Dodaj do ulubionych

Firma Węgrzyn i syn

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.12.10, 11:11
Przestrzegam potencjalnych pracowników ,przed w/w firmą .
Pracowałem jako elektryk przy budowie placówki Straży Granicznej w Górowie Iławeckim .
Siedziba firmy zamknięta na głucho ,właściciel nie odbiera telefonów a ja ,na święta będę
wyjadał kit z okien . Za swoją pracę nie dostałem ani grosza !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oszukany 2 Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.147.53.14.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.12.10, 14:30
      Ja też pracowałem u tego pana . Jest mi winien za dwa miesiące pracy oraz ekwiwalent za urlop . Ta sama historia .Nieodbieranie telefonów , zamknięte biuro itd. Z tego co wiem za listopad wypłaty dostala nie więcej jak połowa ludzi . Firma zadlużona wszędzie gdzie tylko się da . Praca bez wypłat to tutaj norma . Odzież robocza ? zapomnij - własne ciuchy .
      UNIKAC ZA WSZELKA CENĘ chyba że lubisz być wykorzystywany i oszukiwany
      • Gość: oszukany Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.12.10, 14:07
        Po wczorajszym wpisie ,otrzymałem kilka głuchych telefonów .
        Czyżby szykował zemstę ?
    • Gość: mix Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.10, 14:20
      Proponuję porozmawiać w tej sprawie w Państwowej Inspekcji Pracy w Olsztynie ul. Kopernika 29, tel. 89 527 42 75.
    • Gość: max Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 22:09
      Ty gościu pracoawałeś dwa miesiące i za urlop ekfiwalent chcesz !!!!!!! . chyba ci trawa na gówie wyrosła !!!!!!! jak cie pogogonili z firmy to teraz głupoty wypisujesz .
      • Gość: gość oszukany 2 Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.146.127.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.01.11, 20:38
        drogi gościu max . kultura nie zaszkodzi i nie wypowiadaj się na forum jak nie rozumiesz tego co czytasz . to że jest mi winien za dwa miesiące to nie znaczy że tylko tyle u niego pracowałem . w tej firmie nieregularne wypłaty , nieuczciwe rozliczanie nadgodzin
        praca na czarno to standart . najlepiej podejmij pracę w tej firmie to zobaczysz o czym tu
        piszę . w ogłoszeniach już nawet nie podają nazwy firmy bo ci co odeszli ostrzegają wszystkich . od nich się ucieka a nie jest wyrzucanym . ludzi którzy pracują tam dłużej niż
        rok policzysz na palcach. rotacja jak na dworcu kolejowym .
        • Gość: ktoś Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 16:26
          Trzeba skończyć z takim tałatajstwem, ludziom nie płaci, wyzysk i nędza. Osobiście zamierzam powiadomić Inspekcję Pracy o praktykach tego Pana, zobaczymy jaką będzie miał minę.
          • Gość: sezonowy Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.11, 15:36
            to wszystko prawda tylko ten max to chyba nawet podstawowki nie skonczyl.
    • Gość: mk Przestań użalać się nad własną głupotą IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.11, 17:07
      Sprawa jest bardzo prosta do załatwienia przez PiP. Ale jeżeli pracowałeś na lewo, potraktował Cię w taki sam sposób.
    • algreg Re: Firma Węgrzyn i syn 09.02.11, 22:14
      Ale za Wasze pieniądze to pan Węgrzyn apartament w Hiszpanii zakupił i zimą tam bywa w ciepełku
      • Gość: gość oszukany 2 Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.182.126.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.02.11, 22:34
        to że jezdzi porche cayene wiedzą wszyscy ale apartament w hiszpanii ? i już wiadomo dlaczego
        nie ma pieniędzy na wypłaty
    • algreg Re: Firma Węgrzyn i syn 11.02.11, 18:02
      A jak Węgrzyn wygrywał przetargi w województwie , ceną kochani ceną i nie tylko on bo w zamówieniach tylko kasa ,jak najmniejsza a potem wychodzą buble i naprawy gwarancyne tudzież rękojmia.W efekcie trzeba wydać dużo dodatkowej kasy na naprawy, że brakuje na wypłate dla załogi i tej na czarno także.
      • Gość: olek Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 09:21
        Stary, przestań pieprzyć swoje gorzkie żale na forum. Trzeba było samemu pokazać, co potrafisz i zacząć wygrywać przetargi. Ze śrubokrętem w kieszeni, to z Ciebie ani przedsiębiorca, ani pracownik. Pieniądze się zarabia umiejętnością organizacji organizacji pracy a nie roszczeniami. Nie od dzisiaj wiadomo, że urzędy dają sporo pracy, tylko wyrwanie od nich pieniędzy można porównywać do wyrywania zębów u dentysty. Dupaście działaczu gospodarczy, skoro pracujecie na styk tak, jak pańszczyźniany wyrobnik.
    • algreg Re: Firma Węgrzyn i syn 13.02.11, 08:46
      Od czwartku firma Węgrzyn wypłaca wszystkim zatrudnionym zaległości finansowe w związku z otrzymaniem od inwestorów srodków za wykonane roboty.
    • Gość: Oszukany Re: Firma Węgrzyn i syn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.04.14, 21:34
      Nowa firma paja Wegrzyna TIG dalej oszukuje i kradnie mnóstwo oszukanych ludzi pracownicy dostawcy itd omijac z daleka
    • gostek3211 Re: Firma Węgrzyn i syn 16.05.18, 16:14
      z tego co wiem to on teraz dalej prowadzi działalność tel. 517161633 szuka ludzi do pracy, gość jest niewypłacalny
      • gostek3211 Re: Firma Węgrzyn i syn 16.05.18, 16:14
        wbl węgrzyn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka