Gość: rararara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:58 being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andulka7 Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY 26.03.04, 16:09 Absolutnie NIE. On jest inteligentny, po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rararara Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 16:18 ziomalico beinga28 dlaczego tak myslisz? moze jestes od niego w jakis sposob uzalezniona bo cos ci tam taniej sprzedaje? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY 26.03.04, 16:21 jeśli masz cos taniej to sprzedaj mi biorę wszystko ! obojetnie co ,ale byle było taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rararara [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY 26.03.04, 16:39 Panie rararatrarara jezeli uwazasz ze Being jest zakompleksiony to moze bys podal argumenty dlaczego tak uwazasz - a jezlei piszesz tak bo nie podobają Ci sie jego wypowiedzi to "Bujaj wory". Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY 26.03.04, 16:56 Wycinam poprzedni wpis, bo link w nim zawarty zawiesza komputer po kliknięciu na niego. Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY IP: *.norampac.com 26.03.04, 17:03 Bravo being28 znaczy ze trafiasz do sedna.... nie przejmuj sie takimi tekstami...Uwazam ze czesto piszesz do sadnie i trafiasz w samo sedno... tak trzymac... inteligentni docenia... niezbyt madrzy zawsze beda ganic wolne wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Prawda w oczy kole:)))) 26.03.04, 17:43 Wszelkiej masci buraki nie mogly spac przez beinga:)))) Nawet dopalacze nie pomogly? Tylko na tyle was stac? Gdzie Ci wszyscy twardziele sie podziali? Pieniadze na kafejke sie skonczyly czy rodzice kazali szybko do domu wracac? Zapisz sie głąbie z kolegami do Samoobory. Tam bedziesz blyskal intelektem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqqqqq Re: Prawda w oczy kole:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 17:44 nerwy puszczja? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Prawda w oczy kole:)))) 26.03.04, 17:46 Prawda. Zabolalo mnie. Wroce do ksiazek. Tylko one mnie rozumiom. Matematyka jest krolowa nauk!! Odpowiedz Link Zgłoś
tvolsztyn Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY 26.03.04, 18:11 Brawo! wreszcie ktoś poruszył ciekawy temat na forum Gazety.Od dłuższego czasu śledzę tematy poruszane na olsztyńskim forum i zauważyłam,że being28 jest osobą z dużymi kłopotami emocjonalnymi.Udziela się w wielu sprawach,jak wyrocznia. Nie pdoba mi się to, że ktoś siedzi całe dnie w inernecie i swoje prywatne problemy wyrzuca na forum dostępne dla wszystkich.Przychamuj przyjacielu.Inet to nie wszystko.Podejrzewam,że w prywatnym życiu jesteś cichym,zakompleksionym chłopcem.. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY 26.03.04, 18:24 Wiesz co to jest "czlowiek-orkiestra"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rararara Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 19:15 gdzies te swoje kompleksy musi przeciez wyladowac dajmy mu sie jeszcze popisac na forum jezeli to pomaga to smialo being28 Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY 26.03.04, 19:49 Gość portalu: rararara napisał(a): ... gdzies te swoje kompleksy musi przeciez wyladowac A Ty w jaki sposób wyładowujesz swoje kompleksy ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucznio Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY IP: *.likusy.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 11:34 hahah ciekawe pytanie, ten being28 musi miec cos z glowa skoro cale dnie sleczy na tym dennym forum i meczy swoje i tak juz bardzo wycieńczone szare komórki.pozdro being wejdz na www.napalone16.prv.pl tam przynajmniej jest co ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 20:41 >Nie pdoba mi się to, że ktoś siedzi całe dnie w inernecie i swoje prywatne > problemy wyrzuca na forum dostępne dla wszystkich. A co Cię obchodzi, jak kto spędza swój czas wolny i niewolny. Jedni siedzą w necie, inni wystają przed blokiem i swoje prywatne problemy wyładowują na ludziach i sprzętach. Czyżby Ci drudzy lepiej pożytkowali swój czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal osiedlowe buractwo IP: 217.98.70.* 27.03.04, 10:15 z pewnoscia skuteczniej leczy sie kompleksy walac kogos ceglowka po twarzy. wtedy czlowiek czuje sie TAAAAKI SILNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal osiedlowe buractwo IP: 217.98.70.* 27.03.04, 10:15 z pewnoscia skuteczniej leczy sie kompleksy walac kogos ceglowka po twarzy. wtedy czlowiek czuje sie TAAAAKI SILNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Michała Re: osiedlowe buractwo IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 27.03.04, 11:31 Jesteś CZŁOWIEKIEM, to jest wspaniałe.Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tvolsztyn Re: osiedlowe buractwo 27.03.04, 11:40 naprawde co nie ktorzy maja tutaj klopoty z wlasna psychika. pozdrowienia dla michalai beinga- wiecej takich textow,to przynajmniej w pracy sie nie nudzi i wesolo jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
alf23 Re: osiedlowe buractwo 27.03.04, 12:06 Tvolsztyn, idź odrobić lekcje z polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rararara Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 00:33 being liczylem na ciebie i sie nie zawiodlem lubisz sie pienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY IP: *.ci.uw.edu.pl 30.03.04, 01:25 nie ma najmnieszego znaczenia czy ktostam lubi sie pienic albo jest zakompleksiony. ma natomiast znaczenie, gdy ktos w odpowiedzi na dyskusje o odpowiedzialnosci urzednikow panstwowych za ich potomstwo oraz o granicach wladzy, odpowiada atakiem na swojego adwersarza, w ktorym dyskredytuje jego prawdziwe badz wymyslone cechy negatywne, nie majace nic wspolnego ze sprawa. w zamierzeniu mial to byc chyba cios ponizej pasa. jednakowoz osoba uciekajaca sie do tego rodzaju prymitywnych chwytow owszem zadaje cios ponizej pasa, ale swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: being28 masz szanse zostac bohaterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 01:53 Nie dobrze dzieje sie w tym miescie. Skoro grupka gówniarzy czuje sie na tyle bezkarna, że nie tylko rozbija ludziom twarze kamieniami ale zaraz potem atakuje na forum ludzi, ktorzy pisza co o tym myslą. being28 to jest najlepszy dowód, że wbiłeś kij w szambo. A reakcjami gówniarzy niech przejmują sie ich tatusiowie. W końcu to ich kariera pada w gruzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: being28 masz szanse zostac bohaterem IP: *.norampac.com 30.03.04, 16:08 Nic dodac nic ujac... Being28 tak trzymac... czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rararara Re: being28 masz szanse zostac swirem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:20 tak trzymac being twoi ziomale tez lubia sie pienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: being28 masz szanse zostac swirem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 15:32 gdzie ziomale beinga? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: being28 JEST ZAKOMPLEKSIONY 01.04.04, 12:41 Dzis 1szy dzien kwietnia. Niech czesc ludzi poprawi sobie humorek:) Niech ten watek nie umrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka28 Re: being28 JEST OSZUSTEM MATRYMONIALNYM !!!!! 15.04.04, 20:20 Wiem co piszę !!! To zwykły naciągacz!! Zranił wiele niewinnych dziewcząt !! Zgłoszę to na policję!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: being28 JEST OSZUSTEM MATRYMONIALNYM !!!!! 16.04.04, 10:58 hahaha ale mnie ubawiłaś i Ty pewnie jesteś ta zranioną,taka mocna w gębie i sie dałaś???? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: being28 JEST OSZUSTEM MATRYMONIALNYM !!!!! 16.04.04, 21:32 grazynka28 napisała: > Zgłoszę to na policję!! Slusznie. I do Interpolu rowniez. Niech sie ten caly Being nie czuje bezpiecznie w najdalszym nawet zakatku swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: being28 JEST OSZUSTEM MATRYMONIALNYM !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 21:53 a ja myślę, że trzeba wziąść odciski palców, by nie było pomyłki i wstawić do rejestru, jeszcze zrobić zdjęcie i wywiesić w każdym sklepie, by nikt go nie obsługiwał ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś