non.notus 21.09.06, 17:22 Temu panu już dziękujemy! Wybierzmy w końcu prezydenta, który zna się na zarządzaniu miastem i będzie potrafił wykorzystać potencjał Olsztyna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
non.notus Re: Tylko nie Małkowski 22.09.06, 07:33 Szczerze mówiąc, to nie wiem. Myślę, że zagłosuję na Szmita, ale poczekam jeszcze na jakieś szczegóły jego programu. Tak czy inaczej nie będzie to Małkowski! On już prezydentem był i nie spłenił moich oczekiwań. A Ty 999s masz już swojego kandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Tylko nie Małkowski 22.09.06, 15:01 właśnie nie mam dlatego się przysłuchuje. i jak zwykle będę głosował nie na kogoś (bo nie ma na kogo głosować) tylko przeciwko komuś. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Tylko nie Małkowski 22.09.06, 06:07 To dlaczego w sodnażu Gazety Wygorczej, Małkowski ma druzgocącą przewagę? Jednak widać że się sprawdził, i olsztyniacy chcą go mieć jako prezydenta miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha30 Re: Tylko nie Małkowski 22.09.06, 12:45 poczytaj sobue troszeczkę o sondażach. Na takie opinie ma wiele wpływu, czas dzwonienia (pora dnia), wiek ankietowanych, wykształcenie itp. itd. A tego nie wiemy kto by głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Tylko nie Małkowski 23.09.06, 16:31 Że się wtrącę Tusk posiadał w sondzie GW druzgocącą przewagę.Mam nadzieję iż będzie podobnie jak w wyborach ubiegłorocznych. kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 tak,pan Małkowski 23.09.06, 18:26 tylko pan Czesław Jerzy Małkowski, zaden poprzedni prezydent miasta nie dokonał tak wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: tak,pan Małkowski 23.09.06, 22:12 Można prosić o przykłady jego sukcesów? Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek113 Re: tak,pan Małkowski 09.10.06, 20:34 Widziałem wcześniejszych prezydentów naszego miasta o godzinie 15.30 już ich nikt nie widział w urzędzie a ten się bardzo poświęca i to nawet bardzo. Z biegiem czasu widać ile w mieście się zmieniło i to na dobre dla nas wszystkich. Ja jestem za nim i napewno będę na niego głosował. Facet ma plan rozwoju Olsztyna i nie warto tego mu przerywać. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Popieram 10.10.06, 17:38 Za rządów Małkowskiego Olsztyn zyskał całkiem sporo. Wiem, wiem - wcześniej nie było pieniędzy z UE. Ale sukcesem jest właśnie między innymi wydarcie kasy unijnej. Władze Olsztyna mają na tym polu spore sukcesy. Oczywiście nie wszystko jest zasługą samego Małkowskiego, ale ludzi, którzy z nim współpracują ( np. pan Grzymowicz ). Dobranie właściwego zespołu to jednak również sztuka. Małkowski to normalny, pracowity facet. A nie jakiś pisowski oszołom, który nic nie zrobi konkretnego a będzie jedynie podjudzał. Odpowiedz Link Zgłoś