Dodaj do ulubionych

Śmierdząca woda

24.04.04, 10:19
Czy u Was też tak woda śmierdzi chlorem? Na Mlecznym nieziemsko! Jeszcze
trochę i basen zbankrutuje, bo po co na pływalnię jechać skoro w domu zapach
wody identyczny? Czy to chlorowanie nie jest niebezpieczne dla zdrowia? Dla
skóry?
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Śmierdząca woda 24.04.04, 10:53
      Przepraszam,czy żyłaś w nieświadomości oststnie tygodnie i gazet nie czytałaś?
      Woda była zatruta pałeczkami coli,chlorują ja aby oczyścić,trwa to juz ok 3
      tygodni,jeszcze przed świętami woda była juz śmierdząca jak domestos.Pozdrawiam
      i proponuje czasami wycągnąć głowe z chmur. ;-)
      • magdalenapilat Re: Śmierdząca woda 24.04.04, 12:49
        Gazety czytam a głowę mam na miejscu. Zatanawiam się tylko jak długo to potrwa
        i czy nie jest groźne dla zdrowia. Liczyłam na jakąś kompetentną odpowiedź
        osoby, która się orientuje w temacie.
        Pozdrawiam!
        • angela-rt Re: Śmierdząca woda 27.04.04, 16:38
          magdalenapilat napisała:

> Gazety czytam a głowę mam na miejscu. Zatanawiam się tylko jak długo to
          potrwa
          > i czy nie jest groźne dla zdrowia. Liczyłam na jakąś kompetentną odpowiedź

Z popprzedniego pytania wynika,ze chyba jednak nie czytasz i nie wiesz ze
          szkodzi zdrowiu,nawet przegotowana co delikatniejszego rusza,a odpowiedz ze
          była zatruta i jest oczyszczana powinna być wystarczającą,nie bedzie śmierdzieć
          jak przestana chlorowac,a przestana jak będzie oczyszczona-logiczne.
          ps.dzisiaj przestali.
          • magdalenapilat Re: Śmierdząca woda 27.04.04, 18:13
            angela-rt napisała:

> magdalenapilat napisała:
            >
            > > Gazety czytam a głowę mam na miejscu. Zatanawiam się tylko jak długo to
            > potrwa
            > > i czy nie jest groźne dla zdrowia. Liczyłam na jakąś kompetentną odpowiedź
            >
            >
            >
            > Z popprzedniego pytania wynika,ze chyba jednak nie czytasz i nie wiesz ze
            > szkodzi zdrowiu,nawet przegotowana co delikatniejszego rusza,a odpowiedz ze
            > była zatruta i jest oczyszczana powinna być wystarczającą,nie bedzie
            śmierdzieć
            >
            > jak przestana chlorowac,a przestana jak będzie oczyszczona-logiczne.
            > ps.dzisiaj przestali.
            >

Miła to Ty jesteś.
            • angela-rt Re: Śmierdząca woda 28.04.04, 13:44
              magdalenapilat napisała:

> Miła to Ty jesteś.

Nie chciałam Cie urazić,tylko dyskusja na ten temat toczy sie juz od dłuższego
              czasu i czasami warto prześledzić to co piszą w gazetach lub tu na
              forum,przepraszam jeśli Cie dotknęły moje uwagi,nie miałam zamiaru Cie atakować
              czy być nieuprzejma,pozdrawiam serdecznie:-)
    • Gość: M Re: Śmierdząca woda IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 20:32
      A nie jest to przypadkiem lobby na rzecz wody mineralnej ?? (ostatnio sprzedaż
      tejże wzrosła dwunastokrotnie !!!).!
    • Gość: emperor Re: Śmierdząca woda IP: *.vlo.olsztyn.pl 27.04.04, 10:12
      Eee tam. Przesadzacie. Woda pachnie (podkreślam to słowo) niegorzej niż na
      basenie. nie wiem jak jest na mlecznym bo tam nie mieszkam, ale na jarotach
      nikt ze znanych mi osób nie narzeka. Czepiacie się mięczaki :)
      • Gość: ble ble Re: Śmierdząca woda IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 13:51
        bo w kocu mineralna i źródlana dobrze schodzi

(-:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka