Dodaj do ulubionych

Podstępna aborcja: chłopak podejrzany

IP: 5.5R2D* / *.pg.com 08.10.04, 08:37
pewnie feministki z Jaruga Nowacka na przjada bronic chlopaka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ija Ijewna Do Szwadrona IP: *.mps.gov.pl 08.10.04, 09:36
      Za co go mają bronić? Za okłamanie dziewczyny? Za nadużycie jej zaufania?
      Feministki (i inni zdrowo myślący ludzie) bronią prawa człowieka do
      samodzielnego decydowania o sobie. A to prawo właśnie złamano i to w wyjątkowo
      obrzydliwy sposób. Feministki co najwyżej mogłyby namawiać dziewczynę, żeby
      domagała się pomocy u terapeuty i odszkodowania od tego drania. Pozdrawiam
      czule Szwadrona, głębokiego znawcę tamatu.
      • Gość: szwadron Re: Do Szwadrona IP: 5.5R2D* / *.pg.com 08.10.04, 12:02
        jezeli przez samodzielnosc rozumiesz samodzielne wydawanie pieniedzy zabranych
        innym to pewnie jaruga jest takim obronca do kwadratu.
        (koszty antykoncepcji i aborcji w/g jej projektu mielismy placic wszyscy,
        takze babcie kosciolowe i sympatycy lpr'u)
        • Gość: Ija Ijewna Re: Do Szwadrona IP: *.mps.gov.pl 08.10.04, 14:41
          Trochę to nielogiczne, co piszesz - przecież płacimy też podatki na leczenie
          raka płuc/marskości wątroby, w tym i niepalący i abstynenci. Poza tym - im
          więcej antykoncepcji tym mniej aborcji. Chodziło mi tylko o to, że zmuszenie
          dzewczyny podstępem do aborcji było (oprócz tego, że draństwem) ograniczaniem
          jej prawa do samodzielnego podejmowania decyzji. Jarugi można nie lubić (mnie
          też irytuje), ale mało mi się wydaje pradopodobne, żeby w tej sprawie broniła
          tego gościa. Wiesz, zgodnie z nazwą feministki bronią praw dziewczyn, a nie
          aborcji jako takiej. Podr.
          • Gość: szwadron Re: Do Szwadrona IP: 5.5R2D* / *.pg.com 08.10.04, 17:31
            oczywiscie caly zlodziejski system ubezpieczen jest socjalistyczny wiec bulisz
            za rzeczy na ktore nie masz ochoty.
            a mnie chodzilo ze jaruga w swym idiotyzmie (ona domaga sie by byla rowna
            polowa kobiet wsrod szambonurkow i betoniarzy) jesli jest konsekwetna to
            powinna przyjechac i bronic kolutka.
            • Gość: klozet jest czysty Re: Do Szwadrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:26
              Re: do
              niekumatych
              IP: 5.5R2D* / *.pg.com
              Przeczytaj komentowany artykuł »
              Gość: szwadron 26.08.2004 09:25 odpowiedz na
              list szwadron
              bo jak czytam co napisalem madrego to latwiej mi to zrozumiec ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka