Dodaj do ulubionych

Hammurabi - Real

IP: *.toya.net.pl 18.08.04, 18:59
czy był ktoś z Was w tej restauracji? Jak odeniacie jedzienie, a także
obsługę? Byłam ostatnio i barmanka miała minę, jakby miała mi za złe że w
ogóle tam przyszłam i zawracam głowę, bo chcę lód do drinka.
Obserwuj wątek
    • yuman Re: Hammurabi - Real 18.08.04, 22:47
      Lód??????????!!!!!!!
      A ryby w Realu to w czym mają leżeć????!!!!
      To co nie sprzeda się w Realu, trzeba też gdzieś wykorzystać. No właśnie tylko
      gdzie?
    • nika1310 Re: Hammurabi - Real 19.08.04, 14:14
      kiszka całkowita, obsługa nieuprzejma, a sosy wygrzebują z niedojedzonych
      naczynek i podają nowym klientom. Z filetem dostałam panierowaną serwetkę,
      fujjjj
      • sola28 Re: Hammurabi - Real 19.08.04, 14:44
        Czyli kontenerek śmieciowy Reala?
        • Gość: his Re: Hammurabi - Real IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 20.08.04, 13:56
          Hammurabi z Realem nie ma nic wspolnego (np. w Wawie miesci sie w Carrefourze)
          a ogolnie jest to bardzo nieudana podrobka Sfinxa. Nie polecam.
          • nika1310 Re: Hammurabi - Real 20.08.04, 14:15
            już w Sphinks żarcie to katastrofa a w Hammurabi to już w ogóle
            • Gość: zabsko Re: Hammurabi - Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:32
              ale jakos ludziska tam przychodza (???) Atmosfera?? Teraz jest wiecej ludzi niz
              w amerykanskim poprzedniku-tam to byly dopiero puchy. Osobiscie nie cierpie
              takiego jedzenia, nie ma to jak polska kuchnia.
              • Gość: vw_site Re: Hammurabi - Real IP: *.as.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:50
                jadlem tam ,smakowalo, nie mam nic do zarzucenia - a ten fast food faktycznie
                nic wspolengo z realem nie ma.
    • Gość: luna37 Re: Hammurabi - Real IP: *.ols.vectranet.pl 20.08.04, 23:03
      bylam tam kilkakrotnie i za każdym razem obsługa była FATALNA...i to delikatnie
      powiedziawszy...Któregoś razu pani podająca tak mnie zdenerwowała swoim
      zachwoaniem że poprosiłam o kontakt z kierownikiem. Uslyszałam wówczas że pani
      kierowniczki nie ma. A na moje żądanie podania kim jest właściciel zostałam
      wyproszona bo (cytuję) "burdy nikt nam tu robić nie będzie, właściciel mieszka
      daleko i głupotami nie będzie się przejmował" Na moje stwierdzenie że to
      nadaje się do radia albo gazety nie mówiąc o odpowiednich urzędach pani (dużo
      młodsza ode mnie i mało kulturalna...jak ktoś chodzi to może kojarzy - niska,
      czarna na ogródku ostatnio pracowała)odpowiedział "a niech sobie pani idzie
      gdzie chce , tylko byle nie tu!"...więc ...nie chodzę...i nie polecam nikomu
      tej restauracji!!! Mało że obsługa fatalna i chamska to jeszcze i jedzenie nie
      najsmaczniejsze...a konsumowane w takiej atmosferze może przyprawidź nasze
      jelita o niepotrzebny stres....lepiej iść tam gdzie miło...;)))
      • Gość: Carmen Re: Hammurabi - Real IP: *.toya.net.pl 21.08.04, 13:36
        ja miałam nawet przyjemność z panią kierowniczką, niejaką Emilią, taka
        blondynka przy kości. Usłyszałam wtedy, że studiowała ona 2 (!!) lata zaocznie
        administrację i wie jak powinna wyglądać praca w restauracji i obsługa klienta,
        a to czego ja oczekuję, to jakieś absurdy. Żałosne, Polakom gratulujemy
        Hammurabi
        • Gość: stona Re: Hammurabi - Real IP: *.centertel.pl 28.01.14, 21:24
          Spoko 2 lata zaocznie, a na starówce w Hamie kierownikiem jest jej brat Tomeczek po podstawówce widzę że cała rodzina szkolona i wie jak restaurację prowadzić
    • silvana_s Re: Hammurabi - Real 21.08.04, 04:43
      • luna37 Hammurabi - Real bojkot 22.08.04, 00:09
        Silvana chyba chciala cos zaproponować....nmoże bojkot Hammurabiego??/;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka