Dodaj do ulubionych

Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne rz...

IP: *.olsztyn.mm.pl 04.04.12, 12:22
A taka miła gęba i korona na głowie i skrzydła. Toć to istny Anioł.
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne rz... IP: *.olsztyn.mm.pl 04.04.12, 12:27
      Bez przesady !!! Należy poczekać do wyborów. Referendum kosztuje. Zaraz co miesiąc będą kolejni społecznicy dla swojego widzimisię zawracali ludziom d... i kazali chodzić wybierać. Niech sami głosują - oddadzą te swoje kilka nieważnych głosów i tylko się ośmieszą.
      • Gość: zenek z olsztyna Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 15:50
        ...bzdury , koszty referendum ponosi Komisja Wyborcza, czyli Skarb państwa, gmina nie wyda na to ani grosza!
        • Gość: Mika Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.04.12, 16:26
          i własnie pan bzdury opowiada. Koszty ponosi samorząd. W Rucianem Nidzie było referendum ale nieważne z powodu niskiej frekwencji
      • Gość: także wyborca Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.04.12, 17:30
        Zgadzam sie całkowicie. Ten komu potrzebne referendum płaci za nie, przynajmniej na wstępie. Gmina powinna sie rozwijać, potrzebne są nowe inwestycje. A jak komuś to nie odpowiada to niech zmieni miejsce zamieszkania. Proponuję Skansen w Olsztynku, chociaz szkoda Go, bo pewnie zaraz przeszkadzać im będa wszelkie organizowane tam imprezy.
        A może referendum o wysiedleniu pseudoekologów?
    • Gość: GiM Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.12, 12:32
      Zobaczcie - jak Gmina Stawiguda się rozwinęła. Klika "ekologoszmanów" chce wprowadzenia skansenu - ich wola. Tylko miałbym propozycję - niech zapłacą ze swojej kasy za referendum.
    • Gość: liuk dom pomocy dla dzieci IP: *.play-internet.pl 04.04.12, 13:10
      ostatnio była sprawa kobiety której robią pod górkę w Bartągu:
      olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,11409799,Chciala_pomagac_dzieciom__ale_urzednicy_mowia__nie_.html
      ciekawe wójt po której stronie tu stał ?
    • Gość: hehe Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne rz... IP: 37.31.43.* 04.04.12, 15:18
      Jak tam Mao Tse Grzym ? Masz juz kisiel w gaciach?
    • Gość: SWÓJ Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne rz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 15:20
      Takiego Wojta nie ma zadna gmina w wojewodztwie.
      Powinnismy być dumni i z wojta i z naszej Stawigudy.Cóz kazdemu nie dogodzisz!!!!!!
      • Gość: wyborca Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne IP: *.olsztyn.mm.pl 04.04.12, 17:02
        Chłop pracowity i zaradny. Dawać go do Olsztyna na prezydenta. Jestem pewny,że będzie DUŻO lepszy od obecnego.
        • Gość: vvijhub Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.04.12, 18:37
          Stawigudzki Fidel.
    • Gość: ecie pecie Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne rz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 18:37
      Wyjaśniam:
      1. Za całą tą sprawą kryje się osoba pana Dariusza Sarbiewskiego - byłego już zastępcy Pana Marcinkiewicza.
      - pytanie: co powoduje że Pan S. nie ma odwagi firmować swojego pomysłu sam :) ?
      2. Pan Sarbiewski to osoba z niebytu - postać która zapewne jest największym błędem Pana M.
      - pytanie: a gdzie lojalność ?, a gdzie uczciwość ?, to nawet nie spryt to tragedia !
      3. Brak empatii - nie bądźmy śmieszni - wszyscy wiemy jaki jest Pan Wójt
      4. Pana Marcinkiewicza wybrali ludzie w demokratycznych wyborach. Co myśleć o osobie Pana S. jeżeli był tak ślepy i nie widział "nieuczciwości" swojego przełożonego przed przyjęciem stanowiska. A może najzwyczajniej nie ma pojęcia i wiedzy o tym czym żyje gmina. A może najzwyczajniej jest osoba pozbawioną jakichkolwiek emocji a jedyne o czym myśli to obsesyjna chęć zdobycia władzy ?
      5. A może to napisał sam zainteresowany, a może atakowany ...

WESOŁYCH ŚWIĄT
    • Gość: mieszkaniec Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne rz... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.04.12, 18:42
      to moze przy okazji wojta gm. Purda. Stawigudzki przy nim to aniol postepu, uczciwosci i empatii.
    • Gość: mieszkaniec Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne rz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.12, 23:18
      Z tym Sarbiewskim to prawda. Konfliktowy, nawet doktoratu nie zdołał zrobić (mieli go dość). A teraz nie ma odwagi i innymi robi referendum. A gmina rozwija się najlepiej w całym województwie. Mam nadzieję, że ludzie nie dają się manipulować.
    • Gość: leo Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne IP: 195.154.140.* 17.09.14, 15:09
      no proszę. latka lecą a temat ciągle aktualny. ale myślę że te wybory ostatecznie wyjaśnią sprawę :-)
      • tomar74 Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyczne 13.11.14, 21:21
        Ja się raczej zastanawiam, gdzie w tym roku pan wójt wyląduje. Mam nadzieje, że do rady powiatu go nie wybiorą po wszystkich tych aferach.
        • tomar74 Re: Chcą odwołać wójta Stawigudy. "Autokratyc 13.11.14, 21:22
          Ja się raczej zastanawiam, gdzie w tym roku pan wójt wyląduje. Mam nadzieje, że do rady powiatu go nie wybiorą po wszystkich tych aferach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka