Dodaj do ulubionych

J.Kaczyński chce uciec na Syberię

14.06.11, 14:32
Jarosław Kaczyński chce uciec aż na Syberię przed wymiarem sprawiedliwości:
"Już się pakuję, wybieram na Sybir,"

obiecanki cacanki... Ale spoko koleś, najpierw sąd i wyrok, potem dopiero możesz nas opuścić i wrócic do swoich. Kaczyński jako ruski agent, po dekonspiracji zamierza uciec do swoich, bo mu się grunt pali pod nogami :).
Obserwuj wątek
    • Gość: GiM Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.11, 16:46
      To zróbmy "zrzutkę" na bilet ale - TYLKO - w jedną stronę. Bez możliwości powrotu !!
      • Gość: do o. temat ci podpasował jątrzycielu za 2 zł wpis IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 17:56
        człowieczeństwa nie ma nic w tobie, bydlaku ?
        • ostrogotek Re: temat ci podpasował 14.06.11, 18:06
          Gość portalu: do o. napisał(a):

> człowieczeństwa nie ma nic w tobie, bydlaku ?

A w czym jestem bydlakiem? Dlatego, że moim hymnem nie jest hymn Wolski czy ostatnio lansowany przez Jarkacza śpiewający rockmen, homoseksualista? JarKacza ujawnia skrywane skłonności?

Ale tak poważnie. To Kaczyński i PiS przez kilka lat mnie jako Polaka obrażał publicznie, bezczelnie i cynicznie. Opluwał moją dumę z Polski, moje i rodaków sukcesy deprymował i wmawiał, że to agenci nam wolnośc wywalczyli. A moją wolną ojczyznę nazywa kondominium, bohaterów agentami i czym tylko jeszcze. Niech spada ten zgorzkniały czerwony panikczyk stalinowskiej elity z Żóliborza. Ale najpierw odpowie przed sądem za wszystkie matactwa, oszczerstwa i pomówienia. Chyba, że są wykaże jest jest na prochach jako psychiczny i niepoczytalny. Wtedy do Tworek a nie na Syberię :).
          • Gość: hihi Re: temat ci podpasował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 16:25
            "Ale tak poważnie. To Kaczyński i PiS przez kilka lat mnie jako Polaka obrażał publicznie, bezczelnie i cynicznie. Opluwał moją dumę z Polski, moje i rodaków sukcesy deprymował i wmawiał, że to agenci nam wolnośc wywalczyli"
            To oczywiste klamstwo. Taki Bolek wcale nie byl Bolkiem choc sie do tego przyznal. Taki Kiszczak wcale nie byl wiceministrem w rzadzie Mazowieckiego. Kuron nie umawial sie z SBcja choc tez sie do tego przyznal . Jaruzelski nie byl Wolskim i nie prosil Rosjan o wyslanie sowieckich czolgow na wlasnych rodakow itd itd itd. no i najwazniejszy dowod to nie prawda ze byli wsplopracownicy SB to teraz jedni z najbogatszych Polakow. Upraszczajac tepogotek wie co mowi. :D :D :D
    • Gość: xy Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.11, 18:05
      czy kaczka dostanie wizę,bo nawet w Rosji kurdupla nie chcą,może na Antarktydę tam bawił by pingwiny swoimi poglądami
      • yadol Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię 14.06.11, 19:06
        może sobie w końcu tam dziewczynę znajdzie
        • Gość: SD Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię IP: *.play-internet.pl 14.06.11, 20:09
          Nie było wcale po nich widać, że obchodzą żałobę po L. Kaczyńskim - w przypadku Jarosława to po swoim bracie i szwagierce. Obaj byli rozbawieni śmiercią, do której się przyczynili.
          • yadol Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię 14.06.11, 22:03
            załóżmy ...
            kecaw stara pierdziawo włącz wyobraźnię...
            jaro ma prawomocny i musi wyperdalać na sibir
            czy ty gamoniomenelu razem z nim ?
            • Gość: anty-pis Oby tylko z kecawa IP: *.wbp.olsztyn.pl 15.06.11, 16:05
              Wtedy forum odpocznie od kretynskich PiSdzielczych komentarzy glupka kecawy.
              • Gość: xy Re: Oby tylko z kecawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.11, 18:26
                kecawa to już jako pierwszy powinien wyjechać na sybir
    • Gość: hahahahahyahahhaha no lemingi, inflacja najwyższa od dziesieciu lat IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.11, 16:27
      biznes.onet.pl/gus-inflacja-wyniosla-50-rr-w-maju-wobec-oczekiwan,18543,4420636,1,komentarze-detal
      • Gość: SD Re: no lemingi, inflacja najwyższa od dziesieciu IP: *.play-internet.pl 15.06.11, 20:02
        Wygląda na to, że im w Polsce gorzej, tym bardziej PiS jest zadowolony.
        • Gość: twój kat kecawo Re: no lemingi, inflacja najwyższa od dziesieciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 20:36
          kecaw menelu napisz w końcu coś przyzwoitego, nie jesteśmy przecież miłośnikami tuska

napnij się , pomyśl, napisz

z tym napinaniem się też nie przesadzaj, żeb na popierdywaniu się nie skończyło :)
    • Gość: tom Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię IP: *.basl.cable.virginmedia.com 16.06.11, 10:30
      Kaczynski niech uda sie lepiej na leczenie do Dobrego Szpitala Psychiatrycznego. Tam jest jego Miejsce.
      • Gość: Gruby Benek Wreszcie kraj by odpoczal od kociego oszoloma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 14:17
        Won z Polski!
        • Gość: do ostromłotka sąd o ile wiem bedziesz mial ty, będziesz slynny IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.11, 21:34
          prasa napisze
          • ostrogotek Re: sąd o ile wiem bedziesz mial ty, będziesz sly 16.06.11, 21:38
            Gość portalu: do ostromłotka napisał(a):

> prasa napisze

Już pół roku czekam, a tu same obiecanki cacanki a Ziobro z Kaczorem do Temidy muszą się udać. Chyba, że czmychną do swoich kumpli w ZSRR :). Powołają się na zasługi dziadka czekisty.
            • Gość: SD Re: sąd o ile wiem bedziesz mial ty, będziesz sly IP: *.play-internet.pl 16.06.11, 23:52
              Oni prawo mają gdzieś. To dla takich ludków co się tym wymysłem przejmują.
              Jacek Kurski i Ziobro już parę razy byli przez sądy skazywani. I co nic - dalej są frontmanami PiS-u. Wstydu nie mają. Normalny człowiek ze wstydu by się palił i przez długi czas (po takim publicznym upokorzeniu) nie wychodziłby z domu, żeby sąsiadów nie spotykać..
            • Gość: joi kecawo wypie.....laj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 08:37
              kecaw menelu smutny straszysz nas już tym sądem i prokuratorem od paru lat , nudny jesteś bolszewiku
              • Gość: Cajmer Bazyli Nieuleczalny przypadek kecawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 14:37
                Straszy kazdego,ale spod miotly nie wychodzi.
                • Gość: z_forum Re: Nieuleczalny przypadek kecawy IP: *.olsztyn.mm.pl 20.06.11, 01:38
                  >>> Wałęsa: Wyrzuciłem Kaczyńskich za milionowe przekręty

"W dalszym ciągu przyczepiają się do III RP, więc zwracam uwagę Kaczyńskim, że ja ich wyrzuciłem z dwóch powodów. Jeden powód, ten ogólnie znany: kiepsko pracowali, robili różne nieprzyjemne rzeczy. Ale drugi powód był - przekręty" - twierdzi Lech Wałęsa.

Podkreślił, że nie chce o tym więcej mówić z "różnych powodów" i podawać żadnych szczegółów.

"Ale przypominam Kaczyńskim, że wymusiłem na nich, by jeden z przekrętów - milionowy - zwrócili pieniądze - i na to powinien być dowód i świadkowie. Duży przekręt zrobili Kaczyńscy, a ja na nich wymusiłem zwrot milionów we właściwe miejsce. Nic więcej nie powiem. To jest tylko na pogrożenie Kaczyńskim: uważajcie, bo byliście w przekrętach pierwsi" - podkreśla prezydent.

news.money.pl/artykul/walesa;wyrzucilem;kaczynskich;za;milionowe;przekrety,107,0,272491.html
    • Gość: mk Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 16:28

żyją w polsce i myślą, że jak w polsce jest źle, to wszędzie tak jest, mają tok rozumowania niczym koreańczyk z północy
    • Gość: wr Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię IP: 176.31.202.* 14.12.11, 21:52

po drodze jest moskwa i instytut serbskiego
    • Gość: mx Ale tam rządzi Putin IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.11, 22:19
      a nie Łukaszenko. Może lepiej do obiecanego Egiptu albo na Gabon :)
      • yadol Re: Ale tam rządzi Putin 14.12.11, 22:30
        pl.wikipedia.org/wiki/Psychiatria_represyjna_w_ZSRR
        biedny kaczor pracuje , płuca wypluwa a tu taka przykra siurpryza, spokojna starość u przyjaciół
        • Gość: karol Re: Ale tam rządzi Putin IP: 199.193.253.* 23.10.13, 12:51

a bufetowa wyśle mu paczkę z wałówką w ramach pocieszenia, buhahaha
          • Gość: mix Re: Ale tam rządzi Putin IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.13, 13:55
            A Maciarewicz będzie zwijał asfalt za nim, by go Donek czasem nie dogonił :)
    • Gość: sierota Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.13, 16:40
      a rząd do Rumunii
      wirtualnapolonia.files.wordpress.com/2013/08/kibicewbukareszcie.jpg
    • privus Re: J.Kaczyński chce uciec na Syberię 23.08.13, 05:36
      Przez dwa lata pakowania można zwinąć asfalt z niejednej autostrady :)
      www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kaczynski-pakuje-sie-na-sybir,174639.html
    • Gość: powitanie Re: J.Kaszyński chce uciec na Syberię IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.13, 12:38
      www.youtube.com/watch?v=t9VR1uCVzNA
      • Gość: mix Re: J.Kaszyński chce uciec na Syberię IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.13, 14:41
        Podobne imprezy odbywały się na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie. Wszak temat był inny, ale metody organizowania imprezy tożsame.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka