Dodaj do ulubionych

Alfa - parking

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.11.11, 22:57
W dniu dzisiejszym zaparkowałem w Alfie samochód. Jakież było moje zdumienie, kiedy wychodząc zauważyłem jak spokojnie mój samochód stoi zastawiony przez duże BMW. Widać kierowca BMW śpieszył się na zakupy do C&A :) i nie mógł prawidłowo zaparkować w liniach, tylko centralnie bokiem do innych tak żeby nie wyjechali. Poszedłem zgłosić to do informacji Alfy, tam Pani uruchomiła megafon, ale kierowca nie nadchodził. Cóż musiałem udać się na dłuższy spacer po Olsztynie, kiedy wróciłem, BMW już nie było. Mam jednak pytanie, co robić w takiej kwestii ? Czy mogę wzywać policję ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kapitan Sowa Re: Alfa - parking IP: 2.25.192.* 15.11.11, 23:01
      Napisz do Bravo Girls
      • Gość: kpt. Żbik Re: Alfa - parking IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.11.11, 23:05
        Wal się na ryj pedrylu.
        • Gość: mal445 Re: Alfa - parking IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.11.11, 14:55
          Im większa i droższa bryka, tym większe chamstwo?
    • rekinolo Re: Alfa - parking 15.11.11, 23:19
      Ja chyba bym dzwonił po Policję, bo alfa ma w nosie żeby pomóc ... PS. Widać, że tymi Bmkami to Ci dwaj ubecy wyżej jeżdżą
    • Gość: ze wsi Re: Alfa - parking IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 13:47
      policję może wezwać tylko właściciel terenu. miałem podobną sytuację, jak piczka z bezcłowego zastawiła mnie swoim golfem2 na parkingu na zapleczu Villa Bema.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka