Dodaj do ulubionych

Specjalista od przekrętów się wypowiedział

09.05.10, 01:13
O. Rydzyk: Przekręty będą nie z tej ziemi.

"Obawiam się, że te służby, nie wiem jakie, ale one będą kręciły" - mówił
duchowny. "A ci, którym zależy na tym, oni mają media, są wszędzie, umacniają
się coraz bardziej - to przekręty będą nie z tej ziemi. Dzisiaj mi jeszcze
ludzie opowiadali jakie były przekręty, ciągle to do nas dochodzi, jakie
oszustwa na oczach. A teraz jeszcze to wszystko jest skomputeryzowane, kto
robił tą komputeryzację, to chyba wszyscy wiedzą, prawda?"
www.dziennik.pl/wydarzenia/article602712/O_Rydzyk_Przekrety_beda_nie_z_tej_ziemi.html|
Bo stoczniowcy już otrzymali od niego tę kasę, którą na Ratowanie Stoczni
Gdańskiej tak skwapliwie zbierał. A z jego odwiertów geotermalnych gorąca woda
trysnęła.

Ożeszku ty Rydzyku kombinatorze. Już ty się znasz na przekrętach, jak mało
kto? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Specjalista od przekrętów się wypowiedział IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.10, 03:56
      Te dziury na odwierty nie miały służyć na wodę ale na kolejne pieniądze dojone z
      naiwnych moherów.
      • Gość: arnika Re: Specjalista od przekrętów się wypowiedział IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.10, 05:22
        Największy przekręciarz RP zapowiada przekręty.Czyżby sam się do czegoś szykował
        a aferę chce zwalić na innych.On się na ty najlepiej zna.Mohery to ĆMY a Rydzyk
        to świecąca LAMPA.Ohydny człowiek.Bez skrupułów,bez honoru i bez miłości
        kapłańskiej.Agentura diabła w czarnej sekcie.
    • Gość: antymenel Re: Specjalista od przekrętów się wypowiedział IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.10, 10:04
      W końcu Rydzyk jest powszechnie znanym specjalistą od przekrętów
      finansowych.Spotkałem się z wdzięcznym określeniem tego zasłuzonego
      biznesmena jako ojca malwersanta.Piekne.
      • rydzyk.doktor Re: Specjalista od przekrętów się wypowiedział 09.05.10, 12:11
        oj nieładnie , nieładnie tak pisać o wybitnym przedstawicielu klasy biznesmenów,
        to najwybitniejszy w Polsce specjalista do pozyskiwania i niezgodnego z
        obietnicami wykorzystania wdowiego , gorzkiego grosza

ten mętny gość ma dużo mniej skrupułów i uczciwości w sobie niż przeciętny katolik
        • Gość: Marek Żyliński Smutno IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.10, 00:50
          Wszyscy przedmówcy mają rację.
          I nie dlatego że nienawidzicie wiary, jaka by Ona tam nie była.
          Dlatego, że macie rację.
          Bo ten Pan, bo nie Ksiądz przecież (moim zdaniem), Was w tym
          biznesie umacnia.
          Pozdrawiam komunistów.
          Macie słuszną wyżerkę.
          Dlatego smutno.
          Wsio nie tak.
          • privus Gdybyś kałmuku sięgną do słow Słowackiego 10.05.10, 02:00
            zaczął byś kałmuku rozumieć treści niektórych skojarzeń wyrażonych wdzięcznymi
            słowami. Czy w ten sposób może wyrażać się człowiek mający na sumieniu swoich
            kolegów?

Nie chciałem cię kopać, mimo prymitywnych i niezwykle chamskich zagrań, do
            których sam się przyznałeś stawiając się w szeregu tutomfackich Sycza. Nigdy nie
            byłem ci wrogiem i traktowałem wszystkie anse jako prymitywizm formy płynącej
            kry. Nie wiesz z kim masz do czynienia głąbie prymitywnych hasełek i do czego
            zostałeś wykorzystany. Przestań mi pijaczyno tworzyć kolejne historie
            zasłużonych na Wawel, bo Ci, do których przylgnąłeś dawno kopnęli cię w d...

Jako człowiek wierzący w rozsądek ludzi mam nadzieję, że było to nie
            porozumienie. Niestety patafianie, nie ja w wyniku internowania nabrałem wiatru
            w skrzydła. Zamilcz pijaczyno upajającym się przypadkowymi błyskotkami, których
            wcale nie byłeś kreatorem.
            • Gość: Marek Żyliński Nic IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.10, 02:19
              Obrona przez atak matole?
              Już po Tobie.
              Poświęce urlop i pieniądze, które miałem dla wnuków.
              • Gość: Marek Żyliński Privus- czyli Nic IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.10, 02:32
                A za to że ja mam na sumieniu kolegów, to bekniesz.
                Przyrzekam Ci. Do końca życia.
                • privus Re: Privus- czyli Nic 10.05.10, 02:44
                  Rachunek wystawią ci koledzy. A ja będę bekał po ewentualnym piwie. Pamiętaj o
                  tym, że niektóre dokumenty pozostały poza IPN i bezpieką panie pośle.
                  • Gość: Marek Żyliński Privus- czyli Nic IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.10, 03:39
                    Już ci kiedyś mówiłem.
                    Mogę Ci się w twarz zawsze śmiać.
                    jeden z nie wielu.
                    • Gość: mk Re: Privus- czyli Nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 04:31
                      Tarzasz się od lat na wysypisku śmieci, więc nic dziwnego, że nic innego nie
                      jesteś w stanie dostrzec. Kolejny przykład na to, jak kończy wtórna pseudo elita
                      Solidarności. Po twoich postach na tym forum wstydzą się po prostu tego, że
                      kiedyś wiązałem nadzieję na ozdrowieńczy ruch w tej całej trupie.
                      • Gość: Marek Żylinski Privus- czyli Nic IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.10, 09:29
                        Jestem zwykłym, szarym człowiekiem i nie masz prawa mnie wyzywać.
                        Zapamiętaj.
                        Komunisto.
                        Różnica między nami jest taka, że ja jestem.
                        Ciebie nie ma.
                        I nigdy nie było.
        • Gość: mk Re: Specjalista od przekrętów się wypowiedział IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 04:39
          Ten przedstawiciel kościelnej klasy biznesmenów zez zastanowienia zajechał do
          cna tych niekościelnych. Biznes kościelny nie zna litości i nawet kości obróci
          we własny interes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka