Gość: menage IP: *.olsztyn.mm.pl 27.05.10, 09:43 A Polacy beda tam mogli pracowac na zmywaku i jako poslugacze. wyprzedaja majatek narodowy za bezcen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziggy Re: Irlandczyk chce kupić b. rządowy ośrodek w Mi IP: *.cpe.quickclic.net 27.05.10, 14:28 Pamietacie przyslowie "wasze ulice a nasze kamienice". Ja bym sie bacznie przypatrzyl tym nowym "inwestorom" z duzym nadmiarem pienedzy. z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzieju Co chce kupić Irlandczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 14:57 Z tytułu wynika, że chce kupic Mierki, a z tekstu, że chce kupić Łęgucki Młyn. Konia z rzędem: co chce kupić Irlandczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Irlandczyk chce kupić b. rządowy ośrodek w Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 12:48 a miała być druga irlandia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Irlandczyk chce kupić b. rządowy ośrodek w Mi IP: *.uwm.edu.pl 28.05.10, 13:28 i wyszło jak zawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola ryczan Irlandczyk chce kupić b. rządowy ośrodek w Mier... IP: 213.25.24.* 20.07.10, 15:53 W Osrodku rzadowym w Mierkach bylam z mezem Piotrkiem po slubie w roku 1985 wspolnie z moimi rodzicami, sami oplacajac sobie pobyt za pienidze weselne. Wedlug mnie Osrodek powinnien byc obiektem rekreacyjno-wypoczynkowym i bez barier architektonicznych dla niepelnosprawnych.Mysle, ze bylby swietny dla wszystkich sportowcow i ich rodzin z wykozrystaneim treningow i wypoczynkow. W okresie wAKACYJKNYM , FERYJNYM DLA MLODZIEZY i turnusow rehabilitacyjnych a przede wszystkim dla politykow. Jak pamietam jest tam kort tenisowy, sauna, basen kryty i zewnetrzny, kajaki i lodki z przystania wodna i pomostem, domki letniskowe ktore mozna zmodernizowac. Wedlug mnie nalezaloby pewna czesc lasu przygotowac pod obiekt boiska sportowego dla treningow sportowcow z POlski i za granicy. Odpowiedz Link Zgłoś