Gość: sceptyk IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:53 sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyu Re: sceptyk? - o, nie! 10.07.01, 19:23 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > sceptyk Prawdziwy sceptyku, nie denerwuj się! Każdy bez pudła zgadnie, że to nie Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi tylko ty IP: 212.33.91.* 10.07.01, 22:52 ty nie ty, każdy nie ty, poznać że ty to nie ty bo prawdziwy ty to ty - logiczne i bardzo pociągajacy wątek forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Nadmiar sceptycyzmu IP: *.toya.net.pl 11.07.01, 00:45 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > sceptyk Przez kilka ostatnich miesięcy używałem nicka Sceptyk. Dziś zostałem przez sceptyka z poczta.gazeta.pl oskarżony o to, że jestem złodziejem, gówniarzem i chłystkiem (zob. forum absurdalis). Kiedy zobaczyłem ten uroczy nowy wątek zapoczątkowany przez sceptyka z Białegostoku, przypomniał mi się stary dowcip o Wolterze, który spotkał kiedyś na wąskiej ścieżce swojego adwersarza, wykrzykującego: ja nie ustępuję głupcom. A ja to czynię zawsze, rzekł pisarz i zszedł uprzejmie ze ścieżki. Dlatego od dziś będę Stoikiem. Bardzo proszę wszystkich dotychczasowych stoików, którzy poczują się urażeni moim wyborem, o jak najszybsze ujawnienie się. W końcu mogę być też cyrenaikiem albo czymś podobnym. Serdecznie pozdrawiam, szczególnie Miriam (ona już wie za co) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi właśnie przeczytałem IP: 212.33.91.* 11.07.01, 00:49 obłedną wypowiedz kogoś kto za "kradzierz" nicka zbeształ człowieka i nazwał złodziejem. Jestem w szoku nick - jego? No gdyby to była nazwa własna np: rtydjna12980-1 to rozumiem ale sceptyk? Tak nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: właśnie przeczytałem IP: *.toya.net.pl 11.07.01, 01:05 Gość portalu: vivi napisał(a): > obłedną wypowiedz kogoś kto za "kradzierz" nicka zbeształ człowieka i nazwał > złodziejem. Jestem w szoku nick - jego? No gdyby to była nazwa własna np: > rtydjna12980-1 to rozumiem ale sceptyk? Tak nie można. Dziękuję za dobre słowo, Teraz już Stoik Odpowiedz Link Zgłoś