Dodaj do ulubionych

AZS Olsztyn -Skra Bełchatów

31.03.04, 23:37
niestety w pierwszym totku nikt nie trafił ,najbliżej był forumowicz
bpkw ,który mimo handicapu nie trafił mamy KUMULACJĘ !!! i aby było ciekawiej
dokładam jeszcze ,razem 10 piwek za wytypowanie dokładnego wyniku meczu AZS-
SKRA mecz w piątek
mój typ 3:1 dla Skry
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 31.03.04, 23:45
      Własnie sms-ował Zbyszek, wygra kto, nie wygra, ale może w piątek spotkamy się
      po meczu.
      Pozdrówka
      Mój typ na piątek (jako optymista)
      3:1 dla AZS
      • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 31.03.04, 23:59
        dobra myśl :) zapisałem oso1 wersja opty 3:1 dla azs
        • zbyszek07 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 01.04.04, 07:10
          W sobote!!!!
          po meczu w eNce!
          W sobote juz bedzie wszystko jasne,
          i piwo jak najbardziej tez!!!

Ja typuje
          3-2 dla AZS
          :-)

• cuddly Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 01.04.04, 08:10
            stawiam na 3:2 dla azsu.
            licze ze skra nie bedzie zagrywac tak dobrze jak u siebie bo:
            1. presja kibicow naszych
            2. inna hala
            3. bo graja na wyjezdzie
            • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 01.04.04, 10:00
              ok zapisane :)
              to mecz jest w sobotę ? a drugi kiedy ? w necie pisali ,że w piątek
              • zbyszek07 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 01.04.04, 10:28
                W piatek o 18,00 i w sobote o 17,00
                przynajmniej ja mam takie dane.
                :-)
                • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 01.04.04, 19:07
                  3:2 w piątek
                  3:1 w sobotę

oczywiście wciąż wersja optymistyczna dla AZS

na mecz idę w sobotę, bowiem może to być ostatni mecz AZS w tej fazie
                  rozgrywek, zabieram dwóch swoich Budrysów, popcorn i colunię, rząd 18, miejsca
                  10, 11 i 12, pomacham do Was z góry. W piątek mecz jest transmitowany zapraszam
                  do wspólnej zabawy i podnoszenia andrenaliny.
                  ;)
                  • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 01.04.04, 23:08
                    w piątek mecz jest w TV 4 ? to zapraszam na oglądanie do enki ,mam wolne
                    jutro,poświęcę się i przyjde do tej budki z piwem
                    • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 02.04.04, 18:38
                      Pierwszy set 25 : 21 dla AZS-u.
                      Kobra, jeszcze moze sie spelnic Twoj typ czyli 3:1 dla Skry, czego Ci
                      oczywiscie nie zycze.
                • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 02.04.04, 19:30
                  VICTORIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!, czyli 3:0.
                  W trzecim bylojednak bardzo ciezko.
    • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 02.04.04, 18:59
      Drugi set to prawdziwa "rzez niewiniate" czyli 25;13 .
      • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 02.04.04, 19:00
        Szybszy byłeś
        • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 02.04.04, 19:03
          Kobra juz przegral, a Tobie zycze rowniez "porazki". Niech bedzie 3:0.
        • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 02.04.04, 19:32
          Jutro wejście do finału!!!
          :)))))))
          • Gość: lecart Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 19:49
            Niesamowity mecz! Na takie widowiska mogę chodzić codziennie. Trzymam kciuki za
            jutro. Obstawiam rownież 3:0 dla PZU AZS.
            • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 02.04.04, 20:09
              Z tego co pamietam, w tym sezonie Jastrzebie nie pogralo sobie z AZSem..... A
              wiec.... zloto?
              • Gość: kachna Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 20:55
                MISTRZ MISTRZ AZS!!!!!!!!!!!
                BRAWO CHLOPCY!!!!!!!!!
                BRAWO KIBICE!!!!!!!!!! KOCIOL BYL JAK NAJBARDZIEJSZY!:)
                • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 02.04.04, 22:41
                  witam czyli jak dobrze zapisałem nikt nie wygrał !!
                  typujemy dalej :) kumulacja na sobotę !!
                  lepsza niż w toto lotku 20 piwek dla tego kto wytypuje wynik jutrzejszego meczu
                  obstawiam wynik 3:2 dla olsztyna
                  • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 02.04.04, 23:20
                    Ja jednak na 3:1 dla AZS - trzeba być optymistą ;)
                    • lecart Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 12:21
                      3:0 dla Olsztyna
                      • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 13:47
                        zanotowałem ,nie więcej chetnych ?
                        • pinio555 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 14:13
                          Ja stawiam na AZS Olsztyn
                          że wygra 3:1 z Skra Bełchatów
                          :)
    • ivaxxx Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 16:56
      Tu Iwona.
      Ja typuje na swoją drużynę tj AZS
      wynik 3:0 dla AZS Olsztyn
      przegrany zespół to SKRA
      • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 17:03
        Bardzo sie bije tego meczu. Skra przystapi bardzo zmobilizowana.
        Mimo wszystko 3:2 dla AZS-u.
        • Gość: MK podajcie wynik IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 17:10
          Padl serwer radia Olsztyn i nie moge sluchac transmisji na zywo. PODAJCIE
          WYNIK!!!!
    • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 17:26
      Pierszy set AZS - Skra : 19 : 25 . Niestety...
      • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 17:42
        Dzieki bpkw - czekam na updates!
        • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 17:55
          Drugi set : AZS-Skra 22:25. Niestety...
          • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 17:56
            Kurcze blade
            • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 18:09
              Gość portalu: MK napisał(a):

> Kurcze blade

Jeszcze nie tak dawno proponowale uciecie glowy Kobrze, za podawanie takich
              wiadomosci. Musze zrewidowac moje poglady. Najlepiej jednak bedzie , gdy
              olszynski szwagier znajdzie wreszcie recepte na szwagra z Belchatowa.
              • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 18:24
                Chyba mylisz mnie z kims innym. Jest na forum jeszcze jedna osoba podpisujaca
                sie MK. Stad moze nieporozumienie. Jedyny forumowicz ktoremu obcial bym glowe
                to Ballest.
                • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 18:28

> Chyba mylisz mnie z kims innym. Jest na forum jeszcze jedna osoba podpisujaca
                  > sie MK. Stad moze nieporozumienie. Jedyny forumowicz ktoremu obcial bym glowe
                  > to Ballest.

Nie, to nie tak. Ostatnio Kobra z eNki "transmitowal" mecz z Belchatowa i wtedy
                  wlasnie powiedzialem, ze dawniej poslancom przynoszacym zle wiadomosci odcinano
                  po prostu glowe. Dlatego tak drzalem o wlasna lepetyne. Poki co wrocila
                  nadzieje.
                  • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 18:33
                    A tak ,teraz pamietam, faktycznie cos takiego bylo. Przepraszam za
                    nieporozumienie. A serwer wciaz nie dziala.
                    • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 18:41

> A tak ,teraz pamietam, faktycznie cos takiego bylo. Przepraszam za
                      > nieporozumienie. A serwer wciaz nie dziala.

W secie czwartym obecny wynik to : 14 : 14...
              • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 18:25
                25 : 22 dla AZS w trzecim secie !!!!!!!!!!!!!!! . Gramy dalej..
                • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 18:29
                  UFFF
                  • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 18:45
                    18: 16 dla AZS
                    • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 18:48
                      Trzymam kciuki
                      • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 18:52
                        23 ; 23
                        • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 18:53
                          NO to woz albo przewoz
                        • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 18:55
                          Niestety 24 : 26 dla Skry i 3 : 1 dla Skry.
                          Szkoda .
                          • Gość: MK Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów IP: *.client.comcast.net 03.04.04, 18:59
                            bpkw, dzieki wielkie za transmisje - czuje sie jakbym mecz ogladal na zywo ;-)
                            no coz trzeba bedzie sie przemeczyc jeszcze raz w Belchatowie.
                            • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 19:03
                              Do "zobaczenia" w Belchatowie.
                              • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów 03.04.04, 19:35
                                Właśnie wróciłem z meczu. Mecz? - przegraliśmy. Czy mogliśmy wygrać - tak.
                                Jeżeli stałe zagrania z prawej Bełchatowa widziało ok. 3 tys. widzów, to czemu
                                nie widział tego Ryś. W 2 secie mógł już zmienić Zagumnego (słabsza dyspozycja)
                                i Grzyba (nie był w sosie), szkoda, że nie wpuścił Kadziewicza, ten mógłby
                                więcej zdziałać środkiem. Podobała mi się gra Marka. Nie wiem tylko czemu nasi
                                boją się mocno serwować, różnica taka, że albo my zdobędziemy punkt albo oni.
                                Ale znając AZS i jego ciągotki do podnoszenia andrenaliny w Bełchatowie powinno
                                być naprawdę ciekawie - chyba, że nie będzie.
                                Widziałby mi się finał (wersja optymistyczna) AZS-AZS
                                Wersja pesymistyczna? A po co zapeszać.
                                :)
                                • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starcie 03.04.04, 20:57
                                  jak dobrze zanotowałem chyba nikt nie trafił !! Prroszę mnie sprostować jeśli
                                  się mylę ,czyli nastąpiła kumulacja Uwaga uwaga spotykamy się w środę w eNce o
                                  godz.18 ,aby przełamać passę i pomóc azs-owi będzie parę piwek od baru dla
                                  kibiców ,byle wygrali ,chłopaki wygrajcie !!!
                                  osobiście wątpię 3:0 dla skry będzie
                                  • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starci 03.04.04, 21:57
                                    Pesymista!!!!!
                                    Powalczą, będzie 3:1 dla Skry.
                                    • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starci 03.04.04, 22:44
                                      jak Ci się podobał konkurs na fana azs-u po 2 secie ? nie po drugiej secie ...
                                      • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starci 03.04.04, 22:51
                                        Z 3 tysięcy wybrano dziecko Pani trenerki tancerek z miotełkami w rękach i
                                        dobrze niech dziecko ma. Na drugi raz proponuję konkurs na głośną trąbkę, 20
                                        pompek - bo okrzyki były beznadziejne
                                        • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starci 03.04.04, 22:57
                                          nie wiedziałem ,że mam dziecko z trenerką tancerek :)) Ale technika tak idzie
                                          do przodu ,że sie człowiek nie może połapać co i jak :)
                                          • koobra Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starci 03.04.04, 23:16
                                            czyli mamy na razie dwa pesymistyczne typy
                                            oso1 3:1 koobra 3:0 dla skry
                                        • angela-rt Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starci 04.04.04, 09:10
                                          oso1 napisał:

> Z 3 tysięcy wybrano dziecko Pani trenerki tancerek z miotełkami w rękach i
                                          > dobrze niech dziecko ma.

Oso to moje dziecko,a ja nie jestem trenerką dziewczont machających
                                          miotełkami ;-P
                                          • oso1 Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starci 04.04.04, 13:17
                                            No bo jak Maryśkę ucharakteryzuje się na tańczącą panienkę z miotełkami w
                                            rękach, jak da się suknię, i jak jest blisko panienek z miotełkami to się
                                            myśli, że to zaraz córka trenerki, a po drugie to mogła pomachać chociaż ze
                                            środka sali, do tych co mają koszulki "Olsztyn jest piękny".
                                            A tak nawiasem, jeżeli się pomyliłem to się cieszę a jednocześnie gratuluję i
                                            przepraszam. Jeżeli wygrał ktoś z naszych to tylko dzięki charakteryzacji - oj,
                                            ma u Was w rodzinie ktoś zapędy aktorskie.
                                            ;)
                                            • bpkw Re: AZS Olsztyn -Skra Bełchatów decydujące starci 04.04.04, 16:29
                                              Koobra. Piaty mecz wg tego co czytalem ma sie odbyc we wtorek a nie w srode.
                                              Czyzbym sie mylil ?????????. Zgadza sie natomiast godz. 18.00 . Czy to wtorek,
                                              czy tez sroda postaram sie zajrzec do eNki. Samotne sluchanie, czy tez nawet
                                              ogladanie, to jednak nie to co w grupie.
                                              • koobra masz racje we wtorek !!!!! 04.04.04, 19:09
                                                oczywiście we wtorek ,zapraszam wszystkich serdecznie ,usiądzmy razem ,złapmy
                                                sie za ręce ,wyzwolmy dużo pozytywnej energii !!! Szansa jest zawsze,jedyna
                                                nadzieja w tym,że azs potrafi grać w meczu o wysoką stawkę ,pod dużym
                                                ciśnieniem ,wygrana 3:2 w bełchatowie moim zdaniem potwierdza mój tok
                                                rozumowania ? gdy nie ma zagrożenia nie mogą sie skoncentrować ,np.Zagumny w
                                                bełchatowie potrafił kiwnąc w 3 secie ze 4 razy gdy walka była na
                                                przewagi ,dzieki niemu nasi poderwali sie ,zobaczymy dawajcie chłopaki !!! taka
                                                szansa może się już szybko nie przytrafić
                                                • olsztyn5 Re: masz racje we wtorek !!!!! 05.04.04, 10:20
                                                  --------------------------------------------------------------------------------
                                                  ciekawe ile jest prawdy w plotce, ze azs sobie poimprezowal w piatek
                                                  wieczorem w Edenie. a w czwartek podobno klub ich do Lanska wywiozl
                                                  • olsztyn5 Re: masz racje we wtorek !!!!! 05.04.04, 10:28
                                                    jesli to prawda to przegieli
                                                  • ol4 Re: masz racje we wtorek !!!!! 05.04.04, 10:31
                                                    No coz nie widzialem ale wierze ze tak bylo.
                                                    Zasadniczo ciagle ich widac w Edenie lub Sumerze na popijawkach:(
                                                  • olsztyn5 Re: masz racje we wtorek !!!!! 06.04.04, 10:42
                                                    no co jest ludzie??? dzis Wielki Mecz , a ten watek tak nisko!?!!!
                                                  • koobra Re: masz racje we wtorek !!!!! 06.04.04, 13:28
                                                    dokładnie olsztyn5 nie podałeś swojego typu :)
                                                  • lecart Re: Dzis mecz !!!!! 06.04.04, 14:28
                                                    Obstawiam wynik 3:1 dla AZSu i ostateczny awans do finału.
                                                    AZS Jestem z Wami!!!!!!!!!
                                                  • being28 Re: Dzis mecz !!!!! 06.04.04, 15:23
                                                    3:1 dla AZS Olsztyn.

Podajcie, prosze, gdzie mozna sluchac meczyku, albo gdzie podaja wyniki w miare
                                                    szybko. Bo w TV to raczej tego nie ma?
                                                  • angela-rt Re: Dzis mecz !!!!! 06.04.04, 15:51
                                                    CHYBA JEST NA TV4
                                                  • angela-rt Re: Dzis mecz !!!!! 06.04.04, 16:25
                                                    sprawdziłam program,nie ma transmisji:-(
                                                  • Gość: ol4 Re: Dzis mecz !!!!! IP: 213.76.128.* 06.04.04, 16:37
                                                    Polsat Sport.
                                                    Polecam - www.pls.pl
    • Gość: wskh Relacja! IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 17:24
      Redakcjo!
      Poprosze transmisje z meczu na zywo!
    • Gość: wskh Mecz IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 18:07
      No ile tam jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wskh set IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 18:20
      Kurwa! Czy ktos tu interesuje sie siatkowka!!!!!!!!!!!!!
      Wynik seta! Albo w przerwach technicznych!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: erbe Re: set IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:33
        pierwszy set wygrany!!! a w drugim przegrywaja 4:1
        • Gość: wskh Re: set 2 IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 18:35
          Jestes najprawdziwszym i jedynym PATRIOTA!
        • Gość: erbe Re: set IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:36
          8:4
          • Gość: radio Re: set IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:38
            a tak bajdełej, to radia nie masz??
            • Gość: wskh radio haha IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 18:41
              Jak slucham radia Olsztyn, to jestem na 100 procent przekonany, ze oni
              relacjonuja mecz z bedac w Olsztynie Ile jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: erbe Re: radio haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:44
                16:9 niestety
                • Gość: Przerwa Re: radio haha IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 18:50
                  To nic! Po przerwie bedzie dobrze, albo lepiej!
                  • Gość: erbe Re: radio haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:53
                    25:15 - jest raczej tragicznie
                    • Gość: wskh 3 IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 18:56
                      To nic, to nic. Patrioci zwycieza!
                      • Gość: erbe trzeci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:07
                        9:8 dla skry
    • Gość: wskh gol IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 18:33
      Przez wasz brak patriotyzmu AZS przegra i nie pomoze mu nawet ubezpieczenie w
      PZU!
      • oso1 Re: gol 06.04.04, 19:05
        8:5 dla Skry
        • oso1 Re: gol 06.04.04, 19:07
          8:8
          • Gość: wskh Re: 8 IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 19:10
            To ja rozumiem! Powinienienes przegonic tych z radia i komentowac jak
            Ciszewski!
          • oso1 Re: gol 06.04.04, 19:14
            16:13 dla Skry
            • oso1 Re: gol 06.04.04, 19:16
              17:14
            • Gość: wskh siata IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 19:16
              Kto gra dobrze, a kto slabo. Jak rozgrywa Guma czy Maly?
          • Gość: erbe Re: gol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:14
            16:13
            • being28 Wyniki podajcie w "temacie"!! 06.04.04, 19:16
              Bedzie latwiej sprawdzac. Dzieki!
            • oso1 Re: gol 06.04.04, 19:16
              18:14
              • oso1 Re: gol 06.04.04, 19:17
                18:15
                • oso1 Re: gol 06.04.04, 19:18
                  18:17 i przerwa techniczna
                  • oso1 Re: gol 06.04.04, 19:19
                    19:18
                • Gość: wskh blok IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 19:19
                  Wiecej! Wiecej emocji!
                  • oso1 Re: blok 06.04.04, 19:20
                    20:18
                    • oso1 Re: blok 06.04.04, 19:20
                      20:19
                      • oso1 Re: blok 06.04.04, 19:21
                        21:19
                    • Gość: wskh linia IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 19:21
                      Dobra!
                      • oso1 Re: linia 06.04.04, 19:21
                        21:20
                        • oso1 Re: linia 06.04.04, 19:22
                          21:21
                          • oso1 Re: linia 06.04.04, 19:22
                            23:21
                        • Gość: erbe Re: linia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:22
                          22:21
                          • oso1 Re: linia 06.04.04, 19:25
                            25:21

2:1 w setach dla Skry
                        • Gość: erbe Re: linia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:24
                          25:21
                          • Gość: wskh antenka IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 19:29
                            Od 1:0, do 1:3 tak czesto bywa. W mazurskich lasach nie ma rysi!
                          • Gość: wskh Re: linia IP: *.gazetaolsztynska.pl / *.gazetaolsztynska.pl 06.04.04, 19:36
                            Co dalej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka