mydelniczka 23.09.04, 10:41 Hejka!! Duzo tu Was?? Ja zjezdzam do Ol. pod koniec nastepnego tygodnia, a Wy??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matyldziostwo Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 24.09.04, 14:32 Ja jutro. Muszę przysposobić opiekunkę i rozpakować klamoty,nie chce mi sie jechać bo jeszcze tydzień będę sama (mężuś wraca za tydzień), ale na uczelnie to mi się chce, wreszcie jakaś odmiana od tego monotonnego życia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mydelniczka Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 24.09.04, 16:24 A w jakim wieku dzidzia? Mialas dziekanke? Moj synek ma 10 miesiecy i przez ostani rok bylam na urlopie. Ja podobnie nie moge sie doczekac powrotu na uczelnie, ale niestety Piotrus idzie do zloba :( Co studiujesz i na ktorym roku, jezeli mozna wiedziec? :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldziostwo Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 24.09.04, 22:01 mój mały 14.09 skończył roczek, studiuję wetę i jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży zawaliłam ważny egz. i tak czy tak miałam rok w plecy (powinnam być na 4)ale cały czas siedziałam w olsztynie bo robiłam część przedmiotów z roku wyżej dzięki temu teraz mam łatwiej. Jak to wygląda u Ciebie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mydelniczka Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 25.09.04, 09:00 Ja wracam na trzeci rok biologii, Piotrek jest z 23 listopada, chcialam wrocic od razu, ale brzuchol dokuczal i zrezygnowalam (a juz zameldowalam sie w akademiku i mialam kupe problemow pozniej :)) Jestem z Moraga - to niedaleko od Ol. , jakies 60km. Gdzie mieszkasz w Olsztynie? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 25.09.04, 11:50 Hej:) ja coprawda przyjezdna nie jestem tylko miejscowa :o) ale tez studiuję.Teraz jestem na 3 roku a moja mała ma 16 miesięcy :o) Pozdrawiam-chuda Odpowiedz Link Zgłoś
mydelniczka Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 25.09.04, 15:16 ;)) A co studiujesz? Skoro ma 16 m-cy to pewnie studioalyscie juz "razem? Ciezko bylo? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś