Dodaj do ulubionych

obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-)

12.08.11, 08:35
godz. 11.00 - sympozjum "Bitwa Warszawska - jedna z 10. najważniejszych bitew świata" - sala konferencyjna NOT, Plac Konsulatu Polskiego
godz. 13.00 - Msza św. w kościele Najświętszego Serca Pana Jezusa w intencji Ojczyzny ku czci bohaterów Bitwy Warszawskiej
godz. 14.00 - złożenie kwiatów pod tablicą Marszałka Józefa Piłsudskiego
Obserwuj wątek
    • kecawa Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) 12.08.11, 08:47
      olsztyn.wm.pl/64006,Uroczyste-obchody-Swieta-Wojska-Polskiego.html
      11 sierpnia uroczyste obchody - to chyba coś nie tak
      • Gość: GiM Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.11, 14:50
        Po prostu Cię wyprzedzili........
        • kecawa Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) 12.08.11, 14:57
          czyżby ?- sadzę, że pachnie hedonizmem i jeszcze czymś....
          • Gość: GiM Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.11, 18:14
            Byli po prostu szybsi. A Ty doszukujesz się ideologii jedynie sprzecznej.
            • kecawa są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 sierp 13.08.11, 08:43
              są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 sierpnia
              • Gość: GiM Re: są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.11, 08:49
                A ci co nie mogą celebrować 15 to co - są wyklęci ??.
                • ostrogotek Re: są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 13.08.11, 12:06
                  Gość portalu: GiM napisał(a):

> A ci co nie mogą celebrować 15 to co - są wyklęci ??.

E tam, to ci co celebrują 10-go, każdego miesiąca. Z przepracowania zapomnieli o 15tym :). No i o imieninach prezesa.
                  • Gość: GiM Re: są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.11, 12:59
                    >> E tam, to ci co celebrują 10-go, każdego miesiąca. <<,
                    No toś mi przywalił - akurat najdalej mi do tych "dziesiątych".
                    A 15 też pracuję.
                    • ostrogotek Re: są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 13.08.11, 13:42
                      Gość portalu: GiM napisał(a):

> >> E tam, to ci co celebrują 10-go, każdego miesiąca. <<,
                      > No toś mi przywalił - akurat najdalej mi do tych "dziesiątych".
                      > A 15 też pracuję.

Pod Twoim postem ale nie do Ciebie była ta aluzja :)
                      • Gość: GiM Re: są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.11, 14:06
                        Domyśliłem się :))
              • ostrogotek Re: są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 13.08.11, 12:05
                kecawa napisał:

> są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 sierpnia

Nie może byc?! Toz to rewlacja, wyemitujcie kolejny spt telewizyjny o tym niezwykłym i nadpisiorowym zjawisku :). I niech lodówka będzie. I Jarosław oczywiście na pierwszym planie, co rozsuwa automatyczne drzwi na fotokomórkę (bo Jarrosława K. nawet elektroniczne drzwi ignorują).
                • Gość: spoko Re: są jeszcze tacy co 15 sierpnia celebrują 15 IP: *.olsztyn.mm.pl 13.08.11, 12:20
                  ostrogotek napisał:
                  > Jarrosława K. nawet elektroniczne drzwi ignorują

Bo on jest mały jak pchełka. Szachrajka.
    • Gość: mk Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.11, 23:59
      A co ma wspólnego bitwa warszawska ze świętem kościelnym?
      • Gość: myk Będą obchody 15 sierpnia na Dezorplatzu? IP: *.olsztyn.mm.pl 15.08.11, 01:17
        Mogliby trochę pomaszerowac i poprężyć się na Dezorplatzu. Prezydent i jego przyboczni. Przecież po to go budowali za cięzkie pieniądze, a teraz taki pusty zostawili...
        • Gość: GiM Re: Będą obchody 15 sierpnia na Dezorplatzu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 09:40
          Sami wstydzą się tam pokazać.
    • Gość: fa Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 09:58
      www.tv-trwam.pl/index.php?section=program
      • Gość: GiM Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 10:06
        Co "Kecawo" - spada oglądalność i wszelkimi dostępnymi środkami chcesz pozyskać widzów ??. Nie ta gazeta,nie to forum,nie ci ludzie. Po prostu wykrusza Ci się "widownia" i kasiory brak ??. Postaraj się w innych miejscach - TU nie "pożywisz" się.
        • Gość: ops dyzurny z KPP czuwa IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 10:29
          www.radiomaryja.pl/ wazne
          • yadol Re: dyzurny z KPP czuwa 15.08.11, 10:39
            kecaw już zjadł własny ogon i nie wie co ze sobą w tym podłym świecie robić

a swoją drogą , po co jest kecaw ?

gdyby uczestnicy Bitwy Warszawskiej dowiedzieli się , że taka prosta koorew jak kecaw gębę sobie nimi wyciera to pewnie by zmartwychwstali i taki wperdol mu spuścili , że wszyscy bolszewicy by się z pisu wypisali, czyli partia by smutna zniknęła , jak smród po użyciu dezodorantu
          • mike.recz Przecież to Radio Maryja jest jak KPP. 15.08.11, 11:06
            Spróbuj tak nachalnie jak tu promować GW na forach Radio Maryja.

Nie da rady?
            • Gość: GiM Re: Przecież to Radio Maryja jest jak KPP. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 11:27
              Im rzeczywiście słuchalność i oglądalność leci na pysk - jak ta kreatura tak nachalnie wkleja linki. Chyba kasiory już nie starcza - i trzeba konto podawać co minutę. Jeszcze trochę i będzie "nadajniki zamknąć,maszyny drukarskie STOP" u Rydzyka.
              • Gość: q boli cie bardzo i skomlisz,o siebie sie martw IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 11:31
                matole
                • Gość: GiM Kecaw - schiza ?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 11:39
                  Nie ja wklejam błagalne linki - tylko Ty. Więc to Twój problem. Ja owszem słucham - ciężkiej muzyki - przez rydzykowców nazywaną szatanistyczną ( a do 60 mi bliziutko) . Trzeba być wyjątkowym desperatem (albo totalnym idiotą) aby wklejać wszędzie takie linki - jak Ty to czynisz.
                  • Gość: ll taki stary i taki głupi IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 11:49
                    módl sie o rozum
                    • Gość: GiM Módl sie o zdrowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 12:02
                      Bo o rozum to za późno Kecawo. A ja mam się dobrze nawet bardzo dobrze. Mam swoją firmę - zatrudniam ponad 20 pracowników, pracownicy też mają sie dobrze.
                      No i nie spamuję "jedynie słusznego i prawego" (prawie) radyja i telewizji.
                      A jak tu widać - to jesteś podobnie jak reszta pis-orczyków mocno spanikowana - bo Wałbrzych pokazał dobitnie poparcie dla was. No i wasz guru nakazał wklejać co się da i gdzie się da.
                    • Gość: twój kat kecawo kecawo pojebana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 12:08
                      napisz nam , małym prostym ludziom, o co ty się modlisz , zawsze mnie interesowało o co modlą się koorwy i złodzieje, napisz bolszewiku czego szukasz w kościele mendo zabłąkana

pozdrów jak zwykle swego szwagra- admina od nas

nawet nie wiesz śmieciu jak wiele mu zawdzięczasz
              • mike.recz Nie spada. 15.08.11, 12:48
                www.franciszkanska3.pl/Radio-Maryja-liderem-w-najwiekszych-miastach,a,10732
                Co więcej ja również ich słucham od czasu do czasu aby wiedzieć co tam u toruńskiego grzyba piszczy i co znowu nakłamali.

Za to śmieszy działanie ich wyznawców bądź pracowników na tym forum.

Spamują reklamami swojego medium krzycząc przy tym o "pro reżimowości", "cenzurze"
                i "łamaniu wolności słowa" w tym miejscu.
                • Gość: aha odezwal sie produkt GW i TVN IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 13:00
                  sprobuj myslec samodzielnie
                  • Gość: GiM Kecaw - schiza !! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 13:13
                    Na pewno nie po rydzykowemu i jemu podobnych z GP i innych. Wypowiedź naczelnego ze "słusznej" gazety....."Można było wejść do gabinetu Leppera (Ś.P.) - bo odcięli im prąd i zamki szyfrowe nie działały /.../ a na ekranie TV zrobiono "stopklatkę o ..."..
                    Czy sam jest debilem czy myśli,że ma czytelników za debili.... TV na baterie ??.
                  • mike.recz Szanowny pajacu aha IP: *.adsl.inetia.pl. 15.08.11, 13:44
                    Jeżeli już napadła cię ochota napisania czegoś na forum, to postaraj się choć raz zrobić to bez stosowania gotowych kalek zaczerpniętych z prawackich gadzinówek i spotów partyjnych.

Gość portalu: aha napisał(a): odezwal sie produkt GW i TVN sprobuj myslec samodzielnie
                    • Gość: GiM Re: Szanowny pajacu aha IP: *.adsl.inetia.pl. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 14:52
                      Samodzielne myślenie jest mu zupełnie obce - więc nie wymagaj tego od Kecawy
                      • kaczoryjski Re: Szanowny pajacu aha IP: *.adsl.inetia.pl. 15.08.11, 15:01
                        Ta fleja sam nic tu nie wymyśli. Pilnie trzyma się instrukcji.
    • Gość: re Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 15:19
      myslenie to pojecie wam obce, nie znacie jego definicji ani znaczenia,dlatego robicie z siebie baranów
      • mike.recz Re: obchody 15 sierpnia w Olsztynie :-) 15.08.11, 15:29
        Gość portalu: re napisał(a):

> myslenie to pojecie wam obce, nie znacie jego definicji ani znaczenia,dlatego r
        > obicie z siebie baranów

Myślenie polega na klepaniu takich samych wyświechtanych formułek jak niejaki oraz nijaki
        IP: *.adsl.inetia.pl.
        • Gość: myk Defilady na Placu Dezora nie było IP: *.olsztyn.mm.pl 15.08.11, 15:36
          To czy warto było zamykać sklepy z tej okazji? No, pytam: czy było warto?
          • Gość: SD Re: Defilady na Placu Dezora nie było IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 18:09
            Wracając do pierwszego postu, to ogółem chyba kiepsko wypada te tzw. "święto". Mieszkam na Jarotach. Mój obwód wyborczy to ok. 2 tys. wyborców. Jak szedłem 0,5 godz. temu po osiedlu, to zobaczyłem tylko 1 (jedną) biało-czerwoną flagę. Więcej nie było. Skoro PiS w to śię tak b. zaangażował, to chyba ludzie przestali utożsamiać się z tym świętem. Moje święto to dzień 4 czerwca, a mój Prezydent to Pan Bronisław Komorowski.
            • Gość: GiM Defilada na Placu Dezora będzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 18:46
              A i na Pieczewie cieniutko z flagami.
              A defilada na Kutasplatz-u bedzie jak zmienią wygląd Ratusza (już rusztowanie stoi) bo nie pasuje do tego "nowoczesnego" placu.
            • kecawa a jak w Twoim kraju lemingu ? 15.08.11, 20:21
              Uprzejmie informuję towarzysza leminga, że mamy kilka dni świąt narodowych w Polsce- 1 maja, 3 maja 11 listopada oraz 15 sierpnia

ps
              a jak w Twoim kraju lemingu ?
              • Gość: GiM Święta w/g pis-orczyka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 20:40
                Informuję niniejszym wielmożnego pis-orczyka,że wiem jakie święta mamy w Kraju. A i owszem - znajomość Twoja w/s świąt jest mocno jednostronna - i niestety niepełna oraz błędna.
            • mike.recz Re: Defilady na Placu Dezora nie było 15.08.11, 21:48
              Gość portalu: SD napisał(a):

> Wracając do pierwszego postu, to ogółem chyba kiepsko wypada te tzw. "święto".
              > Mieszkam na Jarotach. Mój obwód wyborczy to ok. 2 tys. wyborców. Jak szedłem 0,
              > 5 godz. temu po osiedlu, to zobaczyłem tylko 1 (jedną) biało-czerwoną flagę. Wi
              > ęcej nie było. Skoro PiS w to śię tak b. zaangażował, to chyba ludzie przestali
              > utożsamiać się z tym świętem. Moje święto to dzień 4 czerwca, a mój Prezydent
              > to Pan Bronisław Komorowski.

Niestety u nas w kraju bardziej obchodzi się klęski i katastrofy niż mądre i zasłużone zwycięstwa.
          • mike.recz Re: Defilady na Placu Dezora nie było 15.08.11, 21:36
            Gość portalu: myk napisał(a):

> To czy warto było zamykać sklepy z tej okazji? No, pytam: czy było warto?

Pytanie kierowane jest pod niewłaściwy adres. Ja nic zamykać nie musiałem. Problemów
            z zakupami nie miałem również. Defilady mi zwisają. Święto 15 sierpnia jest dla mnie natomiast jednym z najważniejszych. Boli mnie jednak wykreślenie z historii gen. Tadeusza Jordana Rozwadowskiego.
            • Gość: eeeeee tam Re: Defilady na Placu Dezora nie było IP: *.olsztyn.mm.pl 15.08.11, 21:56
              mike.recz napisał:
              > Niestety u nas w kraju bardziej obchodzi się klęski i katastrofy niż mądre i zasłużone zwycięstwa.

Eeeeee tam, jakie zasłużone, jak był cud.
    • ostrogotek rozleklamowany samobój kecawy 16.08.11, 07:06
      Założył wątek i rozreklamował. Ale tego dnia w telewizji to widziałem na uroczystościach pana prezydenta Komorowskiego, pana Tuska itd., ale nigdzie nie było widać Jarosław K. i pisorów... Takie ważne świeto, a ci znowu zbojkotowali Polske i święto.... Więc jak sam widzisz kecawo rozreklamowałeś nie wasz partiotyzm tylko antypaństwe zapraństwo. Jednym słowem samobój kolejny.
    • ostrogotek obchody kamienia smoleńskiego w Olsztynie 16.08.11, 07:34
      co było 15 sierpnia? Prawica (tfu, tfu) składała wieńce pod nielegalnym kamieniem "smoleńskim". Niebawem się pewnie okaże, że Bitwę Warszawską wygrał Kaczyński
      "Członkowie Ruchu Społecznego im. Lecha Kaczyńskiego oraz Prawa i Sprawiedliwości uczcili dzisiaj (15.08) 91. rocznicę Bitwy Warszawskiej, zwanej również Cudem nad Wisłą." "Rocznicowe obchody rozpoczęto od złożenia kwiatów i zapalenia zniczy przed Kamieniem Smoleńskim."

Teraz rozumiem, że cały ten wrzask pan Szmit (pod internetowym pseudonimem) rozpoczął, aby się zareklamować i aby go ktoś zobaczył. Przecie on dla pozazania się przed kamerami to nawet w krótkich gaciach rowerm jeździ po ulicy (ale tylko wtedy, gdy organizuje to Gazeta Wyborcza).

Po co się święta narodowe? Aby PiS z przystawkami mógł składać kwiaty przed kamieniami smoleńskimi jak Polska długa i szeroka. I żeby mogli krzyczeć jacy to oni patrioci". Zapraszam na wystawe plakatu do starego ratusza: "Oj czy zna" -oj, czy oni znają co to jest ojczyzna?
    • privus Święto narodowe czy kościelnej KPPP? 16.08.11, 10:37
      Czyli tzw Kościelnej Partii Prawdziwnych Polaków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka