Dodaj do ulubionych

TVP3 Olsztyn

03.05.11, 10:52
Każdy kto korzystał z usług tej telewizji, wie jaką propagandę ona wyzwala. Dziennikarze co prawda, starają się zachować obiektywizm, ale różnie się to im udaje. Polityczna poprawność i utrzymanie z budżetu, nie pozwalają tej telewizji rozwijać się umysłowo. Łamie ona także, prywatność osobistą jej pracowników. Poziom artystyczny i merytoryczny TVP3 Olsztyn oceniam na 3,3 w skali 5-stopniowej. Jej najgorsze cechy to powtarzalność programowa (dotyczy to nie tylko, tej telewizji) i pazerność finansowa. Nie wróżę jej wielkiego sukcesu, ale życzę jak najlepiej, tylko i wyłącznie w sytuacji odcięcia tych nierentownych spółek z budżetu państwowego.
Obserwuj wątek
    • Gość: 100%olsztyniak Re: TVP3 Olsztyn IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 03.05.11, 14:08
      Tusk i jego partia po objeciu wladzy zablokowali rozbudowe olsztynskiego oddzialu TVP bo telewizja i media sa waznym czynnikiem w ksztaltowaniu i kreowaniu tozsamosci lokalnej a jego Pomorze chce oddzialowywac jak najszerzej stad te ataki na TVP Olsztyn.TVP Gdansk to zapewnie poziom BBC
      • Gość: 22 Re: Aktualnie TRWAM IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 18:20
        www.tv-trwam.pl/
      • Gość: xy Re: TVP3 Olsztyn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.11, 19:31
        ale ty 100% zmywaku bzdury piszesz,wszystko zależy od wpływów abonamentowych,jestem ciekaw czy płacisz za abonament.
        • Gość: gość Re: TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.11, 23:34
          Od wpływów zależy połowa a nie wszystko. Druga połowa zależy od tego jak i na kogo się te wpływy wydaje.
        • zawsze.tester Re: TVP3 Olsztyn 08.06.11, 18:10
          Nie płaćcie abonamentu telewizyjnego! To złodziejstwo i oszustwo. Dobrowolnie nawołuje do bojkotu telewizji państwowej, a często za taką właśnie telewizja publiczna uchodzi i taką też jest.
      • Gość: Czyściciel Re: TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.05.11, 11:10
        To dobrze, jeśli ta telewizja jest blokowana. Nie sądzę jednak, że tak bardzo jak o tym piszesz. Tusk ma inne zadania do wykonania, powinien zainteresować się prywatyzacją i likwidacją części oddziałów telewizji publicznej. Do poziomu BBC, telewizji polskiej jeszcze trochę brakuje. Proponuję nie płacić abonamentu, który jest zwykłym oszustwem, pod propagandą przymusowej misji do wykonania. Szkoda czasu i pieniędzy, aby zawracać sobie głowę, ofertami programowymi TVP3 Olsztyn. W myśl powiedzeniu "stare wróciło", zwracam się z uprzejmą prośbą o bojkot :)
    • Gość: eh Re: TVP3 Olsztyn IP: *.cloudlet-computing.net 19.05.11, 13:54
      Wszyscy chyba jeszcze pamiętają hasło "telewizja dla dziennikarzy" i takie motto przyświeca pracownikom TVP3 Olsztyn
    • Gość: Anna Re: TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.11, 13:39
      Mam w domu Vectrę.
      Na niej są też wiadomości z Olsztyna.
      Można nie oglądać TVP3
      • Gość: fan Re: TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 23:19
        Vektra jest super. Jestem pod wrażeniem redaktor Słomki, ona potrafi oczarować widzów i polityków, a i szefostwo ją bardzo ceni Vektara jest tak profesjonalna, że oglądam ją od rana do wieczora. TVP Olsztyn jest mało profesjonalne i nudne.Redaktor Słomka powinna zostać dyrektorem TVP Olsztyn a Henryk łańko prezesem Radia Olsztyn wtedy media Olsztyńskie wreszcie staną się profesjonane i Włodek Czarzasty częściej przybywałby do Olsztyna i Pan Henryk nie musiałby jeździć po wskazówki słuzbowym samochodem do Warszawy
      • Gość: internauta Re: TVP3 Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 08:23
        a ja mam w domu komputer z internetem i oglądam nową telewizję: itvolsztyn.pl
      • zawsze.tester Re: TVP3 Olsztyn 09.06.11, 06:44
        I prawidłowo. Oglądajcie różne telewizję. Zarówno prywatne jak i państwową. Jednakże miejcie wgląd na to, jak prezentowane są informację i pod jakim kątem są tworzone. Telewizja polska, nie zawsze prezentuje obiektywne spojrzenie na rzeczywistość. Sztuka w tym, żeby nie zagubić się w swojej subiektywności, która nie jest nigdy zgodna z ogółem społeczeństwa. O TVP3 Olsztyn można powiedzieć jeszcze jedno: nie jest to najgorsza telewizja pod słońcem, ale propaganda i kolektywizm, który tkwi w większości tam pracujących niestety ludzi, sprawia, że jest to marny i kiepski przekaz informacji, który nie wnosi wiele rozwojowego do naszego życia. Niski poziom za kradzione pieniądze, czasami potrafiący oczarować, innymi razy wywołujący najgorsze uczucia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka