Dodaj do ulubionych

Co sie dzieje?

IP: *.acn.waw.pl 27.02.02, 18:35
Właśnie, co się dzieje? Czy Olsztyn ma kłopoty techniczne z wejściem na forum,
czy życie tu obumiera? Właśnie wyprzedził nas Rzeszów, aczkolwiek można się
pocieszyć, że powoli zbliżamy się do Zielonej Góry (bardzo olsztyńskie miasto,
pozdrawiam Łucję).
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: Co sie dzieje? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 21:36
      Wszyscy ciezko pracuja ;)
      Ciekawe jak tam sesja poszla Beti?
      • Gość: jd Re: Co sie dzieje? IP: *.acn.waw.pl 27.02.02, 21:57
        Sesja Betis to sprawa pasjonująca, ale pewnie nic się nie dowiemy. Detritusie,
        wiem że wszyscy harują na kawałek chleba (łacznie ze mną), ale to jest zupełnie
        marne wyjaśnienie. W Rzeszowie też mają cieżko, a leciuteńko nas wyprzedzili
        (jakieś 4 miesiące temu my wyprzedzalismy ich).
        • Gość: detritus Re: Co sie dzieje? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 22:21
          Eeeee tam :o)
          Juz raz zdaje sie tak bylo ze nas wyprzedzili - tak to jest ze raz Oni nas, raz
          my Ich ;)
          • Gość: spoko Re: Co sie dzieje? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:25
            A może Betis, żeby pisała, potrzeba jakiegoś kubka?
            • Gość: jd Re: Co sie dzieje? IP: *.acn.waw.pl 27.02.02, 22:33
              Detritus w ogóle nie ma żyłki sportowca i hazardzisty. Jest mu tak wszystko
              jedno jakby miał lat 19 albo 99. Ogłoś, jak sugeruje "spoko", konkurs dla Betis
              na zdobycie jednego z twoich licznych kufli.
              • Gość: LP® Re: Co sie dzieje? IP: *.pppool.de 27.02.02, 22:47
                A co ja mam powiedziec wygralem kubek i gdzie on jest .No coz takie zycie.
              • Gość: detritus Re: Co sie dzieje? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 22:49
                To pewnie i Warszawe bysmy przegonili, jd ;)
                • Gość: jd Re: Co sie dzieje? IP: *.acn.waw.pl 28.02.02, 11:36
                  Detritusie, czy nie za bardzo cię wczoraj zruagałem? Mam nadzieję że odczytałeś
                  to we właściwych proporcjach luzackiego czepialstwa, będąc przecież człowiekiem
                  o szczególnych zasługach (strona!).
                  • Gość: detritus Re: Co sie dzieje? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 13:02
                    Serce mi chyba nie peknie ;))))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka