Dodaj do ulubionych

Życzenia Noworoczne

01.01.11, 17:33
Privus, Edico,JHG, Ostrogotek, Stara Baba, Kaczoryjski, Leon, Fanka, As, Oberpolicmajster, Antymenel, Sofi-jka, B28, No4nwo, Joi, Mix, Rydzyk.doktor, Bpkw, Pelagia, Światowy, Jeep i z pewnością kogoś jeszcze kogo pominąłem (przepraszam) w tym spisie Osób mi bliskich ....

SERDECZNIE POZDRAWIAM
ŻYCZĘ WAM ZDROWIA , SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI W NOWYM ROKU
Obserwuj wątek
    • no4nwo Re: Życzenia Noworoczne 01.01.11, 18:00

dzięki wielki i wzajemnie ! :>
      • kaczoryjski Re: Życzenia Noworoczne 01.01.11, 18:25
        Dzięki Dzięki Dzięki

Zdrowia i Spokoju :) :)
    • Gość: As Re: Życzenia Noworoczne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.01.11, 18:57
      Drogi Yadolu, bardzo dziękuję za życzenia, odwzajemniam życząc Ci samych radosnych dni w Nowym Roku.
    • rydzyk.doktor Re: Życzenia Noworoczne 01.01.11, 19:25
      Opamiętaj się Synu !

Podałeś spis najporządniejszych forumowiczów dla mętnej menelii.

Pozdrawiam , ściskam mocno i gorąco.

Trzymajcie się ciepło Kochani w Nowym Roku.
      • Gość: olina Re: Bzyczenia Nowokroczne IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.11, 19:37
        podales spis samych trolli zasrywajacych to forum, czesc z nich juz niedłuo przestanie
        • no4nwo Re: Bzyczenia Nowokroczne 01.01.11, 20:08

dziękujemy za miłe słowa :)

my ciebie też pozdrawiamy!

poza tym quidquis agis, prudenter agas et respicefinem ;)
        • Gość: mix Trollowe brzęczenie IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.11, 14:53
          Jesteś typowym moherowym trollem. Szczują takich psem, na kopach się ich wygania, a ci dalej bredzą tą swoją "piso-prawdę". Zupełnie tak, jak to powiedział jeden z PiS-lamistów: Wy chcecie zniszczyć naszą prawdę!!! ;))

Prawda to nie jarmarczny wrzask podnoszony przy byle okazji dla obłudnego pejoratywnego zaistnienia z powodu podnoszonego jazgotu i podwórkowego ujadania. Nie da się podzielić ani na podwórka, ani na psiarnie.Postaci rzeczy nie zmienisz spamując tutaj swymi bredniami i wynaturzeniami niegodnymi człowiekowi ucywilizowanemu. Nie wiem, jak daleko ci jeszcze do horyzontów Maciarewicza, ale zgodzę się z wieloma przedmówcami nie tylko w tym wątku,
          że leczyć się się możesz licząc na cud na forum radio z ryjem czy innego mypiss.

Zachowujesz się tak, jakbyś błądził gdzieś w Arabii Saudyjskiej od chałupy do chałupy i propagował swój najszczęśliwszy Idisz. Ma to w sobie tyle sensu, co głoszenie neostalinizmu pod nowymi wezwaniami i sztandarami. Nie wiem, czy dorabianie się miana idioty forumowego może być tym zaszczytem, na który tak usilnie pracujesz.
    • ot48 Re: Życzenia Noworoczne 01.01.11, 20:52
      A ja życzę dużo nowych kontrowersyjnych tematów do dyskusji i spierania się. No i dobrych mądrych decyzji naszych Olsztyńskich władz. Aby miasto rosło w siłę a mieszkańcom żyło się dostatnio.
      • Gość: stara baba Re: Życzenia Noworoczne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.01.11, 10:14
        Drogi Yadolu!
        Jest mi szalenie miło znaleźć się w gronie osób Ci bliskich. Toteż z większą przyjemnością wkraczam w rok 2011, bo nie wątpię w to,że znajdziemy dużo tematów do omawiania (tutaj - na forum).
        Odwzajemniam również życzenia, które kieruję przede wszystkim do Ciebie, jak również do osób, które wymieniłeś lub nie.
        Oby nam się - miło i rzeczowo dyskutowało.
    • Gość: jeep Re: Życzenia Noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 12:26
      Dzięki za uznanie.

Pozdrawiam .

W Nowym Roku damy radę Yadolu.
    • Gość: pelagia Re: Życzenia Noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 15:02
      Yadolu
      Bardzo dziękuję za pamięć i życzenia.
      Chciałabym się odwdzięczyć czymś podobnym.
      Życzę Ci abyś nie dawał się prowokować menelom i pisał spokojnie, lż
    • Gość: jhg Pozdrowienia Noworoczne IP: *.olsztyn.mm.pl 02.01.11, 16:40
      Jak przystało na niedzielne popołudnie słucham sobie muzyki Vangelisa i Jarre'a. Akurat zachwycałem się ich wspólnym utworem (Vangelis & Jean Michel Jarre - Apocalypse Des Animaux), gdy zobaczyłem Twoje Życzenia Noworoczne. To oczywiste, że dziękuję i odwzajemniam... Pozdrawiam również tych, których Ty cenisz. Oby za rok można było się pozdrowić z równie cudowną serdecznością... Również tak serdecznie pozdrawiam wrogów mego nicka.
    • Gość: allensteiner Re: Życzenia Noworoczne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.01.11, 07:45
      Nie znalazłem się na liście, ale wierzę, że też mi się spełni. Będzie lepiej. Ty też będziesz lepszy.
    • yadol Re: Życzenia Noworoczne 03.01.11, 10:07
      sorry Allensteiner, wiedziałem , że tak będzie ale dzięki za życzenia, obiecuję sobie i Tobie , że będę spokojniejszy i bardziej stonowany, lepszy

przepraszam też Sonię, Enola Gay, Mike.recz, Rodz-ic3, Mk i pewnie jeszcze wiele osób, których posty na tym forum czytam z przyjemnością i należnym szacunkiem

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
      • zbyszek07 Re: Życzenia Noworoczne 03.01.11, 10:19
        Wszystkiego dobrego w Nowym 2011 Roku!
        :-)
        • Gość: Enola Gay Az sie rozplakalem z radosci... IP: 213.184.17.* 03.01.11, 10:38
          Dzieki za zyczenia.Ja sobie i nam wszystkim zycze lapidarnosci w wypowiedziach,nie obrazania interlokutorow,zdrowia i pomyslnosci...
          Pozdrawiam szacownego Samozwanca-1,ktory toczy prywatne wojny,ale z klasa,na forum.Obu Mu sie tez dobrze dzialo...
      • Gość: sonia Re: Życzenia Noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 18:46
        Bardzo, bardzo dziękuję, Tobie też życzę samych pięknych dzionków,zdrówka i tyle miłości ile udźwigniesz.
        A co do zmian to nie wiem, troszkę mnie zasmuciłeś, reagujesz zdrowo jak przystało na faceta ,zajeb... inteligentnego, który musi znosić na forum obecność mongoła.
        Serdecznie pozdrawiam
        • yadol Re: Życzenia Noworoczne 07.01.11, 19:47
          Gość portalu: sonia napisał(a):

> Bardzo, bardzo dziękuję, Tobie też życzę samych pięknych dzionków,zdrówka i ty
          > le miłości ile udźwigniesz.
          > A co do zmian to nie wiem, troszkę mnie zasmuciłeś, reagujesz zdrowo jak przyst
          > ało na faceta ,zajeb... inteligentnego, który musi znosić na forum obecność mon
          > goła.
          > Serdecznie pozdrawiam

Droga Soniu, postaram się, nie zawiodę , nie obawiaj się. Garbatego nawet trumna nie wyprostuje.
    • Gość: joi Re: Życzenia Noworoczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 13:28
      Enola nie płacz już :)

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za życzenia.
      • mreck Re: Życzenia Noworoczne 03.01.11, 20:59
        taaa jadol. MNIE pominąłeś. Czuję się urażony.
    • privus Re: Życzenia Noworoczne na 2011 rok 04.01.11, 15:02
      Parę dni byłem poza Olsztynem. Stąd też ta późna reakcja. Nie mniej jednak z okazji Nowego Roku odwzajemniam się życzeniami spełnienia marzeń, o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przychylności świata i ludzi, siły w pokonywaniu wszelkich przeszkód, nadziei bez której nie da się żyć oraz czystego ognia w sercu, który rozpali wokół Was upragnioną atmosferę domowego ogniska.

Ciepłych, pogodnych dni Szczęśliwego Nowego 2011 roku dla szerokiego grona forumowiczów, z którymi zawsze warto wymienić poglądy.

Pozdrawiam
    • Gość: peppo Re: Życzenia Noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 23:07
      Pozdrawiam. Porządna z Was Paczka.
    • Gość: mk Re: Życzenia Noworoczne IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 00:04
      Nie umiem, nie chcę, nie mogę,
      odpowiadać rymowanym słowem
      czy układać rymów ze słów.
      Nie mniej jednak z bijącym sercem
      i uchem otwartym na słowa szczere
      wszelkiej pomyślności usłyszeć można znów.
      Marzenia i nieustanne nadzieje na zmiany,
      ma każdy z nas Panowie, Panny i Pany,
      a jedyną niezmiennością w życiu są... ciągłe zmiany.
      Każda myśl pozytywna, chociaż czasami nawet wyblakła,
      może w każdej chwili otworzyć drogę światła.
      Nie prawda więc, że tak jak wczoraj i dzisiaj nic się nie zmienia,
      trzeba mieć tylko chęci wyjścia z tego cienia...

- czego Wam życzę na dzisiaj, jutro i wiele następnych dni
      prowadzących do upragnionego zdrowia, szczęścia i radości
      kierując te słowa do wszystkich wyżek wymienionych za yadolem i czytających ten wątek uwzględniając przede wszystkim samego założyciela wątku.
    • Gość: autor Re: Życzenia Noworoczne IP: *.static.icpnet.pl 07.01.11, 11:39
      Życzymy wszystkim Pomyślnego Nowego Roku ;)

Pozdrawiamy

Mistrzowie Szeptów
    • Gość: up Re: Życzenia Noworoczne IP: 65.254.50.* 16.01.11, 12:33
      www.youtube.com/watch?v=ueMOllWtjwc
    • Gość: OD NAS TEŻ Re: Życzenia Noworoczne IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 12:38
      lewysierpowy.blox.pl/2011/01/Wielka-Orkiestra-Swiatecznej-Hipokryzji.html?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka