sola28 11.08.04, 14:53 Wypada w najbliższy piątek. Osoby te stanowią 10% populacji. Jednym słowem rodzynki. Na tym kończę, zajrze ok.15 z minutami. Byeeeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muraszka Re: Dzień Osób Leworęcznych IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 12.08.04, 07:56 Jak ustawiacie naczynia na suszarce? Brzuszkami w lewo ,czy prawo? Cz piszecie obu rękami tak samo sprawnie? Czy tylko lewą? Też mam w rodzinie wielu leworęcznych. Mnie wybito to "z głowy" w szkole podstawowej. Takie były wtedy czasy. Piszę prawa ale sprzatam lewą. Cześć "lewusy"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Kiedy Dzień Wstających Lewą Nogą ??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:04 Czasami przydał by mi się taki dzień świateczny z tej okazji :)) Pozdrawiam nie koniecznie tylko tych lewicowo skonstruowanych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszaka Re: Kiedy Dzień Wstających Lewą Nogą ??? IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 12.08.04, 12:11 "Kiedy dzień wstających lewą nogą"? Kiedy tylko zechcesz. Jutro, pojutrze. Ale jak znam życie , nie wstawaj lewa nogą. Odpowiedz Link Zgłoś