Dodaj do ulubionych

poczta polska

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.01.14, 12:07
Czy ktoś wie, co się dzieje z pocztą polską ? Czekam na pilną przesyłkę z sądu. Niestety, mam wrażenie, że listonosz nie chodzi po naszym osiedlu. Ostatni raz widziany był listonosz w mojej okolicy 23.12.2013. O co tu chodzi ? Boję się, że mogę coś przegapić i na odwołania będzie za późno.
Obserwuj wątek
    • Gość: Migo Re: poczta polska IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.01.14, 22:38
      Idź do kiosku. Teraz w kiosku będą przesyłki. I to nie jest żart.
      • Gość: hihi Re: poczta polska IP: *.olsztyn.mm.pl 05.01.14, 23:25
        A do którego kiosku?
        • Gość: forum Re: poczta polska IP: *.olsztyn.mm.pl 06.01.14, 00:11
          A co ty gazet nie czytasz? m.wyborcza.biz/biznes/1,106501,15222259,Sad_wzywa_do_kiosku__Zaskakujaca_kleska_Poczty_Polskiej.html
          • Gość: Pieczewo Re: poczta polska IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.01.14, 09:22
            Zupełny kretynizm, wg mnie. Po pierwsze - nie ma żadnych publicznych informacji (oprócz jakichś artykułów, a to za mało, nie ma przymusu czytać bełkotliwych gazet). Po drugie - kto mnie będzie informował, że mam list w kiosku? Nie wszyscy otrzymują przesyłki sądowe zbyt często, żeby gdzieś (jak już się dowiem, gdzie) sprawdzać każdego dnia.
            Kiedy jest coś sprawdzonego od lat (poczta), to trzeba to spieprzyć, żeby potem znów wrócić ?
            I D I O T Y Z M
            Kogo mam teraz zapytać, gdzie szukać przesyłki z sądu ? W sądzie ?
            • Gość: Greg Re: poczta polska IP: 5.174.87.* 06.01.14, 12:40
              ".....W sądzie ?..."
              W którym sądzie - chyba Ostatecznym. Myślałem ,że jest gdzieś granica kretynizmu .. ale życie przerosło kabaret. Wypisz wymaluj nasze tzw. tramwaje. Firma nie ma pojęcia a dostaje kontrakt. Znajomi królika ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka