Gość: Olsztyniak
IP: *.pools.arcor-ip.net
31.03.11, 22:40
Lokalni samorządowcy zastanawiali się w czasie Festiwalu Promocji Warmii i Mazur zorganizowanego przez Urząd Marszałkowski i Instytut Best Place pod Piszem, jak reklamować Warmię i Mazury, aby przyciągnąć turystów i przedsiębiorców, oraz jak wykorzystać potencjał trwającej od 2009 roku kampanii "Mazury Cud Natury".
Jak czytam takie urywki, to żygać mi się chce. Kilka dni temu jechałem z Olsztyna do Malborka przez Zalewo, naliczyłem tysiące dziur w szosach i nie spotkałem żadnej brygady które by je usywało, jechałem slalomem jak narciarze. To samo dotyczy Olsztyna. Ul. Pstrowskiego DK 53 do granic miasta same dziury. Dk 16 w kierunku Barczewa to samo. Mieszkam na zachodzie. Ludzie, znajomi mnie sią pytają, czy Mazury są piękne? Odpowiadam, jeżeli interesują cię dziurawe drogi to znajdziesz satysfakcję, takich złych dróg w Europie nigdzie nie znajdziesz. To isty cód! Polska to kraj z najgorszymi drogami w Europie która ma najwyższą biurokrację i obojętnie kto bądzie rządził Polską, sytuacja się nie zmieni w ciągu 20 lat. Cały świat zna cechę markową: "POLSKA GOSPODARKA"