nowoto17 15.09.10, 06:46 www.sfd.pl/NOWOTO_Aktualna_forma-t615800.html co sadzicie o takiej sylwetce mojego kolegi u faceta?podoba to sie wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacikowa Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 07:16 Wyglądasz paskudnie. Nie ściemniaj,że to kolega wiemy,że to ty. Aż się niedobrze robi patrząc na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 08:15 onanizujesz sie przed wlasna podobizna trolu? Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 08:24 nie, nie i jeszcze raz nie. ale ja to już stara jestem to się pewnie nie liczę Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 08:26 stara? To te 78 w nicku to wiek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 08:32 tak ;) trochę oszukany, bo jedynkę z przodu już sobie darowałam żeby nie straszyć Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 08:35 a jedynka miala oznaczac, ze jestes z pierwszego tloczenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 08:41 nie. z pierwszego tłoczenia był mój brat. ja jestem z drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 08:45 Powinnas wiec to jakos uwzglednic w nicku, skoro nie masz wizytowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Paskuda 15.09.10, 09:15 Ja wiem... Jestem stara i się nie znam, ale prawda jest taka, że to ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 09:15 Nie chłopcze, nie podobasz się nam. Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 09:23 Plus za brak owłosienia na klacie, ale ogólnie trochę za suchy. Proporcje mogą być. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 11:47 Wiemy, że to ty :P Moje zdanie NIE - mały sprzęt, a jak wiadomo, liczy się rozmiar. Waga ok, bo przygnieciesz kobietę podczas kopulacji, jednak jej nie zadusić. Wyluzowany to spoko, ale jak się napniesz, to wyłazi okablowanie i nie nie nie.. jak na zdawaniu krwi przy uciskaniu opaską. Na raz to może jeszcze przejdzie, o ile sprzęt masz zawinięty. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 12:06 jestem na nie, troche przesadziles i te kable straszne, jak z horroru, lubie wysportowane ciala- jednak jak dla mnie to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
alajna85 Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 12:40 Nie podoba mi się, jest wręcz odrzucający. Za duży na górze, wąska talia blee. Nogi też nie. I te żyły:/ Niby wysportowane ciało jest fajne, ale nie to konkretnie. Nie przytuliłabym się i nie nabrałabym ochoty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kobra.bez.ogonka Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 12:48 nie, nie podoba się nam. obleśnie i aseksualnie to wygląda!! Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 15:40 o mamusiu. gruzłowaty jak mojej babci łydki z żylakami, łysiuteńki jak jednodniowy chomik i na dodatek pryscaty. delicje. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 16:13 Jak chcesz grać bez charakteryzacji w horrorze, to w sam razik. Wieku nie podam, nie spotkam się. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 17:02 bleee...ja kurde serek sobie jadałam i mi smakować przestał :/ Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 17:13 Obrzydliwość. Długim drągiem przez żel-betową ścianę bym nie dotknęła. Ugh... Po co faceci sobie taką krzywdę robią? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 18:59 martishia7 napisała: > Obrzydliwość. Długim drągiem przez żel-betową ścianę bym nie dotknęła. Ugh... P > o co faceci sobie taką krzywdę robią? To wyjaśnia teoria "hom(m)osexualite" autorstwa Helene Cixous. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 17:13 Absolutnie mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 17:18 Auć, trzeba było uprzedzić, ze drastyczne foty.:/ Nie, nie podoba mi się ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 19:14 A mnie, to co widać na zdjęciach, skojarzyło się z eksponatami na sali wykładowej dla studentów anatomii. Jeden eksponat odarty ze skóry do nauki o mięśniach, a drugi o układzie krwionośnym.Oba odrzucające estetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: do kobitek-kolega do oceny 15.09.10, 20:34 nie, plecy są ogromniaste ;/ Odpowiedz Link Zgłoś