wisienka7 10.04.02, 19:19 Tak chciałabym już być na urlopie. Słoneczko, plaża, błękit wody.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Urlop IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 20:36 koobra napisał(a): > a co to jest urlop? "Urlop, płatna lub niepłatna przerwa w pracy (zagwarantowana ustawowo). Urlop może być: wypoczynkowy, okolicznościowy, szkoleniowy, macierzyński, wychowawczy." Popularna Encyklopedia Powszechna Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Urlop 11.04.02, 20:40 a z ktorego roku ta encyklopedyja? ma juz troche chyba... mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi !!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Urlop IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 01:15 Urlop jest zły. Urop świadczy, że jesteśmu niepotrzebni. A jak możemy być niepotrzebni skoro jesteśmy najlepsi i niezastąpieni!? Urlopy kumuluje jakieś pięć latek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Urlop IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 01:25 Ja też miałem "urlop" było to w zeszłym roku (tfu - co za nazwanie) od 11 do południa i to jednego dnia,co uznałem za zbytnią fanaberię (moją) i w tym roku urlop skrócę o połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Urlop IP: *.sgh.waw.pl 12.04.02, 19:52 Moze oglosmy konkurs na najciekawsze relacje z urlopu pisane "na zywo" w tym roku latem? Odpowiedz Link Zgłoś