Dodaj do ulubionych

Samowola smoleńska. "Głaz położyliśmy spontanic...

• zejman02 Głaz smoleński nielegalny. PiS: "Nie zalegalizu... 19.05.11, 18:09
      Jak się Bronkowi coś przytrafi w podobnych okolicznościach to też mu krzyż postawimy, z czerwonego granitu.
    • Gość: Wolny Olsztyniak "Samowladza" to rabunek na demokracji. IP: *.versanet.de 19.05.11, 23:48
      Gdyby każdy Polak tak reagował,
      by doszło do mordów i samosądów.

Nikt z Warmiaków czy Mazurów,
      nie powie podpalcie koscioly prawosławne.
      Bo to byö by wredny samosąd.

Co to bydło Ukraińskie tu robi,
      to jest podpalenie kosciolow katolickich i protestanckich.

Wygnajcie bydlo z ojczyzny, nim wasz zacznie mordować.
      PIS Samowładcy faszystowscy, Hitlerowskie gó... spowrotem na Ukrainę.

Tu jest i zostanie demokracja.
    • Gość: zwykły obywatel Głaz smoleński nielegalny. PiS: "Nie zalegalizu... IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 05:40
      zejman02 i Izkarioza to ta sama osoba... zejman dlaczego już 2 nicków używasz? Twoje faszystowskie i antyżydowskie poglądy zaprowadzą Cię do prokuratury niezależnie od tego ile nicków będziesz tu używał. Pozdrawiam.
      • zejman02 Re: Głaz smoleński nielegalny. PiS: "Nie zalegali 20.05.11, 19:21
        zwykły obywatel - to są moje nicki, i nie obawiam się prokuratury, na forum gdy jestem zalogowany jestem zejman, ale nie lubię tego nicka bo obnaża moją prywatność, więc wszędzie podpisuję się Izkarioza bo to staro biblijne imię. Nie jestem antysemitą, bo ubolewam nad losem Palestyńczyków, i cieszy mnie że w wrześniu powstanie niepodległe państwo palestyńskie, Obama zagwarantował granice z przed 1968 roku. Z czyjegoś konia na środku drogi się zsiada. Ty jesteś antypolski, ja na zasadzie wzajemności co najwyżej mogę być przez Ciebie określony jako antyżydowski. Ja jestem patriotą polskim i popieram prezydenta narodowości żydowskiej , a Ty hipokryto nazywasz mnie antysemitom dlatego, że bronię Twojego ziomala! Jak to z Tobą jest,
        nienawidzisz własnego narodu? My Polacy ksenofobami nie jesteśmy,
        bo gdy narody europejskie na stosach Was palili, przygarnęliśmy Was ocalając przed zagładą, a tak nam się odpłacacie, określając antysemitami . Amen.
    • Gość: zwykły obywatel zejman02 IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 05:49
      zejman02, napisałeś: "co wolno v-ce prezydentowi, to nie tobie smrodzie". Taki właśnie jest Twój PiS - prawy i sprawiedliwy.... Twoim zdaniem inne prawo obowiązuje mnie - zwykłego obywatela, a zupełnie inne człowieka, który jest partyjny i ma władzę, w tym wypadku władzę urzędnika, bo v-ce prezydent miasta, to zwykły urzędnik. Może chciałbyś, żeby nasz kraj posiadał także dwie konstytucje? Człowieku, ile Ty masz lat? Masz chociaż maturę? Ta żółć, którą tu wylewasz zalewa Ci nie tylko oczy ale i umysł... I nieważne z ilu nicków będziesz tutaj korzystał - Izkarioza... To i tak wcześniej czy później zaprowadzi Cię przed sąd za Twoje skrajne poglądy faszystowskie i antyżydowskie... Odsyłam do konstytucji... Poczytaj i wtedy głoś swe poglądy, ale miej świadomość ich konsekwencji.
      • zejman02 Re: zejman02 20.05.11, 20:08
        @ zwykłyobywatel - ja na forach na nikogo się nie obrażam, jak mi się wpis nie podoba to nie czytam. Nie uważam, że kto z PO to głupi czy
        vice verse, durnie są tu i tam. Już Ty tam dobrze wiesz, że faszystą to nie jestem, uważam siebie za Patriotę i bronię godności prezydenta Kaczyńskiego, jeśli chcesz to nazywaj mnie nacjonalistą, dodasz mi splendoru. Twój guru Adaś Michnik napisał, że walczył z (żydo)komuną
        i siedział w więzieniu dlatego aby każdy mógł się wypowiedzieć i napisać to co myśli, nawet wtedy gdy to co napisał bardzo mu się nie podoba. A Ty krecie czego chcesz? no czego? zamordyzmu? wyjedź do Hin,ha haa. Zapewniam Ciebie, nie jestem z elektoratu PiSu ani PO bo dobrze wiesz, że to dwie siostry bliźniaczki, dzielą ich wyłącznie dwaj przywódcy. Odnośnie dwuwładzy napiszę Ci tak: demokracja to taki ustrój w którym ci co rządzą są bezkarni. JKN uważa, że mamy dupokrację, nie demokrację. O moje wykształcenie, i znajomość prawa karnego się nie martw, zbytek troski. W Polsce nie ma wymogu kochania Żydów, mam nawet żydowskich kolegów, jednych lubię a od innych stronię. Ja piszę prawdę, a na razie za prawdę nie karzą.
        Obfitych plonów z działki, zawłaszczonej aby ogniskować konflikty społeczne. Czy tego nie rozumiesz, że rozbijasz jedność narodową?
        Szczerze życzę Ci zdrowego rozsądku. xD
    • Gość: zwykły obywatel Happening w parku! Zapraszam! Załóżmy tam ogródek. IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 06:01
      Happening w parku! Zapraszam! Załóżmy tam ogródek warzywny. Wytyczmy sobie w tym parku działkę o podobnych rozmiarach, ogrodzimy ją płotkiem i zasiejemy tam marchewkę i rzodkiewkę. Zapraszam wszystkich chętnych, którzy chcieliby wziąć udział w takim happeningu! Pokażmy, że prawo obowiązuje wszystkich, także człowieka partyjnego i byłego urzędnika jakim jest były v-ce prezydent naszego miasta. Skoro on mógł bez żadnych zezwoleń wytyczyć sobie w tym parku działkę i jeszcze ją ogrodzić, to nam zwykłym obywatelom wolno to samo. Skoro on za to nie odpowiada przed sądem, to nam też powinno ujść to na sucho. Zachęcam wszystkich obywateli Olsztyna, aby zaczęli wytyczać sobie działki w każdym parku w tym mieście, na trawniku przed własnym blokiem, na skwerze w centrum miasta, może znajdzie się także jakiś kawałek ziemi pod ratuszem, bo przecież urzędnicy ratusza nie zaprotestowali działaniom v-ce prezydenta miasta, to nam też krzywdy nie zrobią.
    • Gość: marta Głaz smoleński nielegalny. PiS: "Nie zalegalizu... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.11, 11:04
      Wszystko co robi PIS to mowia ze spontanicznie te marsze w Warszawie to tez spontanicznie .jest to ochydne ,przekracza wszustkie normy spoleczne.powinno byc zdelegalizowane dawno!.To co sie wydarzylo 10 kwietnia pamietamy szanujemy .ale sercach i milczeniu a nie falszywimi demostracjami ,ktore wzniecaja,niepokoj,i chaos
    • art.usa Być w PISie to prawo na bezprawie niby NSDAP za Hitlera 20.05.11, 12:11
      Demokracja to było wczoraj.
      Dziś liczy się tylko me prawo bo jestem w PISie.

Nie było kiedyś tak z NSDAP (Partia faszystów Hitlerowskich)
    • Gość: Marta Piso-mohery mają krótką panięć kecawo IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.11, 12:36
      Szczególnie wtedy, gdy chodzi o przemilczenie prawdy.

Gość portalu: chyzy napisał(a):

> w końcu wszyscy pamietaja jak było z krzyżem

Wszyscy pamiętają o tym, że w sprawie przeniesienia owego krzyża do kościoła Św. Anny wystąpili sami harcerze. Wystąpienie to zostało zbagatelizowane i wyciszone, ponieważ zarówno PiS jak i kościół stracił by pretekst do wystapień przeciwko władzom i podburzania najbardziej skrajnie ustawionej części społeczeństwa. Co raz częściej zastanawiam sie, czy nie jesteś płatnym agentem opcji pis-dzielenia kraju na tym forum. Bardzo wiele na to wskazuje a zaciekłość prezentowania tych pejoratywnie słusznych poglądów weyłącza Cię z grona ludzi potrafiących w miarę obiektywniw i realnie oceniać rzeczywistość. Suma sumarum, prezentujesz tu nja forum coś w rodzaju zaślepionego piso-moherowego Taliba.
      • Gość: Władysław Wieslw G czerwona WATAHA pokazuje kim jest IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 19:28
        www.youtube.com/watch?v=NKpY_Vhg0_Y
        • Gość: FILM Re: czerwona WATAHA pokazuje kim jest IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 19:31
          www.youtube.com/watch?v=wCfmmRT62Xg
          • Gość: Paul A czarna WATAHA głosem wptost z katakumb IP: 211.53.208.* 20.05.11, 22:24
            jeszcze potwierdza swe czarne karty w historii ludzkości???
    • zejman02 Głaz smoleński nielegalny. PiS: "Nie zalegalizu... 21.05.11, 00:11
      @ zwykłyobywatel - Polecam twojej uwadze link do strony Onetu, gdzie zorientujesz się jaki zamordyzm uprawia toja ukochana PO:
      wiadomosci.onet.pl/wideo/polska-w-obozie-niemieckim,9355253,1,klip.html#
    • o0gurek Głaz smoleński nielegalny. PiS: "Nie zalegalizu... 22.05.11, 09:15
      Ja bardzo nieśmiało przepraszam - czy "głaz przy szkole podstawowej nr 2 w Olsztynie z tabliczką pt dąb katyński i takiż sam "głaz" przy samochodówce to także samowole budowlane? Czy może chodzi po prostu o to, żeby dokopać tym, którzy pamiętają o Smoleńsku?
      • antymenel.1 Re: Głaz smoleński nielegalny. PiS: "Nie zalegali 23.11.11, 15:09
        Porównywanie Katynia ze Smoleńskiem to działalność na rzecz Rosji.Pachnie agenturą.
    • Gość: allensteiner Głaz smoleński nielegalny. PiS: "Nie zalegalizu... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.06.11, 15:15
      Stan formalny jest daleko ważniejszy od stanu faktycznego. Rzecz nielegalna? - Każdy może ja wywieźć w dowolnie wybrane miejsce. Ciekawe, co będzie, gdy właściciele kamyka zgłoszą kradzież?
      • Gość: e ostrogotek i wataha sa śmieszni IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 19:12
        za 10 gr nawalc takie bzdety
    • Gość: Lesław Re: Samowola smoleńska. "Głaz położyliśmy spontan IP: *.yolau.net 13.08.12, 13:48

Czy to jeszcze Polska, czy może już prowincja Gazpromu?
    • Gość: bożena Re: Samowola smoleńska. "Głaz położyliśmy spontan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 18:40

de gaulle powiedział:

małym ludziom mauzoleum, wielkim - kamień z nazwiskiem
      • Gość: barbara Kamień spadł z nieba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 19:31
        Masz na myśli Napoleona?
    • Gość: marian Spontanicznie to nie znaczy że legalnie IP: *.STATIC.turnkeyinternet.net 17.08.12, 13:09
      Prawo budowlane nielegalne budownictwo traktuje jednoznacznie. Skąd u olsztyńskiego PINB wzięły się awersje do stosowania obowiązującego prawa? Niezdolność do jego funkcjonowania na powierzonym stanowisku powinna być skorygowana przez spontaniczne usunięcie tego głazu. Jeśli nielegalne umieszczanie głazów na terenie miasta nie nie wywołuje żadnych reakcji ze strony PINB, to tym bardziej nie ma prawa budzić się z głębokiego snu, jeżeli spontanicznie usunie się tolerowane przez niego nielegalności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka