dzikoozka 03.03.06, 09:34 żeby wszystko było czysto posegregowaneDD wpisujcie wszyscy liczbe i wiek swoich dzieciaków, najlepiej w tytule. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe córka 3lata4 miesiące, ostatnio jest księżniczką 03.03.06, 10:00 Letycją i ma mamę Karolinę, brata Michała, siostrę Kasię Agnieszkę i trzy dzidziusie i mieszka w czerwonym domu. Nie mam siły walczyć z jej mitomanią... Odpowiedz Link
dzikoozka Re: córka 3lata4 miesiące, ostatnio jest księżnic 03.03.06, 10:09 Ale po co walczyć??? To fantastyczne, ze ma taką wyobraźnię )) Igor chyba wcale jej nie ma ) co najwyzej snuje plany na przyszłość pt. kupię sobie Toyotę i zawsze SAM będę nią kierował, a tacie zabronie dotykać guzików i mojego fotela )) Odpowiedz Link
raduch Re: córka 3lata4 miesiące, ostatnio jest księżnic 03.03.06, 10:15 > Nie mam siły walczyć z jej mitomanią... To nie ma co walczyć, trzeba się przyłączyć. ) Odpowiedz Link
alpepe Re: córka 3lata4 miesiące, ostatnio jest księżnic 03.03.06, 10:42 tak tak i ładować się do obcych domów, bo małej się uwidziało, że tam mieszka Kasia Agnieszka?! Strasznie wtedy na nią nakrzyczałam,że ma nie zmyślać, bo mnie to męczy. Dopóki za słowami nie idą czyny, jakoś to znoszę. Odpowiedz Link
raduch Re: córka 3lata4 miesiące, ostatnio jest księżnic 03.03.06, 10:44 Ups... Nikt nie mówił że będzie lekko. Odpowiedz Link
alpepe Re: córka 3lata4 miesiące, ostatnio jest księżnic 03.03.06, 10:49 Przynajmniej wiem, że to moja córka, ja też ponoć miałam fantazję, opowiadałam horrory w przedszkolu, wszystkie dzieci płakały, ale koniecznie chciały wiedzieć, co dalej... Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Wątek rodzicielski 03.03.06, 10:03 Ej, no weźcie, niech się wpisze ktoś starszy wiekiem swoich dzieci :p Odpowiedz Link
veeto1 Re: Wątek rodzicielski 03.03.06, 19:25 bzz_bzz napisała: > Ej, no weźcie, niech się wpisze ktoś starszy wiekiem swoich dzieci :p Proszę bardzo. 1 potomek płci męskiej lat 23. Boszzzz, po co ja to npisałam, jaka stara jestem. A nie wyglądam ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: 1 syn 3l 4m 03.03.06, 10:10 możemy z alpepe już grupę przedszkolną ząłożyć ))) prawie rówieśnicy ) Odpowiedz Link
raduch Re: 1 syn 3l 4m 03.03.06, 10:18 > możemy z alpepe już grupę przedszkolną ząłożyć ))) Spoko, mój się dość łatwo da namówić na bycie poddanym księżniczki. Odpowiedz Link
pietrek666 Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 12:00 c.eastwood napisał: > jeszcze ma ale to juz niedługo Przy okazji siebie też wykastruj Odpowiedz Link
asiulka81 Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 19:13 c.eastwood napisał: > jeszcze ma ale to juz niedługo ciote z niego zrobisz? podlec z Ciebie! Odpowiedz Link
alpepe Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 19:16 może i podlec, ale mu śmierdzieć w chałupie nie będzie a i nikt potem kociaków żadnych nie będzie musiał topić. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 19:26 racja. A kotu te jajka nie przydadzą się do niczego. Zabieg trwa 15 minut i kot potem nawet nie wie, że ich nie ma. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 19:35 pierozek_monika napisała: > racja. A kotu te jajka nie przydadzą się do niczego. Zabieg trwa 15 minut i kot > potem nawet nie wie, że ich nie ma. jasne, to wytnij sobie np macice, tez przeciez potem nawet nie bedziesz wiedziala ze jej nie masz... Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 19:43 zastanowiłaś się co napisałaś? Ja jestem człowiekiem, a to jest zwierzę, nie człowiek. Zwierzę nie myśli jak człowiek. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 19:46 pierozek_monika napisała: > zastanowiłaś się co napisałaś? > Ja jestem człowiekiem, a to jest zwierzę, nie człowiek. Zwierzę nie myśli jak > człowiek. zwierze potrafi racjonalnie rozumowac. ma takze uczucia. ono zdaje sobie z tego sprawe ze ktos mu zrobil krzywde. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 19:52 zwierzę myśli innymi kategoriami niż my-ludzie. Kot czy kotka nie siada w kącie i nie myśli o ja biedny, nie będę miał dzieci, nie pobzykam. Kieruje się instynktem - jego potrzeby seksualne wynikają z działalności hormonów płciowych. One każą mu zapłodnić kotkę i znaczyć teren. Bez udziału hormonow kot takich potrzeb nie objawia. To, co kot myśli, możemy szacować po jego zachowaniu. Każdy, kto posiada kota, wie kiedy kot jest smutny, potrafi uzewnętrznić stres, gdy coś go boli. Zapewniam Cię, że koty kastrowane zachowują się jak koty szczęśliwe i jeśli się wyrządza krzywdę, to już raczej kotkom, które muszą się spleść w "miłosnym" uścisku z niekastrowanym kotem, bo ze względu na jego budowę penisa, stosunek dla kotki jest bolesny. Odpowiedz Link
alpepe Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 20:10 słuszne słowa. A swoją drogą to ludzie są bezmyślni. dziś mi dziecko przyatakował piesek, który myślał, że dziecko chce się z nim bawić, bo skakało. Moja córka nie chowa się z psem i jest nieprzyzwyczajona do gryzienia w łydki. A właścicielka na moje uwagi, zeby zabrała psa,tylko się głupio śmieje i mówi: on młody, a ja na to: dziecko też młode, czemu ma mieć uraz. Zastanawiałam się, co zrobić, może kopnąć psa, by mi dziecka nie atakował, ale w końcu, to psa by niczego nie nauczyło, bo to zwierzę a nie człowiek. W sumie powinnam była kopnąć babę, ale jak ją kopnąć, żeby w tym samym czasie mi dziecka pies nie pogryzł? Czekanie na policję czy straż miejską nie wchodziło w rachubę. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 20:13 bo zwierzaki rzadko kiedy same z siebie są głupie..najczęście głupi, wredni, podli, durni, skretyniali są ich właściciele. pies jest tylko i wyłącznie przedłużeniem swojego pana niestety. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 22:30 asiulka81 napisała: > p > > zwierze potrafi racjonalnie rozumowac. ma takze uczucia. ono zdaje sobie z tego> sprawe ze ktos mu zrobil krzywde. > > ZWIERZE NIE MA ROZUMU Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: z jajami czy bez? btxt 03.03.06, 22:29 pierozek_monika napisała: > racja. A kotu te jajka nie przydadzą się do niczego. Zabieg trwa 15 minut i kot > potem nawet nie wie, że ich nie ma. oj, zorientuje sie, jak bedzie chcial sobie wylizac) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie 1+2 03.03.06, 12:29 prawdziwe dzieciątko: 1. Stasiu - 6 miesięcy no i moje kocurki: 1. Rudy: półtora roku 2. Watson: 5 lat Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Wątek rodzicielski 03.03.06, 21:13 Moje słoneczko sześć niedługo skończy :p Odpowiedz Link
reniatoja córeczka 11l.3mies; synek w drodze, pies 5 lat 04.03.06, 07:37 Dzisiaj jest 12. rocznica poczecia mojej córeczki Kurcze, wszyscy macie albo zero dzieci, albo jedno? Nikt nie ma dwoje lub wiecej dzieci? To tylko ja taka wielodzietna jestem? Za cztery miesiace bedę miała synka (myslę, ze 3 lipca to się stanie), no chyba, ze sie okaze córeczką. Poza tym mam męża 40 - latka, bardzo sympatyczny, przystojy, z lekka nadwaga, jak urodze, to sie odchudzimy oboje Jestem bardzo szczęśliwa z moją rodziną. Odpowiedz Link
six_a Re: eeee tam, 05.03.06, 22:40 ja to mam tyle, że nikt z Was tyle nie ma i marcinkiewicz z giertychem powinni mi medal wręczać, normalnie. ale dziś temat numer jeden to jest nowy kot w chałupie, no i niestety stary zwariował (znaczy stary kot), przez co młodemu się oberwało na samym wstępie i jeszcze pies zarobił w papę, tak że mu pazury z pyska trza było wyjmować. no fajno jest, mówiem Wam. Odpowiedz Link