Gość: Mrągowianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 13:21 Muszę zoperować wypadnięty dyks lędźwiowy. Czy możecie kogoś polecić - Oddział, lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tek. Re: Operacja dysku. IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 13:36 czemu zoperować ? Warszawa, Banacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrągowianka Re: Operacja dysku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 16:29 Dlaczego w Warszawie, a nie ma jakiegoś lekarza w Olsztynie. Ja słyszałam o prof. Maksymowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Operacja dysku. 26.02.11, 17:11 Jest na tym forum watek o ortopedach.Poszukaj.Polecam ,niestety prywatna przychodnie 'Olsztynscy ortopedzi'.Tam mi pomogli,skierowali gdzie trzeba. Lekarz 'ortopeda' z przychodni przy ul. Dworcowej 28,nazwisko na 'D' wychodowal mi zespoł sudecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrągowianka Re: Operacja dysku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 07:56 To do ortopedów z dyskiem, a nie do neurochirurga? Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Operacja dysku. 01.03.11, 19:06 Zasugerowana swoim problemem nie pokierowalam Ciebie jak nalezy.Ze slyszenia wiem,ze neurochirurg przyjmuje w szpitalu wojewodzkim,uniwersyteckim i poliklinice.Wygoogluj adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny pacjen Re: Operacja dysku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 23:22 A co sądzicie o dr Niedźwieckim? Odpowiedz Link Zgłoś