angela-rt 30.01.03, 17:51 miko moja droga powiedz o co chodzi,atakuje Twoją skrzynke i nic ,na forum moze mi cos powiesz dlaczego GLUPIO itp....nic nie rozumiem-wystarczy jakies male co-nie-co daj mi znak jakiś znak ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Zagadki??? 30.01.03, 17:54 A ja wiszę na skrzynce i nic :-((( Już Ci napisałam, mam nadzieję, ze w tej chwili czytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zagadki??? 30.01.03, 18:09 przeczytałam przeczytałam juz Ci napisałam pare wskazowek to powinno doprowadzic Cie do finału Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zagadki??? 30.01.03, 18:55 No to wiesz juz wszystko poczekaj koobra sie pojawi-bo cos sie ukrywa jeszcze- to z nim sobie pogadasz;))Gdzie on jest?pewnie znowu filuje gdzies z boczku;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 Re: Zagadki??? IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:59 jak sie pojawi, to go uduszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokonam rzeczy niebywałej, udusze go przez internet;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zagadki??? 30.01.03, 19:19 to nie bylo klamstwo o nie -czy ktos o to pytał? nie !!!CAŁUSKI-pozdrawiam mike -usmiechnij sie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zagadki??? 30.01.03, 19:22 Sorry, ale się oddaliłam na jakiś czas - już piszę odpowiedź :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: Zagadki??? IP: *.telenergo.pl 01.02.03, 14:30 koobra napisał: > czyżbym został wplątany w jakąś aferę ? Rywin- Michnik z pewnością... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zagadki??? 31.01.03, 20:47 No Koobra, uważaj, możesz mieć przechlapane... Odpowiedz Link Zgłoś