Dodaj do ulubionych

Poparcie dla platformy obywatelskiej

04.05.10, 00:34
Mniejsze poparcie to sygnał, że Platforma Obywatelska powinna oddać
władzę!
Obserwuj wątek
    • nereus1 Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej 04.05.10, 00:38
      A komu ma oddać Leninowi czy Stalinowi?
      • Gość: taktaktak Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.10, 03:34
        Temu małemu krzykaczowi, który natychmiast wypowie wojnę Rosji i Niemcom.
        Przynajmniej będzie się coś działo, charyzma, ideowość itepecie, nie takie nudy
        jak za rządów Tuska.
        • Gość: podatnik Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej IP: *.chello.pl 04.05.10, 07:38
          Wkrótce każdy wyborca sam oceni jak PO spełniła obietnice
          wyborcze ,co mu się poprawiło/pogorszyło za ich rządów, czy tego
          oczekiwał po Tusku i jego ekipie,czy Polska zbliżyła się do
          europejskich standardów czy do bananowej republiki...
          • Gość: pelagia Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 11:53
            ja też wolę kaczą republikę, nigdzie na świecie nie będzie takich jaj, będzie
            wesoło, precz z nudnym Tuskiem
            • Gość: podatnik Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej IP: *.chello.pl 04.05.10, 12:28
              Gość portalu: pelagia napisał(a):

> ja też wolę kaczą republikę, nigdzie na świecie nie będzie takich
              jaj, będzie
              > wesoło, precz z nudnym Tuskiem

Nie powinnaś się nudzić ,przeciez dał ci 21zł podwyżki emerytury
              możesz więc uganiać się po sklepach,żeby wydać całą tą olbrzymią
              kwotę.

• yadol Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej 04.05.10, 12:36
                smutna cipo podatniku :tak taniej bolszewickiej propagandy dawno tu nie było ,
                pokaż suchy pędzlu co jeszcze potrafisz, możesz nawet zmienić nick, ale dawaj
                dawaj bo to co tworzysz jest piękne masz talent do pisania głupot jak kecaw
                • Gość: podatnik Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej IP: *.chello.pl 04.05.10, 13:07
                  O co ci chodzi szanowny yadolu ,uważasz ,że piszę nieprawdę?
                  Porozmawiaj z emerytami,rencistami na temat ostatnich
                  podwyżek ,bywały nawet niższe 19 zł ,gdzie po opłaceniu czyszu za
                  mieszkanie i prądu POzostało zero w portfelu.

Ps.nie nazywaj mnie przypadkiem moherem ,bo nim nie jestem.
                  • yadol Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej 04.05.10, 13:18
                    moherami to nie jesteśmy jak sądzę obydwaj, ale.........

nie kochając jak zapewne wiesz platformy cwaniaczków a tej w Olsztynie
                    szczególnie, nie pozwolę sobie i innym robić z mózgu budyniu

ponieważ:
                    osiągnięcia socjalne, polityczne i ekonomiczne rządów smutnych ignorantów
                    kaczorów dadzą się szybko podsumować na poziomie ZERO, ich nieudane i nieudaczne
                    rządy to klasyka tematu, bolszewia totalna, już kiedyś pisałem tu , że gdyby
                    kaczory urodziły się 50 lat wcześniej to batiuszka stalin skończyłby na
                    słonecznej syberii z berią do towarzystwa i to byłby sukces ich pontyfikatu,
                    spóźnili się dla nich niestety

pozdrawiam:)
                    sorry za tą cipę
                    • Gość: przyj bracie Re: Poparcie dla platformy obywatelskiej IP: *.centertel.pl 03.06.10, 15:08
                      poprę finansowo więc podajcie numer konta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka