Gość: morgan
IP: *.olsztyn.mm.pl
06.11.12, 18:40
Kilkakrotnie korzystałem z tego obiektu i uderza mnie, że wielu mężczyzn kąpie się w szortach po kolana, wydaje mi się, że można byłoby ze względów higienicznych, wzorem innych obiektów zakazać kąpieli w takim stroju. Czarę goryczy przelał zaobserwowany przeze mnie fakt sprzed kilku dni. Otóż dwaj młodzi mężczyźni kąpali się właśnie w takich strojach, a po wyjściu z wody, gdy namoknięte szorty o kilka centymetrów "zjechały" w dół -okazało sie że mają pod nimi założone normalne slipy. Z powyższego wynika, iż nie zadali sobie trudu , by sie przebrać. Nie moge zrozumieć dlaczego personel toleruje takie sytuacje (jeden z ratowników nie zareagował na tą sytuację, chyba potraktował ja jako normalną, w tej sytuacji praca takiego człowieka na basenie jest nieporozumieniem). Stwierdzam, że liczny personel nie reaguje także na częste przypadki nie korzysrtania z prysznica przed wejściem na basen. Powyższe spostrzeżenia żle świadczą o profesjonaliźmie załogi, a już najwyższa pora, by sie "ogarnęli".