Gość: szwadron IP: 5.5R2D* / *.pg.com 30.03.04, 13:48 Na błękitnej lini rzadko kiedy coś wiedzą. Powodem jest brak jakiejkolwiek komunikacji wewnętrznej, brak odpowiedniego wyszkolenia pracowników i ich horendalna rotacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neostrada Re: Płacą bez telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 02:19 Tia.. a mi od września TPSA nalicza za neostradę 199 zł zamiast 149. Przysłali mi korektę od października do stycznia ale za wrzesień to jeszcze muszę czekać, bo wg ich danych mam neo od października ;(( , choć mam od czerwca. Oczywiście każda rozmowa kończy się i zaczyna informacją, że mam przesłać faxem umowę. I nic ich nie obchodzi, ze ja (choć nie mam faxu) to już im fax przesłałam, a on jak kamień w wodę (kasę w TPSę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tetraktis IMBECYLINA to środek w 100% skuteczny. 02.04.04, 00:38 Nie mam telefou od wakacji. tyP wypisywał mi faktury i pismidła do listopada.(był ubaw) W listopadzie zadzwoniłem na blu-line i zbeształem do lalki z 9393 tych imbecyli co mi słali dziwne kwity. A jak pomogło.Dostałem kotekty na m-c kidy nie mam telefonu. A z korektami dostałem nastną fak.... . I tak przez kilka m-c. Na dziś mam telefon w innej firmie.wszystko jest NIESTETY nudno. Nic ciekawego. 1.m-c kończy się , telefon działa. 2.nadczodzi czas opłat przychodzi faktura. I co tu ciekawego, same nudy , nie tak jak w ty-psa. Odpowiedz Link Zgłoś