haen2010 23.11.10, 02:19 Już dawno postulowałem, żeby tego zawodowego intryganta chociaż z regionu wykopano. To jego polityka w dolnośląskim, także centralna doprowadziły do fatalnego wyniku platformy. Ciekawe, jak go rozliczą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen2010 Gowin swego kumpla broni 23.11.10, 08:20 I usprawiedliwia. Jednocześnie chce dochodzenia, dlaczego miasta nie ruszyły dupy i nie poszły masowo glosować na platformę. Ja mu to jasno wytlumaczę - Platforma dewota Gowina, intryganta Schetyny, donosicielki Pitery i wazeliniarza Halickiego liberalnego wyborcę przestała interesować. To sa obecnie twarze medialne platformy. Z ciężkim sercem ja i rodzina głosowaliśmy na listę platfusów. Tylko na HGW z przekonania. Ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
graf-speer Re: Gowin swego kumpla broni 23.11.10, 08:29 haen2010 napisał: > I usprawiedliwia. Jednocześnie chce dochodzenia, dlaczego miasta nie ruszyły du > py i nie poszły masowo glosować na platformę. Ja mu to jasno wytlumaczę - Platf > orma dewota Gowina, intryganta Schetyny, donosicielki Pitery i wazeliniarza Hal > ickiego liberalnego wyborcę przestała interesować. To sa obecnie twarze medialn > e platformy. > > Z ciężkim sercem ja i rodzina głosowaliśmy na listę platfusów. Tylko na HGW z p > rzekonania. Ostatni raz. Mówi się Głupich nie sieją - sami się rodzą.Mój ty kochany przygłupie. Odpowiedz Link Zgłoś