jest to jeszcze jeden przyczynek do zajęcia cię tym tematem przez Warota. Czy tam powinien stanąć pomnik mirona czy kogoś zupełnie innego - nie wiem. Fakty nie powinny jednak ulegać zatarciu w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Mentalność klawisza 04.01.11, 17:17 Czyli jesteś klawiszem? Mentalność klawisza- cóż każdy ma taki zawód na jaki zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeep Re: Mentalność klawisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 23:18 Odkąd pamiętam to ty kecaw sprzedajna i tania dziwka jesteś. To zawód czy charakter ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Mentalność klawisza IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 01:27 A może jedno i drugie połączone tradycją wyścigu szczurów w uprawianej profesji? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.doktor Re: Mentalność klawisza 06.01.11, 01:36 Zgoda: wszyscy wiemy, że kecawa to tania panienka nieciężkich obyczajów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zyliński Re: pomnik mirona s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.14, 23:16 gupiś Yadol, gupis Odpowiedz Link Zgłoś