IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.12, 18:40
Kilkakrotnie korzystałem z tego obiektu i uderza mnie, że wielu mężczyzn kąpie się w szortach po kolana, wydaje mi się, że można byłoby ze względów higienicznych, wzorem innych obiektów zakazać kąpieli w takim stroju. Czarę goryczy przelał zaobserwowany przeze mnie fakt sprzed kilku dni. Otóż dwaj młodzi mężczyźni kąpali się właśnie w takich strojach, a po wyjściu z wody, gdy namoknięte szorty o kilka centymetrów "zjechały" w dół -okazało sie że mają pod nimi założone normalne slipy. Z powyższego wynika, iż nie zadali sobie trudu , by sie przebrać. Nie moge zrozumieć dlaczego personel toleruje takie sytuacje (jeden z ratowników nie zareagował na tą sytuację, chyba potraktował ja jako normalną, w tej sytuacji praca takiego człowieka na basenie jest nieporozumieniem). Stwierdzam, że liczny personel nie reaguje także na częste przypadki nie korzysrtania z prysznica przed wejściem na basen. Powyższe spostrzeżenia żle świadczą o profesjonaliźmie załogi, a już najwyższa pora, by sie "ogarnęli".
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Re: aquasfera IP: *.dynamic.mm.pl 06.11.12, 19:30
      To prawda.Duża część korzystających z aquasfery nie raczy skorzystać z prysznicu przed wejściem do basenów.Dlatego uważam,że obowiązkowe prysznice, powinny być zainstalowane nad brodzikami do mycia nóg.Powinien być taki szpaler prysznicowy przed wejściem na baseny.
      • block-buster W Aqusferze duzo jest do zrobienia... 07.11.12, 09:48
        Potwierdzam spostrzezenia przedmowcow.Menelstwo kapie sie w kalesonach.Na basenach w krajach zachodnich dopuszczalne sa jedynie slipki kapielowe lub bokserki elastyczne.Sa takie w sklepiku przy wejsciu do plywalni.Prysznic zas bierze co drugi plywak,co zauwazylem juz dawno.Ratownicy nie reaguja,bo ich praca to przetrwac osiem godzin myslac o niebieskich migdalach i wyrwac sie do domu.Przeciez tam na pewno nikt nigdy nie utonie.Ale kilkunastu ratownikow musi byc.Tak mowia przepisy.
        • Gość: ula Re: W Aqusferze duzo jest do zrobienia... IP: *.dynamic.mm.pl 07.11.12, 15:58
          Ktoś powinien wziąć za du.pę tych ratowników albo innych odpowiedzialnych za przestrzeganie regulaminu,bo jak ja się wkurzę, to zrobię rozrubę na całą ta aquasferę.Przede wszystkim, to regulamin powinien być umieszczony tuż przy wejściu na baseny i takie sprawy jak ubiór i obowiązek umycia się pod prysznicem,powinny być napisane dużymi, widocznymi nawet dla niedowidzących, literami.
    • marta123hf Re: aquasfera 22.04.25, 21:02
      porazka totalna..personel nie reaguje nawet jak stare dziadersy wulgarnie odnosza sie do innych gosci.. czuja sie tam jak u siebie w domu...stare buce i chamy.. nie chodzcie tam. sa lepsze miejsce w olsztynie..aquasfera jest dla meneli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka