bpkw 14.05.04, 23:51 Za kilkanascie minut rozpoczna sie imieniny naszej Rity. Wszystkiego najlepszego droga Rito. Zycze Ci kolejnych udanych watkow i postow. Jesli kiedys beda wybierac Krolowa Forum GW zaglosuje na Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: Imieniny Rity 14.05.04, 23:57 Wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego... co sobie zamarzysz :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia ? Re: Imieniny Rity IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 15.05.04, 00:29 Bądź szczęśliwa , bogata , mądra już jesteś. Świerk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Imieniny Rity IP: *.olsztyn.mm.pl 15.05.04, 11:43 Zdrowia i pieniędzy . Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Imieniny Rity 15.05.04, 12:14 No to pani Zofijo nadobna, ja tyz nie moge stac z osobna, tez Ci pozycze, lub dam na kreche, usmiech z Olsztyna, bys miala ucieche! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Imieniny Rity 15.05.04, 13:17 Zdrowia, szczęścia, pomyślności wszelkiej i licznych wizyt w Olsztynie Pięknym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Imieniny Rity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:56 Rita!!!!! Twoje zdrowie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Imieniny Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 21:25 dziekuję bardzo za życzenia i zapraszm na specjalny watek dla wszystkich ;) zaraz go stworzę zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Imieniny Rity 16.05.04, 00:00 Ja zloze zyczenia jako ostatni:) Wszystkiego najlepszego. Czekam, jak zapewne wszyscy, na lipiec. Do zobaczenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: Imieniny Rity IP: *.elpos.net 16.05.04, 00:36 wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Imieniny Rity 16.05.04, 08:29 Lekko spóźnione (wybacz, przyczyny obiektywne), ale bardzo, bardzo gorące życzenia twórczego spokoju, radości z kazdej przeczytanej literki, satysfakcjonujacej i niekłopotliwej rodziny oraz tak wspaniałych znajomych i przyjaciół, na jakich w pełni zasługujesz:))))))))) No i oczywiście Pieknego Olsztyna, który nie przemija:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Imieniny Rity 16.05.04, 10:27 I ja się Ritko dołączam,wczoraj nie podchodziłam do komputera,wiec spóźnione,ale serdeczne od angi i koobry. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Imieniny Rity 17.05.04, 07:49 Wszystkiego naj, naj, zdrowia i spokoju, a reszta, może sama przyjdzie... "(...)Żyj tą nadzieją, co mieli Chopin albo Bach...(...)" Odpowiedz Link Zgłoś