Dodaj do ulubionych

kierowcy-idioci

IP: *.ols.vectranet.pl 18.08.04, 14:26
czy znacie sposób na napiętnowanie, wyszydzenie, wyśmianie itp.
itd "kierowców" cwaniaczków-debili? może podawanie nr. auta i zdarzenia?
tylko czy oni wchodzą na forum? jak myślicie, czy to jest możliwe, czy to coś
da?
Obserwuj wątek
    • febi Re: kierowcy-idioci 18.08.04, 14:32
      nie wiem czy jest jakiś sposób na napiętnowanie takich kierowców ale
      rzeczywiście trochę trego tałatajstwa sie kręci po mieście..Wczoraj na przykład
      NOWYM SREBRNYM MERCEDESEM ślimaczył się przede mną jakiś pajac ze 30 km/h-
      zaznacze,że nie było jak wyprzedzić, sznur kilkunastu samochodów za nim a on
      jechał wolno i ostrożnie bo...rozmawiał przez komórkę. 10 minut za takim
      pajacem w zakorkowanym mieście to szczyt marzeń( zwłaszcza, gdy po pracy
      tęsknisz za obiadkiem)pozdro
    • Gość: radca Re: kierowcy-idioci IP: 213.25.179.* 18.08.04, 15:26
      Były już takie próby na tym forum ale nie wywołały wiekszego
      zainteresowania.Może jednak warto spróbować raz jeszcze.
      To co się dzieje to prawdziwy horror.
      Czego uczą na kursach?
      Tak sie kończą egzaminy organizowane przez debili dla których jest wazne czy
      samochó stoi prosto czy jest o 5 cm skrzywiony.
      • Gość: obserwator Re: kierowcy-idioci IP: *.ols.vectranet.pl 18.08.04, 20:24
        system szkolenia i linijka na egzaminach to inna historia - przecież oni(no
        właśnie , a może nadać im jakąś chwytliwą i krótką nazwę?) tak nie jeździli na
        kursach i egz. no chyba żę mają lewe prawka?
        • Gość: radca Re: kierowcy-idioci IP: *.olsztyn.mm.pl 18.08.04, 20:56
          Uczą ich kompletnuch głupot a nie prze4kazują PODSTAWOWYCH ZASAD KULTURALNEJ jazdy.
          A gdzie policja?????????
          • Gość: Klakson Re: kierowcy-idioci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:04
            "Radca"... zamiast policjantow stoja znaki drogowe.
            Proponuje Ci zrobic sobie odstresowujacy seans.
            Zatrzymaj sie za skrzyzowaniem, gdzie wylaczono sygnalizacje swietlna.
            Popatrz na twarze "kierowcow".
            "Sami Swoi" to pryszcz.
    • wva Re: kierowcy-idioci 18.08.04, 15:36
      ja mam prawo jazdy od niedawna i nie jestem mistrzem kierownicy jeszzce ale
      myślę, ze nie jestem zawalidrogą:)irytuje mnie, ze jak czasem mi zgasnie(bywa i
      tak:)"szalenie wyrozumiali użytkownicy ruchu" trabią na mnie od razu mimo
      naklejonego zielonego listka na szybie...to tez nie jest fajne
      • Gość: radca Re: kierowcy-idioci IP: 213.25.179.* 18.08.04, 15:38
        Bo to wszystko składa się na powszechny brak kultury na jezdni.
        • febi zielone listki 18.08.04, 15:42
          rzeczywiście z tą kulturą na jezdni u nas kiepsko- wczoraj widziałam dupka,
          który zajechał drogę zestresowanej panience z napisem EGZAMIN na
          dachu..zestresował ją, natrąbił- myslę, że już miała egzamin w plecy- bo do
          standardowego stresu facet dorzucił jej nerwa..
          • oso1 Re: zielone listki 18.08.04, 22:06
            Droga z Butryn do Olsztyna. Ciagnik siodłowy z cysterną - ok. 90 km/h.
            Za nim ja w odległosci około 150 metrów, prędkość podobna.
            Za mną ok. 150 metrów, rejestracja NO...., i prędkość podobna.
            Wszystkich wymija na zakręcie rejestracja WD.... pojazd - idiota, palant itd.,
            itp.
            To już nie jest dawca organów, to już jest "gulasz"
            • Gość: Muraszka do niech Re: zielone listki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 18.08.04, 22:17
              oso1 , jesteś bezbłędny!
              • Gość: Muraszka Re: zielone listki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 18.08.04, 22:18
                To "niech" mi wskoczyło ,przepraszam.
            • Gość: Klakson Re: zielone listki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:52
              Ci z rejestraca na "W" maja to do siebie ,ze przy predkosci 40km/h przy
              przyjaznych warminsko mazurskich drzewach...widza smierc w oczach i jada
              srodkiem ...oni sa zagrozeniem bo jada srodkiem jezdni.Dla nich jezdnia to
              jeden pas ruchu "bo na UL. MARSZAAKOWSKIEJ JEST INACZEJ".
              • Gość: detritus Re: zielone listki IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 08:58
                Zaraz sie zacznie najezdzanie na Warszawke i ich "kulture" jazdy ;o)
                A w ostatnim czasie bardziej od nich zaczynam sie bac NOL'i - albo jezdza na
                zaboj, gorzej od Warszawki, albo wloka sie jakoby na pogrzeb jechali... Pomijam
                fakt, ze przewidywalnosc ich zachowan jest zerowa ;o)
                • Gość: rtrt Re: zielone listki IP: *.olsztyn.mm.pl 19.08.04, 09:30
                  tym bardziej, że znakomita część "tych na W" to olsztyniacy w słuzbowych autach :)
                  a ci z NOL to ładnie skręcają... z takim duuuuuużym zamachem w przeciwną stronę :-D
                  • Gość: detritus Re: zielone listki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:03
                    Ale przynajmniej tego zamachu nie sygnalizuja kierunkowskazem, jak to bywa na
                    Lubelszczyznie :oDDD
    • febi dozwolona prędkość 19.08.04, 08:17
      wiadomo, ze po mieście generalnie nalezy bujać sie te 50, chyba, ze mozna
      więcej:) jakkolwiek na ulicy Synów Pułku ammy 50, prawda?wszyscy tam pędzą
      okrutnie- ja nie więcej jak niecałe 60 bo juz znajomym przydarzyło sie,że
      właśnie tam ich radar gonił :)i mi nie przeszkadza naprawdę to, ze sobie tyle z
      pracy wracam- natomiast przeszkadza innym uzytkownikom ruchu w tym czasie,
      którzy strasznie sie niecierpliwią..ja moją masdzyna i 140h pojadę ale to chyba
      nie o to chodzi, zęby przelecieć nad działkami, co?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka