Dodaj do ulubionych

piękny apel Kuby Wojewódzkiego

02.10.11, 15:40
wybory.wp.pl/title,Wojewodzki-apeluje-potrzebny-jest-powszechny-alert,wid,13853562,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: kok Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.10.11, 15:50
      Yadol, Wojewódzki jest Twoim autorytetem?
      • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 02.10.11, 15:59
        od razu autorytetem !
        myślimy podobnie... i tyle
        • Gość: jakuba Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.dynamic.mm.pl 02.10.11, 16:08
          A to bardzo charakterystyczne dla przeciwników PiS:myślenie jednakowe.Ot po prostu: myślimy tak jak nami sterują.
        • Gość: Jerzy Pokorski antypolski fircyk zapewne myśli ale nie ty tępaku IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 16:09
          jednokomórkowcu
          • Gość: rety Re: antypolski fircyk zapewne myśli ale nie ty tę IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 16:10
            wyborcza upada, nie będą wiedzieli co mają mysleć
            • yadol Re: antypolski fircyk zapewne myśli ale nie ty tę 02.10.11, 16:33
              bardzo się cieszę z tego jak zareagowaliście, prawda boli
              czy przypadkiem ta jednomyślność nie jest charakterystyczna dla pisu ?
              nie jestem fanem platformy ale nie lubię prostactwa i zakłamania
              pozdrawiam
              • Gość: ścierwojad Re: antypolski fircyk zapewne myśli ale nie ty tę IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 16:37
                "W imieniu tych, którzy poczuli się znieważeni chamskim zachowaniem niejakiego Kuby Wojewódzkiego, który dopuścił w programie TVN do zbezczeszczenia flagi polskiej przez nieznanych mi półgłówków w osobach Stelmaszczyk i Raczkowski złożyliśmy doniesienie do Prokuratury Rejonowej Kraków – Śródmieście.

Ryszard Kapuściński
              • yadol misie wy moje 02.10.11, 16:42
                kaczyński niestety nie jest dla mnie misie wy moje kochane żadnym autorytetem

jego zasługi dla Polski są śladowe, odwrotnie do zadęcia jakie pokazuje

wasza reakcja jest charakterystyczna dla pisu, TYLKO MY, ja pierdu, tylko wy tak się ośmieszacie
                • yadol Re: misie wy moje 02.10.11, 16:49
                  może zostawcie w spokoju osobę Wojewódzkiego, jaki jest każdy wie, napiszcie coś sensownego, bez tego waszego kwakania jacy to jesteście wspaniali i pokrzywdzeni, proszę odkwakać na temat tego co napisał, ciekaw jestem czy dacie radę :)
                  • yadol Re: misie wy moje 02.10.11, 17:16
                    nie potraficie pisać ?
                    pozdrawiam i nieśmiało się przypominam misiaczki
                    • Gość: jakuba Re: misie wy moje IP: *.dynamic.mm.pl 02.10.11, 17:24
                      A masturbuj się dalej,jak Ci dobrze.
                      • yadol misie wy moje nadęte 02.10.11, 17:31
                        tak to z wami jest misie nadęte
                        chyba sam już czujesz jak jesteś śmieszny
                        dlaczego piszesz tu o masturbacji, czy tak odpowiada na pytanie człowiek kulturalny czy cham ?
                        spróbuj, skup się może potrafisz obalić to co napisał Wojewódzki a jeżeli nie masz poważnych argumentów to milcz, chociaż instrukcja partyjna każe ci wtedy gamoniu obrażać

to chyba tyle w temacie, nie ma z kim dyskutować
                        • Gość: jakuba Re: misie wy moje nadęte IP: *.dynamic.mm.pl 02.10.11, 17:42
                          Aha.Skończyłeś to spuść wodę.
                          • yadol Re: misie wy moje nadęte 02.10.11, 17:59
                            jakubo niegęsta, próbuję zmusić cię do myślenia gamoniu i chamie
                            daj sobie szansę
                            pozdrawiam :)
                            • Gość: jakuba Re: misie wy moje nadęte IP: *.dynamic.mm.pl 02.10.11, 18:28
                              Ach! dziękuję Ci yadolku za dobre chęci,ale nawracanie mnie na myślenie Wojewódzkiego, to wielki błąd.
                              • yadol Re: misie wy moje nadęte 02.10.11, 18:34
                                nie, nie chodzi mi o to abyś się z nim zgadzał i przyznał rację (widzę , że uruchamiasz puszkę mózgową, brawo) - chodzi mi o to abyś spróbował obalić tezy Wojewódzkiego !
                                tak poważnie, bez przymiotników zbyt wielu...

spróbuj , nie lękaj się :)
    • Gość: Gocha Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 18:33
      A kim jest ten bogaty i beztrosko chamowaty typek? Wzorzec dla kogo? Jak go widzę , zmieniam kanał. Skoro więc o coś apeluje, to zrobię odwrotnie do tego apelu!
      • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 02.10.11, 18:37
        Gochu , nie chodzi o człowieka, ale o to co napisał.
        Boli to boli , trudno, przeczytaj.
        • Gość: GiM Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.11, 18:55
          Walczysz z wiatrakami. Własne myślenie jest im zupełnie obce. To coś na wzór cyborga. Powtarza to - co jedynie nieomylny i swiatłe słoneczko (bo małe) Żoliborza im poda.
          • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 02.10.11, 18:57
            spoko, czekamy , daj mu szansę :)
    • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 02.10.11, 20:28
      miałeś rację GiM-ie - chłopaki z pisu mają już dłuższe worki niż fuzje
      po prostu jaj im opadły
      potrafią tylko obrażać i nienawidzić

• yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 02.10.11, 21:35
        no psiedupki może coś w tym wątku napiszecie ?

bardziej wulgarnej i prymitywnej partyjki niż ten wasz pis to chyba ze świecą szukać !
    • Gość: rt Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 13:51

arent o wojewódzkim
      iwonaarent.blog.onet.pl/Czy-twarz-Wojewodzkiego-jest-w,2,ID434173409,n
      • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 03.10.11, 15:04
        śmieszna jest ta pani poseł, zamiast odpowiedzieć rzeczowo na argumenty tego "fircyka" zagląda do czyichś kieszeni i zastanawia się czy słusznie inni zrobili wydając tyle kasy na kampanie reklamowe...

a do jasnej cholery może by tak rozliczyła się z kasy , naszej kasy , którą bierze z sejmu ?

ja osobiście nie czuję i nie widzę efektów jej pracy !
        jest bardziej posłanką pisu niż swoich wyborców

tak jak forumowa pisowska menelia też nie potrafi odpowiedzieć na zarzuty , widocznie coś w tym braku argumentów jest...

to co napisała jest współczesną wersją tekstu: " a u was biją murzynów"

• Gość: jakuba Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.dynamic.mm.pl 03.10.11, 15:08
      25 wpisów w tym 14 yadola.Czy to nie masturbacja ?
      • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 03.10.11, 15:59
        ja próbuje was zmusić do myślenia i szczerości
        w związku z tym że trudno jarzycie (tak już macie) muszę dużo pisać , namawiać , prosić , wyśmiewać...
        jak widzisz niczego się nie nauczyłeś, ciągle po chamsku wjeżdżasz z tą masturbacją zamiast jak mężczyzna wziąć ciężar problemu na swe barki, umiecie tylko knuć, jątrzyć i nienawidzić ?

napisz misiu gdzie Wojewódzki się myli bądź kłamie
        jeżeli nie napiszesz to znaczy , że musisz się zgodzić z jego tezami i wtedy buzia ciup gamoniu
        • Gość: jakuba Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.dynamic.mm.pl 03.10.11, 16:07
          Ale ja nie popieram PiS-u.Jestem tylko zdecydowanie przeciw PO.Dymało nas przez cztery lat nic nie robiąc i wszystko zwalając na kryzys.Nawet bzdetów jak zniesienie obowiązku meldowania i abonamentu TV nie załatwili.
          • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 03.10.11, 16:12
            to pięknie, o platformie myślimy podobnie, ale uważam , że pis to coś zdecydowanie gorszego, nawet niebezpiecznego dla Polski, głosuj na Palikota
            • Gość: jakuba Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.dynamic.mm.pl 03.10.11, 16:46
              Na Palikota nie ,bo to tak samo jakbym głosował na PO.Raczej skłaniam się głosować na osobę, abstrahując od partii ,którą reprezentuję.Myślę o Ryńskim
              • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 03.10.11, 17:07
                to jest wolny kraj , głosuj na kogo chcesz
    • privus Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 03.10.11, 17:12
      Praktycznie pod tym apelem można się tylko podpisać, co robię z wielką przyjemnością. Cieszy mnie, że po tylu latach ciszy i strachu nareszcie otwarcie zaczynają odzywać się zasadne głosy negacji tego wszystkiego, co kaczyzm wniósł do tego kraju.
    • Gość: jan Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.10.11, 19:02
      www.fakt.pl/Warzecha-Czego-sie-boi-Wojewodzki,artykuly,132431,1.html
      • Gość: mk Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 21:32
        Z kronikarskiego zacięcia zapytam się autora postu, komu to merda ogonem Warzecha? Czyżby to był jeszcze jeden, któremu myślenie szkodzi, czy tak wygląda merdanie ogonem swemu szefowi?
      • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 03.10.11, 21:42
        warzecha to jakaś żałość wielka, zgubiło to jaja w kolejce do magla ?
        tak jak pis :)
    • Gość: pelagia Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 17:04
      Można traktować Kubę Wojewódzkiego jak skandalistę i niezbyt go szanować, ale rację przyznać mu musi każdy rozsądny Polak. Kaczyński w swych chaotycznych działaniach robi się coraz bardziej niebezpieczny, nieprzewidywalny. Aż strach pomyśleć co stałoby się gdyby ten chory na władzę , nienawistny mały człowiek wygrał wybory.
      Brak jakiegokolwiek zaplecza intelektualnego , kwalifikacje moralne jego przybocznych działaczy powodują , że ja także z obawą myślę o tym czarnym scenariuszu.
    • yadol Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego 05.10.11, 08:24
      wyborcza.pl/1,75248,10410173,Kuba_Wojewodzki_pokazuje__na_kogo_nie_glosowac__ZOBACZ_.html
    • Gość: jn Re: piękny apel Kuby Wojewódzkiego IP: 199.193.253.* 11.10.13, 21:30

plejada.onet.pl/wojewodzki-tez-skomentowal-slowa-abpa-michalika/sjbrm
      nic dodać, nic ująć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka