Dodaj do ulubionych

Tragedia Schetyny we Wrocławiu

23.11.10, 02:19
Już dawno postulowałem, żeby tego zawodowego intryganta chociaż z regionu wykopano. To jego polityka w dolnośląskim, także centralna doprowadziły do fatalnego wyniku platformy.

Ciekawe, jak go rozliczą?
Obserwuj wątek
    • haen2010 Gowin swego kumpla broni 23.11.10, 08:20
      I usprawiedliwia. Jednocześnie chce dochodzenia, dlaczego miasta nie ruszyły dupy i nie poszły masowo glosować na platformę. Ja mu to jasno wytlumaczę - Platforma dewota Gowina, intryganta Schetyny, donosicielki Pitery i wazeliniarza Halickiego liberalnego wyborcę przestała interesować. To sa obecnie twarze medialne platformy.

Z ciężkim sercem ja i rodzina głosowaliśmy na listę platfusów. Tylko na HGW z przekonania. Ostatni raz.
      • graf-speer Re: Gowin swego kumpla broni 23.11.10, 08:29
        haen2010 napisał:

> I usprawiedliwia. Jednocześnie chce dochodzenia, dlaczego miasta nie ruszyły du
        > py i nie poszły masowo glosować na platformę. Ja mu to jasno wytlumaczę - Platf
        > orma dewota Gowina, intryganta Schetyny, donosicielki Pitery i wazeliniarza Hal
        > ickiego liberalnego wyborcę przestała interesować. To sa obecnie twarze medialn
        > e platformy.
        >
        > Z ciężkim sercem ja i rodzina głosowaliśmy na listę platfusów. Tylko na HGW z p
        > rzekonania. Ostatni raz.

Mówi się Głupich nie sieją - sami się rodzą.Mój ty kochany przygłupie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka