Dodaj do ulubionych

P.Prezydencie Małkowski

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.11.10, 18:41
Trzymam za Pana kciuki w II turze i obiecuję ponownie mój głos ( rodziny również )
Chociaż nie jest Pan w moim typie (wolę wysokich blondynów :) ) ufam ,że nadal
będzie Pan blisko zwykłych ludzi ;pokrzywdzonych ,chorych ,zepchniętych na margines
społeczny .Wierzę ,że swoją rzetelną postawą i zaangażowaniem w sprawy mieszkańców
odzyska Pan społeczne zaufanie .
Proszę ,podczas najbliższych 2 tygodni ,nie wdawać się w pyskówki słowne z miernotami .
Wierzę w Pana !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.10, 18:46
      Sprawiedliwy,pomocny ludziom,komu?,kiedy,przestań pisać za siebie ,ja też jestem olsztynianką nie życzę sobie by tytuować w ten sposób bo przeciwnie,nigdy nie mial mojego głosu ,rodziny i znajomych i nigdy ich nie otrzyma.Jestem zażenowana takim podejściem do stołka,po trupach do celu,ja powiadam NIE dość wstydu na caly kraj.
      • Gość: alina b. Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.11.10, 18:51
        Kobietonie nie podpisuj się jako olsztynianka tylko swoim imieniem,a jak masz brzydkie to wymyśl sobie ładne MY OLSZTYNIANKI NIE ZYCZYMY SOBIE TEGO!!!!!
        • Gość: antymenel Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.10, 18:54
          A ty jesteś MY?
    • Gość: Maria Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 18:54

Ma na kominku portret Papieża, to ważne.

www.youtube.com/watch?v=ClSXKBx6B9g&feature=related
    • Gość: oa Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 03:12

vardamirvintage.blogspot.com/2010/11/w-niedziele-gosuje-na-czesawa.html
      • Gość: fruzia św. Małkowski módl się za nami olsztyniankami IP: *.olsztyn.mm.pl 26.11.10, 04:41
        To on już święty Czesław? Leczy olsztynianki przez nałożenie rąk? A może ma stygmaty?

A cuda czyni? Pstryk - i Alfa przeniesie się w inne miejsce. Pstryk - i nie ma już katafalku pod ratuszem...

Że co? Że to właśnie za jego zgodą zbudowano? A to przepraszam, jednak będę głosować na innego sztukmistrza.
        • Gość: Enola Gay I Malkowski otworzy siec agencji towarzyskich IP: *.wbp.olsztyn.pl 26.11.10, 09:28
          w Olsztynie.Zeby nikogo nie molestowac.Sam zas bedzie mial jako ojciec-zalozyciel bezplatny dostep...A prezydentem na pewno nie zostanie.Ani kosciol ani mohery nie beda nam narzucali swojego "wybranca".
          • Gość: XXXXXXXX Re: I Malkowski otworzy siec agencji towarzyskich IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.11.10, 08:31
            agencje towarzyskie to nie to samo: władza i molestowanie to inny smak
      • Gość: blad Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 09:27
        rodzine w ratuszu ? hahha gratuluje inteligentow ktorzy sluchają to co inni mowią, sprawdz lepiej te informacje zamaist sie sluchac niedoinformowanej kolezanki... to jest wlasnie elektorat czeska - krzykacze , ludzie ktorzy klamia , rozsiewaja klamstwa.
        Cieszy mnie to ze ejst w Olsztynie rowniez inteligencja ktora wybierze mniejsze zlo czyli Grzymowicza.
    • Gość: dez Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.11.10, 10:10
      Ten tytuł pasuje mi za komentarz:
      "Zabił siekierą, żeby pojeździć sobie samochodem"
      • Gość: automobilista Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.11.10, 11:24
        Za wszelką cenę , jeszcze raz przejechać się samochodem.
        Na koszt Olsztyniaków.
        A dlaczego nie?
        Skorą są tak głupi, że sami oddają kluczyki?
        • Gość: az Re: P.Prezydencie Małkowski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.11.10, 16:48
          Raczej klucze do Olsztyna. Gdyby to chodziło o ich samochód, żaden nie oddałby kluczyków facetowi, któremu zabrano kiedyś prawo.
    • Gość: zatorzak Re: P.Prezydencie Małkowski IP: 69.195.136.* 03.12.10, 14:29

chcieli go zaszczuć, ale się nie dał, ma mój głos

w744.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2R3ZZuQVfPf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka