Dodaj do ulubionych

Witam zaspany Olsztyn:))))

13.03.04, 08:43
Na dobry dzień zycze Wam tego, co sobie - duzo energii, checi do dzialania i
nadziei dla wszystkich, że juz jutro, najdalej pojutrze, bedzie choc odrobine
lepiej:-)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Pysiola Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: 80.51.193.* 13.03.04, 09:13
      Czesc,jak miło,potrzebuje takiego wsparcia bo jestem poddenerwowana i jakos
      sily do zycia nie mam :((( jedna porazka mnie przygniata i nie pozwala
      żyć,trzeba sie jednak podniesc i zyc dalej :)
      • brzoza Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 17:02
        Gość portalu: Pysiola napisał(a):
        jedna porazka mnie przygniata i nie pozwala
        > żyć,trzeba sie jednak podniesc i zyc dalej :)

Pysiolko - do gory głowka i pomysl sobie, ze moglo byc jeszcze gorzej, wiec
        trzeba sie cieszyc, ze nie bylo. Nawet gdy wydaje Ci sie, ze to juz najgorsze,
        co moglo Cie spotkac. Uwierz mi - zawsze moze byc gorzej i wbrew pozorom jest
        to bardzo optymistyczne, bow lasnie jest tak, jak napisalas: trzeba zyc dalej!
        Serdeczne pozdrowka:))))
        • mika_1 Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 18:26
          Tu Chicago:))) Pozdrawiam wszystkich, a w szczegolnosci:
          - Olsztyn,
          - Krakow,
          - Poznan,
          - Warszawe,
          - Toronto,
          - Mississauge
          - i przyleglosci:)))

Duuuuuuzo usmiechu:)
    • being28 Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 11:07
      Tu Inka:)
      Zapomniałaś pozdrowić też Warszawę, Kraków i... Poznań:) Baaardzo zaspany:)
      • brzoza Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 16:55
        Inka w dwoch postaciach, no tego jeszcze nie bylo:))))
        Oczywiscie, ze pozdrawiam Krakow, Poznan, a Warszawe tez moge, chociaz i tak
        pozdrawiam ja kazdego dnia, gdy rano otwieram oczeta i w zadymione niebo
        spogladam (za blokami, ulicami, za wieloma trawnikami mam ci ja
        elektrocieplownie).
        Oczywiscie pozdrawiam takze osobiscie Beinga, goszczacego - jak sie domyslam -
        Inke-podrozniczke:))))
        • Gość: rita Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 21:04
          ja również witam
          wszyscy się już budzą, poczuli wiosnę, przywitała w pierwszej kolejności
          Poznań, Olsztyn jeszcze czeka :)
    • Gość: Pysiola Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: 80.51.193.* 13.03.04, 22:49
      dziękuje :* a ja teraz wam życze słodkich snuffff ;) niech się wam same aniołki
      snią :*
      • bpkw Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) 13.03.04, 22:59
        Pysiola. Nie spij jeszcze. Mam dzis w zanadrzu wielu znakomity powiedzien
        Aloszki.
        Oto kolejne z nich.
        Syn Awdiejewa pyta ojca: tato kim ja wlasciwie jestem. Polak, czy Ruski ???.
        A po co ci to wiedziec synku, pyta Alosza ???. Poniewaz sasiad ma fajny rower
        i nie wiem czy go odkupic, czy tez podpieprzyc ???.
        To "zywy" cytat i niech Admin nie wazy sie go kasowac. Poza tym Admin teraz
        smacznie spi.
        • Gość: Pysiola Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: 80.51.193.* 14.03.04, 08:10
          hehehe dobre :D...nastał nowy dzień Niedziela-ble jak ja jej nie lubie,wszyscy
          są w domu a w głowie mam tylko jedno " od jutro znowu studia i ta katorga" :
          ((((((((.Najbardziej lubie czwartek w południe bo wiem ,że już koniec męczarni
          i można się wyluzować :P,pozdrawiam Was gorąco :* buziaczki :)
          • Gość: rita Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 19:01
            Pysiola - i ja cię pozdrawiam i przypominam, ze Olsztyn piekny jest otwarty dla
            wszystkich lub w Klubie forumowicza możesz coś bliżej opowiedzieć o sobie.
            Nie zapominaj też o szntach na Przystani 19.03 , tam będzie wesoło.

bpkw - jesli ci się coś jeszcze przypomni to wsadzaj, przyjemnie sie czyta :)
    • Gość: Pysiola Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: 80.51.193.* 14.03.04, 21:01
      Miałam napisać coś o sobie :) Mam na imie Ola :),jestem bardzo wesołą,ciepła
      kobietką :P Studiuje prawo w Olsztynie,jestem na drugim roku. Ehh właśnie przez
      te cholerne studia choruje na brak czasu :((,przytłacza nie już to wszystko :(
      Ale life goes on :) Trzymajcie siem :*
      Maz budzi zone w nocy
      - Kochanie, Kochanie obudz sie - mam dla Ciebie pigulke na bol glowy.
      - Ale misiu, mnie przeciez nie boli glowa...
      - Haa! Mam Cie...

Siedzi dwoch starszych dziadkow na laweczce w parku i przechodza dwie mlode
      laski. Nagle jeden z dziadkow do drugiego:
      - Podrywamy dupcie?
      - Eee tam, jeszcze sobie posiedzimy!
      :D całuski :*
      • Gość: rita Re: Witam zaspany Olsztyn:)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 21:10
        to wiesz, że mamy kolegę thor_tr na prawie i ma swój wątek prawny w Klubie
        forumowiczów
        robi nam się mocna prawna grupa - to wspaniale, z prawem wszyscy sa na lewo,
        jedynie Olsztyn jest typowo prawnie doskonały - witam w klubie !

na rozgrzewkę :
        W parku na ławce facet gra z psem w pokera.
        - Ale mądry pies - zachwyca się przechodzeń.
        - No, jeszcze nie za bardzo, jak mu przychodzi dobra karta, to głupi macha
        ogonem - odpowiada facet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka