oso1 09.04.04, 22:09 Jeżeli będziecie mogli, lub chociaż jedno z Was, to postaram się w poniedziałek z Wami umówić na chwileczkę i przekazać Ince prezent (obiecany). A na razie wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: Inka, Being 12.04.04, 11:45 Skoro sie upierasz, że obiecałeś:) Dziś wieczór mamy wolny i myśleliśmy się gdzieś wybrać na miasto. Dzwoń do beinga:) PS: Chluuuuuuuuuust!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Inka, Being IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 17:58 miłego spędzania rajskiego czasu w Olsztynie :) chluuuuuuuuuuuust ciekawe czy będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Inka, Being 13.04.04, 16:25 Po pierwsze primo - Oso, dziękuję!!! Bardzo bardzo ładne:) A ile zdjęć z Krakowa! Naprawdę dużą radość mi sprawiłeś, teraz z beingiem losujemy, gdzie na wakacje pojedziemy;) Po drugie primo - Zbyszku, myśmy dosyć wcześnie poszli. Bo za herbatę barman kazał zapłacić!!! ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Inka, Being 13.04.04, 22:42 Może właściciel się zmienił ? i nie dba o forumowiczów ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Inka, Being 14.04.04, 08:33 Inka ,kto do knajpy na herbate przychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Inka, Being 14.04.04, 18:00 No własnie. Piwo trzeba było wziazc to moze by było za friko :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Inka, Being 15.04.04, 10:47 Ja się kierowałam szlachetnym gestem - nie będę opijać się piwem za darmo, a herbatka (a była to tzw. zwykła herbata) aż tak nie kosztuje:P Being się zdenerwował, "płacę to wymagam" powiedział i zabrał Wam cały cukier:P Poza tym byliśmy autem:) Do nóg padam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Inka, Being 15.04.04, 16:33 Inka nie ściemniaj nie wiem w jakich knajpach rozdają herbaty;P Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka28 Re: Inka, Being 15.04.04, 20:12 A mówiłam ,że to nędzna knajpa. Wszyscy jesteście okropni. Obłudni i fałszywi. Zniszczyliście coś pięknego !! Jak można . Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Inka, Being 16.04.04, 09:58 Spadaj $%^&*@#!%$#^&*&^%$ Ciebie nikt o zdanie nie pyta Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Inka, Being 16.04.04, 11:13 Ja nie mówiłam, że to nędzna knajpa i proszę mi nic nie imputować:) Ja tylko wypominam herbatkę. Pewnie jeszcze z "colą":) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Inka, Being 16.04.04, 11:18 inka28 napisała: > Ja nie mówiłam, że to nędzna knajpa i proszę mi nic nie imputować:) Ja tylko > wypominam herbatkę. Pewnie jeszcze z "colą":) Z coli ,herbatka z coli-koli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Inka, Being 16.04.04, 11:22 Bo herbatki pija dziatki, my opoje piwsko dojem!!! uffff.... Poooooozdroooowieniaaaa znnaaadtdtdtd kuffffelka. niechhh nalewwwwa piwooo eNkaaa. Sie masz Graaaazzka, nieeee badz takaaa rozchmurrrzzzzz sieee i dajj buzzzzzziaka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Inka, Being IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 21:24 piękność widziana tylko z jednej strony, to nie pięknośc obustronna, a co do eNki - to nie jesteś w stanie grażynko nam ją obrzydzić, ponieważ piękność eNki jest we wspólnocie naszej najpiękniejsza. bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka28 Re: Inka, Being 18.04.04, 09:28 Jaka wspólnota? Chyba do sexu zbiorowego,spotykacie się i mieszacie w życiu ludzi,tak niszczyć innych!!! Jesteście okropni. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Inka, Being 18.04.04, 09:37 wolny kraj, wolni ludzie, wolne zwiazki, wolny wybor. Twoja ocena jest subiektywna. Wspolczuje ale...zycie jest zycie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Inka, Being IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 20:40 Grażynko - tak naprawdę to nie wiem o co Ci chodzi, zwyzywałaś nas i co dalej chcesz byśmy zrobili ? mamy odejść od klawiaturek ? wrócić do kamieniołomów czy do epoki kamienia łuskanego ? Grażynko - świat sie zmienia, musisz się zgodzić, nic na siłe. Współczuję Ci, ale nie tedy droga. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Inka, Being 19.04.04, 12:21 Seks grupowy w eNce? Coś mnie ominęło?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Inka, Being 19.04.04, 13:26 z tego co wiem to niestety nie... :-p nic takiego nie pamietam, a moze nikt mnie nie zaprosil??? ...ale co sie odwlecze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Inka, Being IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 22:34 a mnie sie dziś śniła Angela, która w Krakowie czekała na wizę do Papieża. całkiem poważnie - nie wiedziała gdzie zasnąć , czy na polowym łózku czy na tapczanie, wszystkie łózka jej udostępniałam i nie mogła wybrać , aż się przebudziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Inka, Being 20.04.04, 10:22 Ciekawe co moze to oznaczać,ja w takich sprawach jestem zdecydowana i wybieram spanie przy oknie;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Inka, Being IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 22:38 Angela , musimy być na baczności , pewnie to jakieś sprawy łózkowe ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Inka, Being 21.04.04, 11:52 No wiecie co dziwczyny, nie zachowujmy się jak ścierki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Inka, Being 21.04.04, 11:54 inka28 napisała: > No wiecie co dziwczyny, nie zachowujmy się jak ścierki;))) Nie jak ścierki,tylko jak dziewczyny z odmiennymi tymi no ....,a to nie grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Inka, Being 21.04.04, 12:09 Angela, to jeszcze gorzej, bo wychodzi że jesteśmy i takie i takie (odbijamy facetów itd) a to już woła o pomstę do nieba. Chyba grom w eNke niedługo strzeli... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Inka, Being 21.04.04, 12:21 Wy wiecie ile taki grom moze dostarczyc energii!! i eNce i ...dziewczetom, ze o facetach przez skromnosc nie wspomne! ;-P :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Inka, Being 21.04.04, 11:53 Tak Ritko,nie wiem czy pamiętasz ale zaczęło sie chyba w sobote,gdy zapraszałam do swojego łózka co je mam 2/2 i mowiłam ze sie zmieścisz? Pewnie dlatego masz takie sny;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś