Gość: . IP: *.olsztyn.mm.pl 27.07.11, 13:07 Radni PO startujący w wyborach parlamentarnych powinni teraz wszystko obiecać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Tajne spotkanie w sprawie przedszkola w Lupst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 13:24 dlaczego taki spiskowy tytuł tego artykułu? jeśli tajne, to jak Wy się o nim dowiedzieliście parę minut po jego zakończeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający dlaczego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 14:48 A dlaczego władze miasta nie wstawiają się za gimnazjum i liceum akademickim?! Chodzi mi o jakiekolwiek wsparcie, abstrahując od spraw własnościowych budynków itp.?! Te olsztyńskie dzieci są gorsze?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Tajne spotkanie w sprawie przedszkola w Łupstychu IP: *.cdma.centertel.pl 12.08.11, 09:37 jestem oburzona sposobem działania miasta, 50 dzieci wyrzucają na bruk bez żadnej pomocy a ja 2 lata czekałam aby zapisać dziecko do tej właśnie placówki bo kadra jest tam super i dba o pociechy a dyrektorka w porządku. teraz brakuje przedszkoli to zamiast ją wyrzucać trzeba było pomóc, podpowiedzieć - przecież ciągle trąbią, że niby teraz każdemu kto chce to pomogą założyć przedszkole a tu wymyślają tylko jak je zlikwidować. oczywiście jest drugie dno... kobieta wyremontowała budynek to teraz warto ją wykopać i wsadzić kolegę... Odpowiedz Link Zgłoś