Gość: szwadron IP: 5.5R2D* / *.pg.com 08.10.04, 08:37 pewnie feministki z Jaruga Nowacka na przjada bronic chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ija Ijewna Do Szwadrona IP: *.mps.gov.pl 08.10.04, 09:36 Za co go mają bronić? Za okłamanie dziewczyny? Za nadużycie jej zaufania? Feministki (i inni zdrowo myślący ludzie) bronią prawa człowieka do samodzielnego decydowania o sobie. A to prawo właśnie złamano i to w wyjątkowo obrzydliwy sposób. Feministki co najwyżej mogłyby namawiać dziewczynę, żeby domagała się pomocy u terapeuty i odszkodowania od tego drania. Pozdrawiam czule Szwadrona, głębokiego znawcę tamatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwadron Re: Do Szwadrona IP: 5.5R2D* / *.pg.com 08.10.04, 12:02 jezeli przez samodzielnosc rozumiesz samodzielne wydawanie pieniedzy zabranych innym to pewnie jaruga jest takim obronca do kwadratu. (koszty antykoncepcji i aborcji w/g jej projektu mielismy placic wszyscy, takze babcie kosciolowe i sympatycy lpr'u) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ija Ijewna Re: Do Szwadrona IP: *.mps.gov.pl 08.10.04, 14:41 Trochę to nielogiczne, co piszesz - przecież płacimy też podatki na leczenie raka płuc/marskości wątroby, w tym i niepalący i abstynenci. Poza tym - im więcej antykoncepcji tym mniej aborcji. Chodziło mi tylko o to, że zmuszenie dzewczyny podstępem do aborcji było (oprócz tego, że draństwem) ograniczaniem jej prawa do samodzielnego podejmowania decyzji. Jarugi można nie lubić (mnie też irytuje), ale mało mi się wydaje pradopodobne, żeby w tej sprawie broniła tego gościa. Wiesz, zgodnie z nazwą feministki bronią praw dziewczyn, a nie aborcji jako takiej. Podr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwadron Re: Do Szwadrona IP: 5.5R2D* / *.pg.com 08.10.04, 17:31 oczywiscie caly zlodziejski system ubezpieczen jest socjalistyczny wiec bulisz za rzeczy na ktore nie masz ochoty. a mnie chodzilo ze jaruga w swym idiotyzmie (ona domaga sie by byla rowna polowa kobiet wsrod szambonurkow i betoniarzy) jesli jest konsekwetna to powinna przyjechac i bronic kolutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klozet jest czysty Re: Do Szwadrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:26 Re: do niekumatych IP: 5.5R2D* / *.pg.com Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: szwadron 26.08.2004 09:25 odpowiedz na list szwadron bo jak czytam co napisalem madrego to latwiej mi to zrozumiec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś