brzoza 13.03.04, 08:43 Na dobry dzień zycze Wam tego, co sobie - duzo energii, checi do dzialania i nadziei dla wszystkich, że juz jutro, najdalej pojutrze, bedzie choc odrobine lepiej:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pysiola Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: 80.51.193.* 13.03.04, 09:13 Czesc,jak miło,potrzebuje takiego wsparcia bo jestem poddenerwowana i jakos sily do zycia nie mam :((( jedna porazka mnie przygniata i nie pozwala żyć,trzeba sie jednak podniesc i zyc dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 17:02 Gość portalu: Pysiola napisał(a): jedna porazka mnie przygniata i nie pozwala > żyć,trzeba sie jednak podniesc i zyc dalej :) Pysiolko - do gory głowka i pomysl sobie, ze moglo byc jeszcze gorzej, wiec trzeba sie cieszyc, ze nie bylo. Nawet gdy wydaje Ci sie, ze to juz najgorsze, co moglo Cie spotkac. Uwierz mi - zawsze moze byc gorzej i wbrew pozorom jest to bardzo optymistyczne, bow lasnie jest tak, jak napisalas: trzeba zyc dalej! Serdeczne pozdrowka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 18:26 Tu Chicago:))) Pozdrawiam wszystkich, a w szczegolnosci: - Olsztyn, - Krakow, - Poznan, - Warszawe, - Toronto, - Mississauge - i przyleglosci:))) Duuuuuuzo usmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 11:07 Tu Inka:) Zapomniałaś pozdrowić też Warszawę, Kraków i... Poznań:) Baaardzo zaspany:) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 16:55 Inka w dwoch postaciach, no tego jeszcze nie bylo:)))) Oczywiscie, ze pozdrawiam Krakow, Poznan, a Warszawe tez moge, chociaz i tak pozdrawiam ja kazdego dnia, gdy rano otwieram oczeta i w zadymione niebo spogladam (za blokami, ulicami, za wieloma trawnikami mam ci ja elektrocieplownie). Oczywiscie pozdrawiam takze osobiscie Beinga, goszczacego - jak sie domyslam - Inke-podrozniczke:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 21:04 ja również witam wszyscy się już budzą, poczuli wiosnę, przywitała w pierwszej kolejności Poznań, Olsztyn jeszcze czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysiola Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: 80.51.193.* 13.03.04, 22:49 dziękuje :* a ja teraz wam życze słodkich snuffff ;) niech się wam same aniołki snią :* Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 22:59 Pysiola. Nie spij jeszcze. Mam dzis w zanadrzu wielu znakomity powiedzien Aloszki. Oto kolejne z nich. Syn Awdiejewa pyta ojca: tato kim ja wlasciwie jestem. Polak, czy Ruski ???. A po co ci to wiedziec synku, pyta Alosza ???. Poniewaz sasiad ma fajny rower i nie wiem czy go odkupic, czy tez podpieprzyc ???. To "zywy" cytat i niech Admin nie wazy sie go kasowac. Poza tym Admin teraz smacznie spi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysiola Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: 80.51.193.* 14.03.04, 08:10 hehehe dobre :D...nastał nowy dzień Niedziela-ble jak ja jej nie lubie,wszyscy są w domu a w głowie mam tylko jedno " od jutro znowu studia i ta katorga" : ((((((((.Najbardziej lubie czwartek w południe bo wiem ,że już koniec męczarni i można się wyluzować :P,pozdrawiam Was gorąco :* buziaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 19:01 Pysiola - i ja cię pozdrawiam i przypominam, ze Olsztyn piekny jest otwarty dla wszystkich lub w Klubie forumowicza możesz coś bliżej opowiedzieć o sobie. Nie zapominaj też o szntach na Przystani 19.03 , tam będzie wesoło. bpkw - jesli ci się coś jeszcze przypomni to wsadzaj, przyjemnie sie czyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysiola Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: 80.51.193.* 14.03.04, 21:01 Miałam napisać coś o sobie :) Mam na imie Ola :),jestem bardzo wesołą,ciepła kobietką :P Studiuje prawo w Olsztynie,jestem na drugim roku. Ehh właśnie przez te cholerne studia choruje na brak czasu :((,przytłacza nie już to wszystko :( Ale life goes on :) Trzymajcie siem :* Maz budzi zone w nocy - Kochanie, Kochanie obudz sie - mam dla Ciebie pigulke na bol glowy. - Ale misiu, mnie przeciez nie boli glowa... - Haa! Mam Cie... Siedzi dwoch starszych dziadkow na laweczce w parku i przechodza dwie mlode laski. Nagle jeden z dziadkow do drugiego: - Podrywamy dupcie? - Eee tam, jeszcze sobie posiedzimy! :D całuski :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 21:10 to wiesz, że mamy kolegę thor_tr na prawie i ma swój wątek prawny w Klubie forumowiczów robi nam się mocna prawna grupa - to wspaniale, z prawem wszyscy sa na lewo, jedynie Olsztyn jest typowo prawnie doskonały - witam w klubie ! na rozgrzewkę : W parku na ławce facet gra z psem w pokera. - Ale mądry pies - zachwyca się przechodzeń. - No, jeszcze nie za bardzo, jak mu przychodzi dobra karta, to głupi macha ogonem - odpowiada facet. Odpowiedz Link Zgłoś