Dodaj do ulubionych

Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam pr...

• Gość: zyga Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 216.59.0.* 16.08.12, 18:10

i co, odnalazł się doktorat?
      • Gość: oj,oj Sztuk-mistrz IP: *.dynamic.mm.pl 15.10.12, 23:40
        Co się odwlecze, to nie uciecze ;)
        • Gość: oj,oj Re: Sztuk-mistrz IP: *.dynamic.mm.pl 15.10.12, 23:42
          Rozwiązanie się zbliża
          • Gość: pp Re: Sztuk-mistrz IP: *.yourproxyhost.com 03.11.12, 20:51

gdyby dziennikarz nie drążył, nie byłoby sprawy
            ps. a ilu podobnych spraw nikt nie drąży?
    • block-buster Kiedy Obarka wyrzuca z uczelni za plagiat? 05.11.12, 11:09
      Nawet prezydent Niemiec musial sie podac do dymisji,gdy odkryto,ze zerznal prace od kolegi...
      • Gość: autor Re: Kiedy Obarka wyrzuca z uczelni za plagiat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 15:22
        no wstyd
      • Gość: hubert Re: Kiedy Obarka wyrzuca z uczelni za plagiat? IP: *.de 27.11.12, 22:41

na tym zadupiu stosuje się inne standardy akademickie i takie sprawy zamiata się pod dywan
        • Gość: gaga Re: Kiedy Obarka wyrzuca z uczelni za plagiat? IP: 173.213.109.* 11.12.12, 11:12

zakazują kolportażu gazetek jak za komuny, buhahaha
    • Gość: tata Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: *.xdsl.centertel.pl 13.11.12, 19:00
      plagiatorzy, kapusie komunistycznych służb, zwykłe szuje - tacy ludzie powinni zniknąć z UWM już 20 lat temu. Ale chroni ich układ okrągłego stołu, może są też szntażowani przez własną przeszłość.
      • ostrogotek Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam 13.11.12, 19:09
        Gość portalu: tata napisał(a):

> plagiatorzy, kapusie komunistycznych służb, zwykłe szuje - tacy ludzie powinni
        > zniknąć z UWM już 20 lat temu. Ale chroni ich układ okrągłego stołu, może są t
        > eż szntażowani przez własną przeszłość.

Ten akurat, były dziekan, do pisowiec mocno zaangażowany. Widać w PiSie takich plagiatorów, kapusiów itd. najwięcej.
    • Gość: bg Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: *.net 15.02.13, 16:35

mnie przekonują argumenty prof. obarka, bo nie on pierwszy pada ofiarą nagonki i znieczulicy
      obarek.blogspot.com/
      • Gość: ziom Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.13, 17:35
        Argumenty? A jakie argumenty padają na tym oberkowym blogasku? Tam nie ma argumentów, jedynie żale sfrustrowanego, niespełnionego i przereklamowanego plakaciarza z zaburzeniami osobowości i manią wielkości. Szkoda, że komentować tej twórczości nie można. :D Beka jak diabli.
        Prawdopodobnie w kolejnym odcinku dowiemy się, że doktorek miał lecieć do Smoleńska i to w niego głównie nacelowany był zamach :D

W tym czasie, grożono mi pozbawieniem życia i oszczerstwami w mediach atakowano moich synów, żonę - całą rodzinę. Dziś będąc w posiadaniu materialnych dowodów, mam wiedzę na temat osób spisku, na wysokich szczeblach Uczelni i Ministerstwa.

Na moim blogu zobaczycie Państwo jak wyglądał rok z mojego życia, poznacie jak w osobach urzędu, bezprawnie działają organy Państwa i Uczelni. Zobaczycie szokujące dokumenty i korespondencje. I choć wiem, że ataki na mnie i moją rodzinę nie będą miały końca, to świadomość wolności i niesienia prawdy jest dla mnie najważniejsza.
        • Gość: sh Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: *.artnet.pl 15.02.13, 17:45
          Gość: ziom 15.02.13, 17:35 Odpowiedz
          Argumenty? A jakie argumenty padają na tym oberkowym blogasku?

No te argumenty mają taką samą wartość jak argumenty Sochy tak właściwie. Przy czym w Polsce istnieje coś takiego jak domniemanie niewinności.
          • Gość: ryszard Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 80.85.109.* 28.02.13, 00:12

no to teraz niech prokurator rozstrzyga sprawę
        • ostrogotek Były dziekan Kecawą 16.02.13, 07:54
          Tak o spiskach nawija i bełkoce, że prawie jak Kecawa. A może Kecawa się zdekonspirowała w ten sposób? No tak, na pewno w kolejnych wpisach blogowych pojawi się mgła smoleńska :).
      • Gość: kama Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 82.102.5.* 13.04.13, 23:06

aż się wierzyć nie chce, że na tym szczeblu wynikają takie historie
      • Gość: bw Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 204.45.133.* 19.06.13, 02:40

a tymczasem praca się odnlazła i sprawę można ostatecznie wyjaśnić
    • warmjak Dyshonor okazania DOWODU niewinności 16.02.13, 08:49
      Pasażer do kanarka:
      - ja nie poddam się, uwłaczającemu mi, pańskiemu żądaniu okazania biletu.
      Pańska bezzasadna nieufność obraża mnie. Ja bilet mam, ale go nie pokażę!
      Proszę tylko spojrzeć w moje oczęta.
      Czy te oczy mogą kłamać?
      • Gość: przechodzień Re: Dyshonor okazania DOWODU niewinności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 07:47
        Coś panu magistrowi Obarkowi twórczość się skończyła, bo na swoim blogu milczy. Skończyły mu się pomysły na szykanowanie i pomawianie ludzi? A może jeszcze nie znalazł źródła, z którego może zrobić kopiuj-wklej? I jak uczelnia ma ścigać plagiatujących studentów, kiedy kadra w swej bezczelności robi to jawnie i nikt im nic nie zrobi? Przykład idzie z góry
        • Gość: db Re: Dyshonor okazania DOWODU niewinności IP: *.sadecehosting.net 29.05.13, 20:43
          no to może teraz nastąpi odzew na znalezisko sochy...
    • block-buster Dobrze.ze juz sie nie szwenda po wernisazach... 14.04.13, 08:36
    • Gość: am Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 204.45.133.* 07.10.13, 12:43

wypowiedź czachorowskiego i odpowiedź obarka
      czachorowski.blox.pl/2013/10/W-obronie-prof-Malgorzaty-Chomicz.html
      obarek.blogspot.com/2013/10/brawo-panie-profesorze-czachorowski.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka