dragonada 18.06.12, 20:01 Witam. Chciałabym pilnie uzyskać informacje na temat przedszkola Patryk w Olsztynie. Chodzi mi o informacje od strony nauczycieli. Może mi ktoś pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NN Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.play-internet.pl 23.05.13, 23:06 Ludzie nie da się tego czytać co tu wypisujecie. Nie wiem jak wyglądały placówki przedszkola Patryk kilka lat temu ale teraz jest naprawdę super. Moje dziecko chodzi na ulicę Wiecherta. Panie tam pracujące mają fantastyczne podejście do dzieci i głowy pełne pomysłów. Ciągle się coś tam dzieje, panie angażują się w prace z dziećmi indywidualnie. Moje dziecko często nie chce wychodzić gdy je odbieram. Pani Madzia prowadząca grupę mojego dziecka jest fantastyczną osobą i mogę polecić każdemu to miejsce. Dzieci je kochają i cieszą się z pobytu w nim. A nie ma przecież nic wspanialszego od uśmiechu i szczęścia naszych pociech....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 22:36 Potwierdzam słowa poprzedniczki. Fajne przedszkole i profesjonalne pracownice. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.13, 22:44 ale jaja, przecież tam tylko obietnice, obietnic,e obietnice, nikt tego nie ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta M-T Przedszkole MINI - Olsztyn IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.13, 15:26 Witam. Ja swoje maluchy zapisałam do przedszkola MINI na Nagórkach. Dzieciaki są bardzo zadowolone. Podoba mi się, że mają własną kuchnię. Dla mnie zdrowe posiłki to podstawa. Przedszkolanki profesjonalne. NAPRAWDE POLECAM ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolaa [...] IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.06.14, 09:39 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 24.06.14, 18:33 ja kiedyś szukałam córki i nikt nie wiedział gdzie jest. Pani na podwórku powiedziała ze w sali a pani w sali ze na boisku. Przeżyłam szok. Okazało się ze dziecko było samo w sali na górze- po prostu poszło sobie i się tam same bawiło czego nikt nie zauważyło. Nigdy więcej tego miejsca. wiele takich doswiadczeń przezyłam czego nikomu nie zyczę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.14, 21:39 Skoro nie jesteś zainteresowana to po co się wypowiadasz? I masz rację lepiej posłuchać rodziców których dzieci uczęszczają do tego przedszkola bo ich opinie są sprzeczne z Twoimi. Przedszkole daje dzieciom co najlepsze a wychowawcy jeszcze więcej, bo poza opieką i edukacją dają jeszcze serce...a w dzisiejszych czasach to dość rzadkie zjawisko. Ja polecam Przedszkole Patryk przy ulicy Wiechera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.14, 12:31 Wypowiadam się bo mam prawo. Dzielę się swoimi doświadczeniami. Odpowiadam na zadane pytanie. Czyzby moja wypowiedz nie była w twoim interesie? Kryptoreklama? ja znam wiele osób, które zabrały swoje dzieci z tego pożal się Boze przedszkola. A poczytajcie o szkole prowadzonej przez tych ludzi, gdzies tu tez był wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajacy temat Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.15, 07:02 Cóz, mogę tylko potwierdzić to co napisała Sylwestra. Zastanawia mnie jednak fakt dlaczego władze się tym zjawiskiem nie interesują? gdzie jest nadzór? i dlaczego rodzice sa ślepi. czy az tak obojętne jest im to gdzie znajduje się ich dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscik Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.03.15, 19:52 Ja również polecam przedszkole na Wiecherta. Bardzo mila kadra. Dzieci dużo się uczą. Dziecko wracając do domu opowiada, że miło spędziło czas. Niejednokrotnie nie chce wychodzić do domu. Zajęcia dodatkowe są ciekawe. Jednym słowem jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.06.14, 20:10 Witam . Ja osobiście jestem zachwycona przedszkolem Patryk na ul.Wiecherta w Olsztynie.Chodzi już tam drugie moje dziecko i nie wyobrażam sobie, by mogło chodzić gdzie indziej. Panie są bardzo sympatyczne i umieją dopilnować dzieci i wszystkiego innego też.Jeżeli dzieje się coś złego z dzieckiem np.zachoruje to natychmiast udzielą pomocy i poinformują rodzica o tym. Dziecko z żalem opuszcza przedszkole każdego dnia i z uśmiechem na ustach wstaje rano i idzie , bo wie że nowy dzień w przedszkolu przyniesie dużo uśmiechu i radości a Pani Madzie zawsze przytuli i sprawi że dziecko poczuje się jak w domu.... Pozdrawiamy - mama Ali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 24.06.14, 20:49 Nie rozumiem takich "bezsensownych" komentarzy. Mój syn uczęszcza do tej placówki już 3 rok i nigdy nie miałam takich odczuć jak Pani wypisująca takie bzdury. Kadra jest wykwalifikowana i zawsze służy pomocą. Dzieci wychodzą z uśmiechami na twarzach. Częste wycieczki i różnorodność dodatkowych zajęć zachwyca nie jednego. Cóż więcej mogę dodać...... Polecam gorąco. Mama Odpowiedz Link Zgłoś
adi27-28 Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn 12.10.15, 13:56 UWAGA! Nadcaga żeczywistosc o przedzszkolu patryk na Wiśniowej 11 .Ja też mam kiepskie zdanie o przedzskolach Patryk i o obsludze tych placówek ,a o cwaniactwie p. Cecyli juz nie trzeba pisać,Kasa kasa ,a dzieci się nie liczą .Zielona gurka to jedna wielka ruina , syf jaki tam jest to masakra , zimno , zabawki i edukacja to dary od rodziców , stare i zniszczone. Kontrole sanepidu są przyjmowane na miękko . Po kontroli i tak się nic nie zmienia . Powinni zamknąć tą placówkę a ludzi odpowiedzialnych srogo ukarać Odpowiedz Link Zgłoś
s-t-b Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn 12.10.15, 19:29 Mój Boże, najwyraźniej osoba pisząca ten tekst uniknęła edukacyjnego daru od rodziców. Tyle błędów w tak krótkim tekście, to przejmując ten styl pisania, czysta "poraszka". Ktoź tó miau pod gurke do żgoły. Odpowiedz Link Zgłoś
tolmin2 Re: Przedszkole Patryk - Olsztyn 06.05.16, 14:43 Jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasze dziecko trafiło pod skrzydła p. Darii B. B. Choć mamy jak najlepsze zdanie o całokształcie funkcjonowania placówki (kadra, jedzenie, zaj. dodatkowe), to jej szczególnie jesteśmy wdzięczni za kompetencje i zaangażowanie przekraczające nawet to, czego początkowo oczekiwaliśmy. Nasze dziecko wspaniale się odnalazło w przedszkolu, mimo początkowych łez. Teraz biegnie do przedszkola i nie ogląda się za siebie. Widzimy też wiele pozytywnych zachowań, jakie wykształciło w czasie spędzonym poza domem; zyskało wiele i na licznych płaszczyznach: społecznie, manualnie itd. P. Dario Odpowiedz Link Zgłoś