Gość: zyga Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 216.59.0.* 16.08.12, 18:10 i co, odnalazł się doktorat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj Sztuk-mistrz IP: *.dynamic.mm.pl 15.10.12, 23:40 Co się odwlecze, to nie uciecze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj Re: Sztuk-mistrz IP: *.dynamic.mm.pl 15.10.12, 23:42 Rozwiązanie się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Sztuk-mistrz IP: *.yourproxyhost.com 03.11.12, 20:51 gdyby dziennikarz nie drążył, nie byłoby sprawy ps. a ilu podobnych spraw nikt nie drąży? Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Kiedy Obarka wyrzuca z uczelni za plagiat? 05.11.12, 11:09 Nawet prezydent Niemiec musial sie podac do dymisji,gdy odkryto,ze zerznal prace od kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kiedy Obarka wyrzuca z uczelni za plagiat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 15:22 no wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Kiedy Obarka wyrzuca z uczelni za plagiat? IP: *.de 27.11.12, 22:41 na tym zadupiu stosuje się inne standardy akademickie i takie sprawy zamiata się pod dywan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Kiedy Obarka wyrzuca z uczelni za plagiat? IP: 173.213.109.* 11.12.12, 11:12 zakazują kolportażu gazetek jak za komuny, buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: *.xdsl.centertel.pl 13.11.12, 19:00 plagiatorzy, kapusie komunistycznych służb, zwykłe szuje - tacy ludzie powinni zniknąć z UWM już 20 lat temu. Ale chroni ich układ okrągłego stołu, może są też szntażowani przez własną przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrogotek Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam 13.11.12, 19:09 Gość portalu: tata napisał(a): > plagiatorzy, kapusie komunistycznych służb, zwykłe szuje - tacy ludzie powinni > zniknąć z UWM już 20 lat temu. Ale chroni ich układ okrągłego stołu, może są t > eż szntażowani przez własną przeszłość. Ten akurat, były dziekan, do pisowiec mocno zaangażowany. Widać w PiSie takich plagiatorów, kapusiów itd. najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: *.net 15.02.13, 16:35 mnie przekonują argumenty prof. obarka, bo nie on pierwszy pada ofiarą nagonki i znieczulicy obarek.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.13, 17:35 Argumenty? A jakie argumenty padają na tym oberkowym blogasku? Tam nie ma argumentów, jedynie żale sfrustrowanego, niespełnionego i przereklamowanego plakaciarza z zaburzeniami osobowości i manią wielkości. Szkoda, że komentować tej twórczości nie można. :D Beka jak diabli. Prawdopodobnie w kolejnym odcinku dowiemy się, że doktorek miał lecieć do Smoleńska i to w niego głównie nacelowany był zamach :D W tym czasie, grożono mi pozbawieniem życia i oszczerstwami w mediach atakowano moich synów, żonę - całą rodzinę. Dziś będąc w posiadaniu materialnych dowodów, mam wiedzę na temat osób spisku, na wysokich szczeblach Uczelni i Ministerstwa. Na moim blogu zobaczycie Państwo jak wyglądał rok z mojego życia, poznacie jak w osobach urzędu, bezprawnie działają organy Państwa i Uczelni. Zobaczycie szokujące dokumenty i korespondencje. I choć wiem, że ataki na mnie i moją rodzinę nie będą miały końca, to świadomość wolności i niesienia prawdy jest dla mnie najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sh Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: *.artnet.pl 15.02.13, 17:45 Gość: ziom 15.02.13, 17:35 Odpowiedz Argumenty? A jakie argumenty padają na tym oberkowym blogasku? No te argumenty mają taką samą wartość jak argumenty Sochy tak właściwie. Przy czym w Polsce istnieje coś takiego jak domniemanie niewinności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 80.85.109.* 28.02.13, 00:12 no to teraz niech prokurator rozstrzyga sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
ostrogotek Były dziekan Kecawą 16.02.13, 07:54 Tak o spiskach nawija i bełkoce, że prawie jak Kecawa. A może Kecawa się zdekonspirowała w ten sposób? No tak, na pewno w kolejnych wpisach blogowych pojawi się mgła smoleńska :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 82.102.5.* 13.04.13, 23:06 aż się wierzyć nie chce, że na tym szczeblu wynikają takie historie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 204.45.133.* 19.06.13, 02:40 a tymczasem praca się odnlazła i sprawę można ostatecznie wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
warmjak Dyshonor okazania DOWODU niewinności 16.02.13, 08:49 Pasażer do kanarka: - ja nie poddam się, uwłaczającemu mi, pańskiemu żądaniu okazania biletu. Pańska bezzasadna nieufność obraża mnie. Ja bilet mam, ale go nie pokażę! Proszę tylko spojrzeć w moje oczęta. Czy te oczy mogą kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: Dyshonor okazania DOWODU niewinności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 07:47 Coś panu magistrowi Obarkowi twórczość się skończyła, bo na swoim blogu milczy. Skończyły mu się pomysły na szykanowanie i pomawianie ludzi? A może jeszcze nie znalazł źródła, z którego może zrobić kopiuj-wklej? I jak uczelnia ma ścigać plagiatujących studentów, kiedy kadra w swej bezczelności robi to jawnie i nikt im nic nie zrobi? Przykład idzie z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: Dyshonor okazania DOWODU niewinności IP: *.sadecehosting.net 29.05.13, 20:43 no to może teraz nastąpi odzew na znalezisko sochy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Były dziekan wydziału sztuki nie napisał sam IP: 204.45.133.* 07.10.13, 12:43 wypowiedź czachorowskiego i odpowiedź obarka czachorowski.blox.pl/2013/10/W-obronie-prof-Malgorzaty-Chomicz.html obarek.blogspot.com/2013/10/brawo-panie-profesorze-czachorowski.html Odpowiedz Link Zgłoś