Gość: Kaśka Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: 178.56.75.* 05.09.10, 15:29 wielka zgraja i robią sobie jaja wiadomosci.wp.pl/kat,119674,title,Zart-rzecznika-rzadu-ktos-nadpilowal-skrzydlo-tupolewa,wid,12635991,wiadomosc.html?ticaid=1ad4f Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 07.09.10, 12:12 i z tego co wiem (a wiem dobrze) ma również w Olsztynie coraz więcej zwolenników pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.centertel.pl 21.09.10, 19:47 są miliony wirtualnapolonia.files.wordpress.com/2010/09/sbajp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.odnxx4.dynamic.dsl.tele.dk 24.09.10, 12:04 Mam nadzieję, że skupi wokół siebie grono ludzi zdolnych pogonić ten kościelny grajdołek tam, gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palgodiabli Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: 75.102.7.* 24.09.10, 14:16 Widzisz, jeśli..., to ja też będę na niego głosował z tych samych powodów, co Ty, ale musisz wiedzieć, że jest to tylko kosmetyka wobec uciążliwego pasożyta. Podstawą jest gospodarka. Tu możemy się domyślać tylko, ale nie znamy zestawu ludzi, którzy to mogliby zrobić. W tej beznadziei, która obecnie zapanowała to głos rozpaczy. Ale rozsadek nie pojawia się w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.odnxx4.dynamic.dsl.tele.dk 24.09.10, 15:13 Też nie wykluczam szantażu wobec samozachowawczego zachowania się w tych sprawach przez PO. Niezadowolonych z takiej sytuacji znajdzie się chyba więcej nie tylko w PO, ale także w wielu innych opcjach nie wykluczając SLD a nawet PiSu. Czarni bezczelnie przegrzewają kpiąc sobie ze wszystkich stosując starą metode divide et impera. Jest to jednak mimo wszystko jakis konkret zapowiadający zastopowanie przekształcanie tego kraju w fatalne panstwo kościelne wzorem niedawnej Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po pierwsze kasa Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.centertel.pl 24.09.10, 19:36 ważne że trzyma się scenariusza miziaforum.wordpress.com/2010/09/07/co-tak-naprawde-mysla-o-was-politycy/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaczoryjski Re: Janusz Palikot nie jest sam 06.10.10, 23:30 Podobno już niedługo odwiedzi nasze miasto. Oj będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 29.10.10, 00:48 w Olsztynie ma sporo przyjaciół :) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Janusz Palikot nie jest sam 29.10.10, 01:13 Nie dziwię się. Chyba wielu ma już dosyć tego dążenia zwarcia na śmierć całego POPiSu wręcz zabetonowanego w swoich zdobytych przyczółkach. Brak mi tylko gajowego, który pogoni to zażerające się nawzajem ogłupione własnymi ambicjami na dzisiaj to całe medialne towarzystwo pchające nas tylko ku nieuchronnej katastrofie. Kartki wyborcze już niedługo będą mogły posłużyć, jako skuteczne narzędzie wyrugowania ze sceny politycznej zarówno tenorów jak i bajkopisarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_sld Re: Janusz Palikot nie jest sam 29.10.10, 07:41 Tak tak, przyjedzie Pan Pali_kot i nie bedzie opowiadal bajeczek. A jak dojdzie do koryta do pogoni czarnych. Tak tak. Niech zyje prawdomownosc i...... przyjazne panstwo. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 29.10.10, 09:47 Fanie sorry ale zachowujesz się jak moja teściowa; nic jej się nie podoba i zawsze ma rację... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeep Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 09:24 Kiedy Janusz Palikot przyjedzie do Olsztyna ? Czy na spotkanie będą jakieś zaproszenia i gdzie to będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.rp.wim Re: Janusz Palikot nie jest sam 10.11.10, 00:33 mówię, myślę i jestem JP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 00:48 A krzywa rośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Janusz Palikot nie jest sam 10.11.10, 17:38 Jeżeli kościół, PiS i PO będą nadal szli w swej obłudzie tak w zapatre, sądzę, że zwolenników będzie mu nieustannie przybywało. Ostanie sondaże rzeczywiście wskazują, że mimo medialnej negacji, jego wsparcie społeczne zaczyna przewyższać PSL. Wprawdzie nie jest to mój idol, ale stanowi jedyną alternatywę w stosunku do betonu politycznego zakotwiczonego wokół interesów kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczoryjski zapraszam 20.11.10, 00:47 12 grudnia 2010 godz 16 Hotel Warmiński , Sala Dębowa oj będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: zapraszam 20.11.10, 17:25 Wszystkich których lubię i szanuję na tym forum zapraszam na to spotkanie. JHG, Privus, Edico, Oberpolicmajster, Fanka, Sofi-jka, Joi, Stara Baba, Mk, Mix, Ostrogotek, Rodz-ic3,Taka Sobie Mazurka, B28, Światowy, Antymenel, Leon, As, Rydzyk.doktor i pewnie ktoś kogo bardzo niechcący pominąłem (sorry) w tym spisie : ZAPRASZAM kecawa i fan_sld macie wolne menele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: zapraszam IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 18:23 Dla czego miałem i mam zamiar być na tym spotkaniu. Przede wszystkim dla tego, że ani SLD, ani Polska Lewica (PL), ani PO, ani też żadne inne ugrupowanie nie potrafiło wyartykułować tego, co zrobił w tych 15 postulatach Palikot, mimo że mówiło się o tym od lat. Paweł Graś z PO jest śmieszny bez mała tak jak PiS stwierdzając, że: - Jego 15 propozycji to w większości postulaty PO... . Prezentowany nihilizm jest zbyt daleko widoczny, by można było poważnie traktować te partie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: zapraszam 20.11.10, 19:06 Ruchu Poparcia Nowoczesnej Polski stworzony przez Janusza Palikota pozytywnie mnie zaskoczył nie tylko ze względu na podjęcie problemów, przed którymi inni się wzdrygali przed naruszeniem zaklinczowanego betonem układu politycznego. Poważną wadą istniejącej sceny politycznej jest negowanie istnienia innych poglądów, poza tymi, które głoszą partie okupujące parlament. Piszę świadomie okupujące, ponieważ coraz wyraźniej widzę zarówno tworzącą się lukę intelektualną między występującymi skrajnymi ugrupowaniami politycznymi tworząc tym samym wolne pole dla centrum jak i wzmożone wysiłki dążące do zablokowania dostępu wszystkim silom politycznym, które miały by na to chęć. W mojej ocenie parlament najlepiej funkcjonował w tym okresie, kiedy znajdowało się tam znacznie więcej partii. Dzisiaj dyscyplina partyjna praktycznie zabiła merytoryczne prace parlamentarne lansując przede wszystkim klincz, ambicje i szkodzenie przeciwnikowi politycznemu bez względu na koszty ponoszone przez kraj. Swego czasu sondaż Homo Homini wskazywał, że to stowarzyszenie/partia zdobyłyby zapewne 5,1 % poparcia z możliwością wprowadzenia przynajmniej kilku posłów. Nie może też umknąć uwadze - jak wynika z dyskusji na forach, że część ludzi samoorganizuje się tworząc zalążki chyba przyszłego centrum. Na pewną istniejąca atmosferę może wskazywać fakt odejścia z PO Kazimierza Kutza, obecność na kongresie Ryszarda Kalisza czy zapowiedzi Magdaleny Środy. Oznacza to jedno, że pustka na scenie politycznej dostrzegana jest od wierchuszki parlamentarnej do samego dołu. A to stwarza poważne nadzieje nie tylko na zapełnienie luki ale także przewietrzenia atmosfery potu wyciskanego na tym partyjnym ringu zapaśniczym. Dziękuję za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: zapraszam 20.11.10, 19:16 Ruchu Poparcia Nowoczesnej Polski stworzony przez Janusza Palikota pozytywnie mnie zaskoczył nie tylko ze względu na podjęcie problemów, przed którymi inni się wzdrygali przed naruszeniem zaklinczowanego betonem układu politycznego. Poważną wadą istniejącej sceny politycznej jest negowanie istnienia innych poglądów, poza tymi, które głoszą partie okupujące parlament. Piszę świadomie okupujące, ponieważ coraz wyraźniej widzę zarówno tworzącą się lukę intelektualną między występującymi skrajnymi ugrupowaniami politycznymi tworząc tym samym wolne pole dla centrum jak i wzmożone wysiłki dążące do zablokowania dostępu wszystkim silom politycznym, które miały by na to chęć. W mojej ocenie parlament najlepiej funkcjonował w tym okresie, kiedy znajdowało się tam znacznie więcej partii. Dzisiaj dyscyplina partyjna praktycznie zabiła merytoryczne prace parlamentarne lansując przede wszystkim klincz, ambicje i szkodzenie przeciwnikowi politycznemu bez względu na koszty ponoszone przez kraj. Swego czasu sondaż Homo Homini wskazywał, że to stowarzyszenie/partia zdobyłyby zapewne 5,1 % poparcia z możliwością wprowadzenia przynajmniej kilku posłów. Nie może też umknąć uwadze - jak wynika z dyskusji na forach, że część ludzi samo organizuje się tworząc zalążki chyba przyszłego centrum. Na pewną istniejąca atmosferę może wskazywać fakt odejścia z PO Kazimierza Kutza, obecność na kongresie Ryszarda Kalisza czy zapowiedzi Magdaleny Środy. Oznacza to jedno, że pustka na scenie politycznej dostrzegana jest od wierchuszki parlamentarnej do samego dołu. A to stwarza poważne nadzieje nie tylko na zapełnienie luki ale także przewietrzenia atmosfery potu wyciśniętego na tym partyjnym ringu zapaśniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelagia Re: zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 19:23 I love you Yadol, będę chociaż mnie nie nie zaprosiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: zapraszam IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 19:25 Niektórzy zakładają, że przy sprawnej organizacji i zaangażowaniu przyszłych działaczy Ruchu Poparcia, zwycięstwo PO w wyborach do samorządów może być ostatnim tak spektakularnym zwycięstwem po zapełnieniu luki politycznej przez to ugrupowanie. Trudno to jeszcze jest oceniać. Ale wobec kompromitacji społecznej dotychczasowych sił politycznych wcale nie jest to wykluczone. Osobiście sądząc po olsztyńskiej PO wcale nie miał bym nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: zapraszam 20.11.10, 19:48 Sorry Pelagio , I love You cieszę się , że będziesz z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glon Re: the end Palikota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 11:44 I jakoś znikł ... Osoby prowadzące tu jego PR zą w wirtualnej rzeczywistości.....Nakręcają się nawzajem jakby były w jakiejś sekcie .. A prawda jest taka że bożyszcze celebrytów i TVN ma mizerne poparcie społeczne. Ostaztnie wsybory samorządowe pokazały że SLD jakoś żyje ,Palikot nie wystawił własnych list ,nawet w GW trochę o nim ucihło . Wyglada na to że TUSK -marny premier ale szczwany lis wykolegował Palikota ... Zauważcie że jak PO opanuje resztę mediów to zniknie i stamtąd a ponieważ jego siłą była dotąd medialna hucpa to wnioski są wiadome . Podzieli los Partii kobiet czy różnych efemeryd wyległych z paskudnej Unii Wolności.. On pewni poparcia mediów też się puszyli ,nadymali - i co ?? PaLIKOT W ZAPATERYZMIE I LEWACKOŚCI NAPIERALSKIEGO NIE PRZEŚCIGNIE -A CO WIĘCEJ POSEŁ Z GUMOWYM PENISEM MA DO ZAPROPONOWANIA ? Dlatego, Privus-czsem piszesz tu do rzeczy ,ale Palikota sobie daruj..to naprawdę zły koń ,nic na nim nie zyskasz.. dlatwego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesar Re: the end Palikota IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.10, 23:20 siemasz glonie czerstwy frendzlu... każdy kto uczył się biologii wie jakie misce glony zajmują w drabince ewolucji i jak widzę znasz misce w szeregu :D poziom twoich (z małej mały móżdżku) wypowiedzi oraz skąpe słownictwo sugerują straszne zacofanie. Staram się używać prostych słów abyś zrozumiał poziom mojej pogardy dla twojej plugawej osoby :) jak się czyta takie posty to inteligentni ponad normę ludzie mają wrażenie że podobnie jak Kaczyński nie jesteś pewien kto tak naprawdę jest twoim ojcem, wydaje mi się że musisz czuć się jak frajer. Zapytaj matkę, sprawdź fotę starego czy tak naprawdę jesteś do niego podobny. Reszta tWOJEGO pie...nia nie wymaga komentarza ponieważ wszyscy wiedzą że to pie...nie. „A prawda jest taka że bożyszcze celebrytów i TVN” już ta wypowiedź świadczy że nie masz pojęcia nie tylko o swoim ojcu ale także o podstawowej polityce w tym kraju. Życzę powodzenia, wal dalej możecsobie ulżysz :) PaPa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: the end bezmyślnej głupoty glona IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.11, 14:27 Mam nadzieję, że kiedyś sam dojdziesz do takiego wniosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 14:56 zywe slupy Palikota www.youtube.com/watch?v=LP2dh_ntZ3U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fontanna Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 15:00 Widziałam to wczoraj pod ratuszem a potem przy Alfie. Niekiepski pomysł i duże poświęcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 23:51 jak są chłopaki z jajami w Olsztynie to nie jest źle, też to widziałem , zajebista sprawa, nie jest źle oj nie jest :) :) :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.ip.netia.com.pl 09.12.10, 22:44 To jest fakt. Teraz już nawet PiS mu robi propagandę swoimi działaniami - hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 11:19 Polecam wywiad z Januszem Palikotem w dzisiejszej Gazecie Olsztyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 09:23 przez wygłupy medialne powoli traci poparcie - jak kiedyś korwin-mikke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.13, 20:05 Tego nie da się ukryć, chociaż w podtekście zawierały głębszy sens, niż to nagłaśniano chyba celowo w mediach sprowadzając to wszystko do osobliwych igrzysk a nie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 11.12.10, 21:50 Też uważam , że Janusz Palikot nie jest sam, szczególnie w Olsztynie. Pozdrawiam i do zobaczenia jutro w Hotelu Warmińskim o 16.00. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Czy piszesz o pewnym pośle co do telewizji przynió 11.12.10, 23:34 Czy piszesz o pewnym pośle co do telewizji przyniósł świński ryj a naste pnie wymachiwał przed kamerą swoją plastikową podobizną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 00:14 w polsce nic nie jest na serio, stąd kariera palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 09:56 ale pod pałacem kaczorowi gula skoczyła, zobaczyć to to było piękne ! a swoją drogą to kto teraz walczy z kaczyzmem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 14:18 Nawet matury niektórym wydają się być dawane na wyrost. Dawniej maturzysta przynajmniej znał zasady poprawnej pisowni. Jak ludzie mający z tym problemy zdają dzisiaj jest rzeczywiście co najmniej nie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taras Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.olsztyn.mm.pl 12.05.11, 14:41 To prawda, nie jest sam. Jest z nim Dominik Taras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 16:25 To i Dominika ciagnie do koryta? No w sumie kazdy chcialby sie do niego dorwac. Nie ma to jak jesc na cudzy koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.dynamic.mm.pl 12.05.11, 18:31 Młodzieńcze! Unia bierze się za chłopskie jaja. Bój się, bo i na Ciebie przyjdzie pora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3a Re: Janusz Palikot nie jest sam w kiblu IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.11, 19:21 www.youtube.com/watch?v=nsz_7zugwqQ&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Mlodzieżówka pisowska z adsl IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.11, 21:03 trolluje nadal według najlepszych brukowych wzorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi hehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehhehehehe IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 15:26 niezalezna.pl/10513-palikot-przegral-z-„rzeczpospolita” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: hehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 16:39 nawet jeżeli przegrał ten proces to i tak wszyscy wiemy kto w tej całej zabawie jest uczciwszy pozdrawiam sympatyków Janusza Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: hehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehheh IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.11, 14:29 Rzeplita jest pisowska agendą i tak ją należy traktować. Tyle w niej prawdy, ile jest w oświadczeniach Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: hehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 14:52 Prawda jest tylko w Wyborczej, TVN i Faktach i Mitach. Cala reszta np. Cartoon Network albo Viva czy Polsat Sport to agendy PIS i tak nalezy to traktowac. :) Banalnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatorzak Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 13:57 program partii palikota - tylko z 2 punktami się nie zgadzam: aborcja i związki partnerskie (chociaż to drugie mi w zasadzie wisi) www.ruchpoparciapalikota.pl/sites/default/files/folder_15_krokow_1.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.11, 14:14 Ja natomiast uważam, że zupełnie niepotrzebne były manifestacje przed Kuriami Biskupimi. Było to zupełnie zbędne dowartościowywanie instytucji kościelnych, do czego oni sami. Od regulacji spraw w kraju jest prawo i sejm a nie jakieś Zimonie czy Michaliki mający za swoimi pazuchami dość takich zasług, które ze względów moralnych publiczne wypowiedzi tych hierarchów stawiają pod wielkim znakiem zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 19:51 Przeskoczył 5 % w sondażach. Robi się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.11, 20:20 Mam nadzieję, że Palikot i jego Ruch skruszy ten zastygły beton. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 18.09.11, 13:09 ale zacznie się kwakanie gdy ukaże się następny numer neewsweeka, miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega szatana Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 15:02 Jeżeli Palikotowi tak szybko będzie rosło to będzie niedługo przed PiS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 02:28 mój głos ma na pewno - za zwalczanie moheryzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.katowice.dialup-tdc.ids.pl 06.10.11, 04:32 Nie jesteś sam pod tym względem. I może nie o sam moheryzm jako taki tu chodzi, bo trudno jest za wszystko oskarżać zindoktrynowane do poziomu niewolnictwa babcie, ale o sam klerykalizm jako fatalna zakała sumienia Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 06.10.11, 08:56 i zauważcie jak daleko od przykazań odjechał ten personel naziemny Pana Boga, boli mnie to , jestem bowiem katolikiem i to praktykującym, mam kilku przyjaciół sukienkowych, ich tez męczy ta sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 10.10.11, 15:44 wybory pokazały , że tak już jest mamy dwóch posłów z regionu od Janusza Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolatka Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: 94.23.154.* 24.03.13, 23:13 popieram inicjatywę pana palikota, by obniżyć wiek wyborczy, bo chcę go poprzeć w najbliższych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jon Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 16:38 Pytanie zasadnicze - jak zagospodarować ten sukces, aby nie zrazić sobie obywateli którzy oddało głos a wręcz przeciwnie powiększyć grono zwolenników. Proponuję aby przejść do merytorycznej debaty nad tym co na dzisiaj i co z przyszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 10.10.11, 16:50 no to zaczynamy... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8456669,Czego_chce_Janusz_Palikot__czyli_postulaty_na_jego.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 21:27 sukces leży odłogiem i rozmieniany jest na drobne, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halinka Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 22:24 Fakt, nie ma Palikota w Olsztynie, a tyle dymu było ! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Janusz Palikot nie jest sam 08.03.12, 22:36 Trzeba będzie powrócić do tematu i zacząć organizować od nowa w oparciu o ludzi, którzy mogą coś zrobić a nie tylko chcą. Mam nadzieję, że takich nie zabraknie. W niektórych regionach już dawno pożegnali się z chcicowymi. U nas to jeszcze jakoś się przeciąga i niepotrzebnie i trwa nie wiadomo na co i po co. Jest tyle rzeczy do zrobienia w samym Olsztynie nie wspominając o terenie. Na co się czeka, doprawdy nie wiem. Na wytyczne czeka się w aparacie administracyjnym. W robocie politycznej działa się na co dzień a nie czeka na kopniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
privus To fakt 08.03.12, 21:56 Najciekawsze jest to, że mimo zmasowanej akcji nie tylko medialnej przeciwko niemu, krzywa Palikota stale rośnie. Świadczy to o tym, że społeczeństwo ma coraz bardziej dosyć serwowania pustych słów i wojenek na górze w miejsce długo oczekiwanej pracy u podstaw. Przeszło 20-lat obecnie funkcjonującego systemu zrobiło swoje w zakresie możliwości zaufania do władz. Funkcjonują tak, jak poprzednicy przed rokiem 1989 ubirrając się tylko w piórka ptaków zamorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kataryniarz Re: To fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 22:48 Kecawa już tam rządzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: To fakt 08.03.12, 23:03 :)) Nie kecawa, al prawdopodobnie ludzie bardziej garnący się do stołków niż do merytorycznej pracy politycznej, której efektów niestety na poczekaniu z rękawa się nie wytrzepie. Przykro mi, bo sam na forum optowałem również za poparciem tego ruchu jako przeciwwagi dla istniejącego zadowolonego z siebie betonu. Dzisiaj wielu ludzi zaangażowanych przeze mnie pyta się, co dalej. Cóż mam im odpowiedzieć? Że w aktualnym stadium wybrane olsztyńskie grono okazało się takim samym kalejdoskopem, jaki znamy od 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kataryniarz Re: To fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 23:41 Poklep się po wklęsłym czole smutny działaczu. Mocny i skuteczny MB już w SLD, kto teraz to podkręci ? Emeryci, bezrobotni bramkarze czy zdziwione panienki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kataryniarz Re: To fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 23:49 O posłach z głębokijej prowincji , którzy boją się Olsztyna , nawet nie potrafią tu jeździć i PARKOWAĆ nie chcę nawet pisać. Gdzie jest biuro Palikota w Olsztynie ? Porażka wieśniaków z Ełku. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: To fakt 09.03.12, 00:37 No cóż. MB zrobił swoje na tyle skutecznie, że prasa miała z tego niezłą pożywkę. Nie wiedziałem o tym, że ostatecznie swoje wielkie ambicje w Ruchu Palikota zakończył członkostwem w SLD. Okres jego działalności w Ruchu Palikota jest wystarczającą cenzurką. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Palikot nie jest sam 08.03.12, 23:58 To nie jest wątek wspierający skoorwiałą trzodę MB. Jego miłośników proszę aby speerdalali stąd świńskim truchtem tak jak ich idol perdolony. Pozdrawiam was jebane komuchy środkowym palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.pl 27.05.12, 05:43 podjęto ustalenia w magdalence i macki masonerii bez przeszkód penetrują obszary polskiej racji stanu spychając naród na margines cywilizacyjny krajskiomasonerii.nowyekran.pl/post/62788,palikot-i-masoneria-odslona-pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.supplism.net 24.06.12, 18:39 już zaczynają czmyhać z tonącej łajby, a koniec będzie jak samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.brasil23.com 20.11.12, 21:06 taki koniec pisuarów jest wielce prawdopoobny, ująłeś to znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogutek Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.greendata.pl 09.02.13, 21:25 Qrwa qrwie łba nie urwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogutek :))) IP: *.proxnetwork.com 09.02.13, 21:28 wiadomosci.onet.pl/kraj/szokujace-slowa-janusza-palikota-na-temat-nowickie,1,5417029,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: :))) 10.02.13, 19:48 wsadź sobie fiutka w dziób kogutku niedojebany to nie będziesz tak samotny zawszę dwa h...e sie dogadają a z mojego watku swińskim truchtem wyperdalaj doszło do skoorwiałego mózgowia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerepak Re: Janusz Palikot nie jest sam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.13, 21:50 masturbacja wieży? politykier.pl/kat,1025795,wid,15887701,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś