Dodaj do ulubionych

meble na wymiar Olsztyn

IP: *.olsztyn.mm.pl 21.12.12, 18:23
Szukam wykonawcy kuchni i szafy do sypialni na wymiar w Olsztynie. Czy możecie kogos polecić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: olsgo Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.01.13, 13:27
      Ja ostatnio robiłem kuchnię u Pana Andrzeja. Jest z Olsztyna, zakład ma w Morągu. Przyjeżdża na miejsce, doradza, robi projekt, wycena jak dla mnie była ok. Jestem zadowolony z efektu, terminowość, wykonanie, jakość materiałów bez zarzutów. Jak chcesz to kontakt do niego jest na www.wosmeble.pl Polecam!!
      • Gość: Andrzej Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.14, 20:25
        Wczoraj zakończył się remont u mnie w mieszkaniu, korzystaliśmy z usług małej firmy z Olsztyna, Mebel-Rob. Zrobili nam fajną łazienke, kuchnie i bardzo praktyczną szafe w przedpokoju. Byliśmy wcześniej u konkurencji ale gdy przyszła wycena to szczęka mi opadła, około 1/4 ceny mniej i dodatkowo dużo szybciej zrobione. Żona kuchnią zachwycona. Z czysztym sumieniem polecam.
        • Gość: gość Re: meble na wymiar Olsztyn IP: 88.156.33.* 05.11.14, 19:31
          Ja śmiało mogę polecić firmę Elit Meble z Olsztyna. Zamówiłem u nich sporą kuchnię w nowoczesnym stylu, sprzęt do kuchni oraz dwie szafy. Właściciel wszystko cały czas fajnie doradzał, dużo praktycznych rozwiązań, podpowiedzi, widać że obsługa jest pod klienta a nie odwrotnie. Jakość mebli też bardzo dobra. Pan Mariusz kompleksowo zajął się wszystkim, nawet uzgadniał różne szczegóły i rozwiązania z moimi budowlańcami na miejscu, dobrał mi też odpowiedni sprzęt AGD. Meble używam od kilku miesięcy i nie mam zastrzeżeń, całość wygląda fajnie i jest co ważne praktyczna. Jestem bardzo zadowolony, bo nieraz cuda się słyszy o wykonawcach, a firmę polecili mi moi znajomi.
    • Gość: Przemek Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.03.13, 17:02
      Polecam Mebel Rob. Prywaciarze ale bardzo solidna firma, ze wszystkim mozna sie dogadac i w trakcie realizjacji wniesc male poprawy. Doradza, pomoga.
      • Gość: Dżasti Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 14:21
        Z pełną świadomością polecamy firmę MebelRob pani Ani i pana Roberta. Niejednokrotnie korzystaliśmy z usług tej przemiłej dwójki i możemy szczerze napisać, że zamówienia realizowane są niespotykanie szybko, a przy tym oferują meble dobrej jakości. Do każdego zlecenia podchodzą indywidualnie, starając się przy tym podpowiedzieć jak najlepsze rozwiązania. Jakość ich usług przy każdym naszym zamówieniu była na 100%, naprawdę zero zastrzeżeń. Montaż szybki i czysty. Szczerze polecamy!

Justyna i Tomek
      • Gość: klient Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.wipasz.pl 04.09.13, 14:23
        Jakość wykonania mebli to porażka, ci ludzie są niesłowni, nie traktują poważnie swoich klientów. Ich dewizą jest zgarnąć zaliczkę i zaklepać zlecenie. Bardzo długo czekałem na meble, które u nich zamówiłem. Mają przestarzałe pomysły, materiały to jakaś chińszczyzna. Nie polecam nikomu, ja się na nich przejechałem, pieniądze wyrzucone w błoto
    • Gość: Ula-Śródmieście Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.04.13, 13:34
      Z pełną odpowiedzialnością moge polecić Mebel-Rob. Jakiś czas temu byłam ich klientką i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Bardzo dobrze doradzono mi dobranie kolorów kuchni oraz szafy w przedpokoju. Krótki czas oczekiwania i bardzo solidne wykonianie. Polecam :)
    • Gość: gość Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.13, 22:43
      A ja nie polecam. Fuszerka. Po kilku latach jesteśmy zmuszeni wymienić meble. Tani materiał, a policzyli nas dosyć drogo ... Bardzo żałuję, że zdecdowałam się u nich zrobić kuchnię. Blat jest porysowany, a zapewniano nas o jego wytrzymałosci. Łączenia szafek - masakra (zeszła farba). Oświetlenie - trzeba przy wycieraniu uważać, by nie naruszyć kabelków itd...
    • klientka-olsztyn Re: meble na wymiar Olsztyn 23.08.13, 09:47
      z okolic w Jeziorachach robią meble na wymiar, wychodzi praktycznie połowę taniej jak w olsztynie.

Firma nazywa sie VENTI, numer 791 200 311

Ja mam od nich gadrerobę i kuchnię w polysku, jakość super, cena jeszcze lepsza:)
      • Gość: Krzysiek-klient Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.14, 20:27
        Osobiście moge polecic firme z Olsztyna żeby nie jeżdzić po okolicach Jezioran. Firma nazywa się Mebel-Rob i miesci się na ul. Kołobrzeskiej. Bardzo solidnie i w przystępnej cenie. Wszystko tak jak zostało zaplanowane zostało zrealizowane i co najważniejsze terminowo. Z czystym sumieniem polecam.
        • Gość: aga Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 20.01.14, 10:32
          Absolutnie nie polecam Mebel-Rob . Zamawiałam zabudowę beznadziejnie wykonanie powycinane bez sensu otwory w zabudowie w środku niby nie widać ale świadczy to o umiejętnościach tego Pana. Pan nie wyjął dużego gwoździa ze ściany i po prostu plecy zabudowy nadział na niego robiąc dziurę. ? To przeważyło o i tak już złej ocenie.
          • Gość: normalny Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.14, 19:04
            Dla mnie ogólnie trzeba upaść na głowę,żeby robić meble z jakiejś płyty wiórowej pod wymiar.Taki kpl. mebli np. kuchennych to cena 700-1000zł dobrej jakości,tyle,że nie pod wymiar,a ludziska płacą za g..o 4-6 razy tyle.Koszt materiałów to 1/10 ceny tych mebli.
          • Gość: Mebel-rob Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.204.171.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.14, 09:37
            Normalnie szok czytając te słowa.Nie robie niepotrzebnych dziur w meblach pod zabudowe a zawsze staram sie o otwory najmniejsze gdy są potrzebne.Gwozdz w scianie a ja nie zauwazyłem ,ciekawe moze tam jeszcze obrazek wisiał.Nie otrzymuje ostatniej kwoty pieniedzy dopóki klient nie jest zadowolony,a jezeli są jakies zastrzerzenia to zawsze staram sie poprawic.Szkoda ze nie było wczesniejszego kontaktu od tej pani o tym problemie . A MOZE KONKURENCJA NIE SPI.
            • tomeczek555 Re: meble na wymiar Olsztyn 12.09.14, 11:39
              Ja polecam tą firmę www.wawierromeble.pl/ mają dużą ofertę i wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie.
      • Gość: Józef Re: meble na wymiar Olsztyn IP: *.205.149.138.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.14, 00:33
        Naprawdę całkiem przyzwoita firma:
        mebleon.wordpress.com/
        Szybko, profesjonalnie i bezproblemowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka