Dodaj do ulubionych

Polacy domagaja sie przyjecia "uchodzcow"

08.09.15, 07:41
lewica.pl/?id=30868&tytul=Razem:-Niech-Polska-oka%BFe-solidarno%B6%E6-z-uchod%BCcami\

Jak zwykle "czuli spolecznie" lewacy domagaja sie naszego dobra czyli sprowadzenia nam na glowy barbarzynskiej dziczy.
Obserwuj wątek
    • antymenel.1 Re: Polacy domagaja sie przyjecia "uchodzcow" 08.09.15, 08:13
      Głupi,parszywy palancie.Przeczytaj co na ten temat mówi Franciszek i polski episkopat.
      Jesteś moralną padliną.
      • n4eu Re: Polacy domagaja sie przyjecia "uchodzcow" 08.09.15, 10:52
        Ja rozumiem antymenelku ze jestes przekonany o tym ze w tym kraju o wszystkich decyduje papiez Franciszek i Episkopat. Niestety musze Cie zmartwic ale jest inaczej, ba powiem Ci nawet cos co Cie z pewnoscia zszokuje. Wyobraz sobie ze papiez Franciszek nie jest nawet Polakiem i moze sobie wygadywac nawet ze ksiezyc jest z zielonego sera :)

A tu podaje kolejny stek lewackich bredni:, polecam :)
        www.youtube.com/watch?v=Ckj3QjpCiic
        • Gość: kukuła Re: Polacy domagaja sie przyjecia "uchodzcow" IP: *.paginieuropene.com 08.09.15, 14:12
          Zostaw go w spokoju. To indywiduum potrafi myśleć tylko kategoriami POwskiego biura POlitycznego. Tak go nauczyli. Zrozum. Wszak codziennie zapala świeczkę na ołtarzyku swego guru, Adama M.
          Niedouczony, niedorobiony, niewykształcony i pokręcony. Maturę zdał, bo matka jajka nosiła do dyrektora technikum. Zostaw go. To biedny człowiek.
          gloria.tv/media/GLv2rS173Ta
        • antymenel.1 Re: Polacy domagaja sie przyjecia "uchodzcow" 15.11.15, 20:19
          Żyję w kraju którym rzadzi dewocja,klerykalizm i ciemnota parafialna.Z pewnym zdziwieniem zauważyłem,że ostatnim papieżem był Wojtyła,jego nastepcy to dla wielu już tylko biskupi Rzymu.Niejaki Paweł Lisicki pisząc o Franciszku,oczywiście biskupie Rzymu,stwierdził,że cierpi on na niezrozumienie otaczajacej go rzeczywistości.
          W tej sytuacji twoje uznanie Franciszka za papieża przyjmuję z aprobatą.
          Rozumiem,że gdyby Franciszek,który nawet nie jest Polakiem gdyby był Polakiem to miałby już prawa wygadywać co chce.
    • Gość: tak tak Re: Polacy domagaja sie przyjecia "uchodzcow" IP: *.olsztyn.mm.pl 08.09.15, 13:58
      n4eu napisał:
      > Jak zwykle "czuli spolecznie" lewacy domagaja sie naszego dobra czyli sprowadzenia nam na glowy barbarzynskiej dziczy.

No właśnie. Jakbyśmy sami nie byli wystarczająco barbarzyńską dziczą.
    • yadol Re: Polacy domagaja sie przyjecia "uchodzcow" 08.09.15, 21:23
      n4eu ma nareszcie kochankę kukułę
      daje jak n4eu doopy kaczorowi za 11 groszy
    • privus A ci czuli spocznie katolicy żądają Szafotu? 10.09.15, 07:17
      Właściwie trudno jest komentować stanowisko takiego piso-kato-barana zwącego sie prawdziwym Polakiem katolikiem. Po prostu jak tępy kato-przymuł nie jest w stanie uzmysłowić sobie faktu, że co trzeci Polak na świecie z różnych względów żyje na emigracji i nie pamietam z historii, by jakiekolwiek państwo robiło tyle wstrętów emigrantom, co robią dzisiaj tzw. prawdziwi kato-polacy w tym kraju. Młodzi pytani o przyczyny emigracji poza tzw. owijkami stwierdzają jednoznacznie - tym ludziom już nic nie pomoże a przekonywać ich do czego kolawik nie ma sensu. Niech se sadzą zimniaki i zalewają kwaśnym mlekiem, ale niech nikogo nie pouczają i nie zawradają d... swoim wiecznym narzekaniem na otoczenie.
      Wątpiących wtaki stan rzeczy zapraszam do dozapewne nie ostatnich badań opinii młodzieży na temat emigracji. Nie oceniam tego, ale wyciągam wnioski.
      Jeśli w rodzinach nie potraficie się porozumieć, to w zamian chcecie budować ten kraj na swój strój? Komu i po co?

n4eu, przypuszczam, że nawet nie wiesz, do jakiego stopnia zdurniałeś zakładając, że zakupiony komputer będzie za ciebie myślał.
      • n4eu Re: A ci czuli spocznie katolicy żądają Szafotu? 10.09.15, 07:35
        Pokaz mi privusku gdzie napisalem ze jestem prawdziwym katolikiem a stawiam Ci skrzynke browaru.:)
        A porownanie emigracji Polakow do tej barbarzynskiej dziczy totalnie bezsensu jak zreszta wiekszosc tego co wypisujesz czerwony oszuscie.
        Polacy wyjedzali do innych krajow z reguly aby ciezko pracowac. A ta dzicz w wiekszosci pracowac nie ma zamiaru. Ich celem nie jest asymilacja tylko zniszczenie naszej kultury. Dostrzegac subtelna roznice?
        • sd2015 Re: Slobo, miałeś rację. 15.11.15, 16:38
          www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CDoQqQIwA2oVChMIlt64nN-SyQIVBYpyCh3mXwyr&url=http%3A%2F%2Fwiadomosci.dziennik.pl%2Fswiat%2Fartykuly%2F505505%2Czamachy-w-paryzu-wideo-z-klubu-bataclan.html&usg=AFQjCNE_YuCoiV-OKqhM0SFQJNAp2uBfKQ
          Pierwszy człowiek w Europie, który nie gadał, ale robił z tym porządek. A eunuchy z UE, tego starego człowieka ciągały po sądach po całej Europie. (Myśmy niestety na to się godzili.) Praktycznie zmarł w więzieniu.
          • n4eu Re: Slobo, miałeś rację. 15.11.15, 17:11
            No i gdzie teraz jestes Yadolek???. Obronco Privuskow, antymenelow i innych lewicowych krety_ow
            Wymysl teraz bajeczke zalosny polmozgu - bajeczke w ktorej bedziesz bronil lewackiej multi -kulti. :)jak Cie znam zalosny skretynialy pacanie, napiszesz ze nigdy ich nie broniles i zawsze byles przeciw :D:D
            • yadol kretynie sku...ały n4eu 15.11.15, 17:48
              ostrzegano mnie zawsze , żeby nie wchodzić w spory z kretynami, bo przez przypadek może ktoś nas pomylić
              ja dodam tylko od siebie, że nie kłócę się z takimi ku...mi jak ty szmato, to nie ma sensu

uważam, że ksenofobia to stan chorego , ciasnego umysłu, sam długo mieszkałem za granicą i jestem wdzięczny za to jak mnie tam przyjęto

• antymenel.1 Re: kretynie sku...ały n4eu 15.11.15, 20:25
                Daj spokój.To przecież prawdziwy Polak,wzniosły patriota,wzorowy parafianin przejęty 10 przykazaniami,pełen miłosierdzia i miłości bliźniego.
                • sd2015 Re: Nie ma co się kłócić, wyzywać od lewaków itp. 15.11.15, 22:59
                  Jakieś cioty, jakieś eunuchy karzą nam płacić odszkodowanie dla 100% terrorysty. Do czego jako Europa żeśmy doszli ?
                  Za tych 2 co to podobno przybyli z Syrii w jakiś sposób odpowiedzialność spada na Angelę M. Tak naprawdę to jest to jednak problem, z którym jak się chce to można się uporać - pokazał to W. Orban.
                  Ale niestety oni są wśród nas b. często od 2 i 3 pokolenia, plenią się i są już ich teraz gigantyczne ilości. I abyśmy przetrwali jako cywilizacja potrzebne są tutaj niestandardowe rozwiązania.
                  Nie ma co się w tej sprawie kłócić. Oni właśnie liczą na takie kłótnie i dyskusje. Takie dyskusje właśnie są wkalkulowane w ich plany likwidacji Europy. Bo im dłużej nie będziemy w stanie się dogadać, co z nimi zrobić - tym dalej posuną się w tych planach. Jak widzę np. w TVN, czy w TVN 24 niektórych polityków, tzw. ekspertów i dziennikarzy (w ogóle jak b. skandaliczny jest ten dobór tzw. opinii publicznej) to zastanawiam się na jakim świecie oni żyją. Opowiadają o poszanowaniu, konieczności zrozumienia, współistnienia itp. itd. - totalny odlot. Kosmici.
                  Syn mój miał 3 - 4 dni temu okazję rozmawiać cały dzień z jakimś Szwedem - ok. 30 lat. Jak mówił super gość, b. sympatyczny. Szwed stwierdził, że oni na takie tematy to między sobą właściwie nie rozmawiali, bo jest to czymś u nich niewłaściwym. Dopiero od kilku mies. ludzie zaczęli coś w tej sprawie mówić. Nie czuje dumy z tego, że jest potomkiem Wikingów, narodu który w XVI - XVII w zawojował pół Europy. Jest mu to obojętne.
                  Dzień później, a właściwie w nocy przy piwie, jakiś chyba przeciętny Francuz (to gdzie oni się wszyscy spotkali nie jest jednak czymś przeciętnym) powiedział mu, że emigrantów trzeba przecież przyjmować, bo to przecież też są ludzie, jest im ciężko i to wzbogaca jego kraj. Niemka miała pretensje, że jak Polacy mogli zgodzić się tylko na kilka tys. emigrantów kiedy oni przymują miliony.
                  Jak nic nie zrobimy to za 40 - 50 lat wszelkie dyskusje już nie będą się tutaj toczyć w jakimkolwiek jęz. europejskim.
                  • antymenel.1 Re: Nie ma co się kłócić, wyzywać od lewaków itp. 16.11.15, 08:42
                    To straszne,jak można nie czuć się dumnym z bycia potomkiem Vikingów,którzy w XVI-XVII w zawojowali Europę.
                    Parafialna głupota i analfabetyzm szaleją.
              • n4eu Re: kretynie sku...ały n4eu 16.11.15, 08:52
                Ksenofobia to jest generalnie odrzucanie wszystkich obcych yadolku . Ja osobiscie lubie Rosjan, anglikow, holendrow itd. , nienawidze tylko muzumlanow ktorzy gardza nami, nasza kultura a nasze kobiety uwazaja za szmaty.
                Np. tzw. PISiorki bardzo lubia Wegrow wiec Twoj zalosny argument o rzekomej ksenofobii wymieka. Powtarzasz te brednie za TVN jako bezmyslny matol nawet nie zadajac sobie trudu sprawdzenia co slowo ksenofobia oznacza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka