venus99 02.06.04, 11:56 Romek Giertych w imię najświętszych wartości rodzinnych i w obronie teściowej chciał odwołać prezydenta Małkowskiego. I co? Znowu nie wyszło? Tak to jest jak chłopcy zamiast bawić się w piaskownicy zabieraja się za polityke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sąsiad Re: trwała impotencja lpr IP: 213.25.179.* 02.06.04, 15:23 Ale ta przypadłość w tym ugrupowaniu to chyba jest dziedziczna? hahahaha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: trwała impotencja lpr IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 15:42 TO PREZYDENTOWANIE , TO CIĘZKI KAWAŁEK CHLEBA , TO RACZEJ POSŁANNICTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: trwała impotencja lpr 02.06.04, 15:46 Pan Roman Giertych nie jest prezydentem ale czołowym działaczem Ligi Pozbawionych Rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: trwała impotencja lpr IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 18:57 Mowa jest o obecnym prezydencie Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: trwała impotencja lpr 04.06.04, 14:10 Przepraszam, byłem pewien,że jest to związane z osobą p.Romana Giertycha. Dzisiaj, po jego kolejnym pomyśle "prezydenckim" mogę jedynie powiedziec - mały człowieczek wymagajćy troskliwej opieki wyspecjalizowanej słuzby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryss Re: trwała impotencja lpr IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 04.06.04, 23:47 Tak stary, kup im więc szpadeli i wiaderka z foremkami ( Kwaśniewskiemu i Millerowi także) I WYŚLIJ ICH NA KOSZT PODATNIKA DO PIASKOWNICY zwanej Bruksela ...koniecznie, a w pierwszej kolejności tego impotenta byłego premiera przez małe p, który skończył zanim zaczął !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: trwała impotencja lpr IP: 213.25.179.* 05.06.04, 08:11 Niech sobie kupią sami. Finansowanie fanatycznych dewotów jest sprzeczne z rozumem. Niech bawia się sami. W Brukseli chyba nie potrzebują polskich idiotów z lpr. Giertych na Białoruś - razem z tesciową. Odpowiedz Link Zgłoś
kulfoniastonogi Re: trwała impotencja lpr 05.06.04, 22:09 Kto nie powie, że miłuje Prawdę, Cnotę i Rydzyka Tego się ukamienuje W Sanktuarium w Łagiewnikach Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: trwała impotencja lpr 06.06.04, 19:49 piękne.na forum Kraków jest wiele zacnych wierszyków o tym zgromadzeniu sprawnych umysłowo inacze4j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emperor Salve bracia!!! IP: *.olsztyn.pl / *.vlo.olsztyn.pl 08.06.04, 10:15 Janie wiem o czym wy tak wogóle mówicie. Jedno jest pewne: LPR to polscy talibowie i w Brukseli zrobiliby siarę :). jakoś mi się miło na sercu zrobilo kiedy przeczytałem Wasze opinie. Już straciłem nadzieję, że naród posiada jakąś inteligencje (poparcie dla Samoobrany o tym chyba świadczy). Śmieć mi się chce jak widzę reklamę lpr. I te słowa :To jedyna partia, która broni i będzie bronić Polski" Hahahaha...!!!!!! KOMPROMITACJA i tyle. Jeszcze raz. Salve!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theedge Re: Salve bracia!!! 08.06.04, 18:02 Nie bardzo rozumiem z czego tu sie smiac. Przeciez to totalna tragedia ze sa ludzie ktorzy maja zamiar oddac swoj glos na LPR, SLD czy inna Samoobrone. P.S. Tak sobie wlasnie obejrzalem reklame Pana Lorenza i zastanawiam sie smiac sie czy plakac. Oj, wesolo bedzie w eurcyrku - tylko dlaczego za nasze pieniadze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: trwała impotencja lpr 09.06.04, 11:23 a tesciowej i tak siwy wlos z glowy nie spadl;)))) Romek to chlop(ak) specjalnej troski, darujcie sobie ironie pod jego adresem, to nie ladnie!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: trwała impotencja lpr 10.06.04, 23:07 Czy to prawda że Frankeinstein - wodzu LPR ma matke w Olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś