Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.27

05.02.05, 22:00
wot i siur - co jest najlepsze?
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Czas relaksu v.27 05.02.05, 22:02
      Życie - kurde - życie!
      • rita100 Re: Czas relaksu v.27 05.02.05, 22:04
        co tak skrótowo mówisz ?
        życie, tak życie jest najwazniejsze :)
        • rita100 Re: Czas relaksu v.27 06.02.05, 17:28
          musze sie położyć
          relaks na leżaco :)
          • oso1 Re: Czas relaksu v.27 06.02.05, 20:00
            Koniec czasu relaksu sobotnio-niedzielnego. Nic to, ostatki były upojne ;)
            Mam na osiedlu nową knajpkę (jedyną) - bez zbytnich ochów i achów, ale piwo z
            kija jest. :)
            • giga5 Re: Czas relaksu v.27 06.02.05, 20:03
              A gdzież ta knajpka na osiedlu?
              • oso1 Re: Czas relaksu v.27 06.02.05, 20:07
                nie licyłem jeszcze kroków, ale jakby jechać 15 to w sumie przy pętli
                • oso1 Re: Czas relaksu v.27 06.02.05, 20:10
                  chociaż do poprzedniej było 67 kroków, tu moge przyjąć, że jest około 100
                  kroków, nie mniej wracając zawsze wychodzi więcej ;)
                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 06.02.05, 20:16
                    knajpka na kanapce :)
                    herbatka u niedzwiadka
                    • rita100 Re: Czas relaksu v.27 06.02.05, 20:41
                      sledziówczka przd nami
                      ale koncert na dwójce był wspaniały, wszyscy artyści występowali
                      • oso1 Re: Czas relaksu v.27 07.02.05, 22:24
                        Relaks nie u mnie - relaks u Grubeko - rybki na lodzie - u mnie wyżerka - same
                        okonki - smakołyki, łakocie - hę cuuuuuś piknego i smacznego :)
                        • muraszka1 Re: Czas relaksu v.27 08.02.05, 06:43
                          Smazone okonie snia mi sie po nocach.
                          • oso1 Re: Czas relaksu v.27 08.02.05, 14:14
                            I tylko nie taka ilość, i nie na wieczór - tragedia choruję przesadziłem z
                            jedzeniem.
                            • rita100 Re: Czas relaksu v.27 08.02.05, 19:36
                              trzeba jeść, porządnie jeść
                              aby uczynić zadość wymaganiom
                              ide na kolacyjkę
                              • Gość: bęc Re: Czas relaksu v.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:20
                                Brawo! A potem siekierę w dłoń i ciąć, ciąć, ciąć przydrożne drzewa! Rąbać,
                                żeby wióry leciały! Wyrąbać wszystko w okolicy!
                                • muraszka1 Re: Czas relaksu v.27 10.02.05, 11:19
                                  Ide sie zrelaksowac,popatrzec na drzewa ktore jeszcze sa,
                                  bo nic nie wiadomo,skoro tylu lata tu z siekierka.
                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 19:48
                                    A dziś wątróbeczka z cebulką i odrobiną soli
                                    żadnej pizzy
                                    • muraszka1 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 19:58
                                      Odgrzewam bigosik.
                                      Szczescie mialo spotkanie z kolegami,przy piwku.
                                      • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 20:09
                                        bigos jest dobry ponoć po tygodniu :)
                                        • muraszka1 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 20:46
                                          Udał mi sie bigos, podobno.
                                          Obdzielilam tylko kochana rodzine
                                          i sympatyczne samotne sasiadki.
                                          Tez jadlam ,mniam.
                                          • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 20:49
                                            ale jutro sobota, jakiś weekendowy objad trzeba przygotować
                                            co zrobisz, te kotlety schabowe - już nie mogę na nie patrzeć
                                            • oso1 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 20:51
                                              Czas relaksu? Niestety nie w ten łyk-end :(
                                              • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 20:52
                                                dlaczego ?
                                                • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 20:54
                                                  choć bym chciała sie czym innym zajmować to nie mogę, pora na telesfora czyli
                                                  monitor :)
                                                  • muraszka1 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 21:10
                                                    Nie ,nie schabowe!
                                                    Rita,jutro jest wolna sobota!
                                                    Jutro,delikatne miesko drobiowe,suróweczki.
                                                    Moze dla rozpusty ,frytki!
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 21:18
                                                    świetna z Ciebie kucharka, niestety gotowanie dla mnie to gehhena, wolę
                                                    restauracje :)
                                                  • muraszka1 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 21:34
                                                    Najbardziej nie lubie gotowania.
                                                    Ale smakuje mi,to,co zrobie.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 21:39
                                                    całkiem odwrotnie niż u mnie
                                                    co ugotuję to nie zjem
                                                    dlatego wolę jak mi podadzą :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 22:09
                                                    a relaksując się przy jedzeniu lubię najlepiej ziemniaczki - taaaaaaaak
                                                    ziemniaczki :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 22:10
                                                    mówiłeś , że babkę ziemniaczaną , teraz same ziemniaki kopane ;)))))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 11.02.05, 22:12
                                                    ziemniaczki można na rózne sposoby przyrządzać :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 13.02.05, 13:20
                                                    Śniegu znowu napadało
                                                    wszędzie biało i wciąż biało
                                                    Wiatr wciąż hula - cóż za dziwo
                                                    Że wypiję ciepłe piwo
                                                    :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 13.02.05, 20:58
                                                    a ja dziś uciekałam przed ochlapaniem, odwilż, lody topnieją i kaluze, a w
                                                    kałuże wjeżdzają auta i pryyyysk ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 14.02.05, 20:31
                                                    i tu nie moze zabraknąć serduszka
                                                    relaks z sercem i w rytmie cza, cza :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 18.02.05, 23:08
                                                    Relaks - moja pierwsza latorośl kończy 18 lat - i na to czekałem właśnie 18 lat
                                                    -he, he
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 19.02.05, 23:18
                                                    i to na przełomie dnia i nocy dzisiaj - wsiewo choroszewo na forum :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 20.02.05, 21:24
                                                    czy poinformowałeś syna o prawach i obowiązkach związanych z pełnoletnością ?
                                                    Czy kupił sobie już sam flaszeczkę piwa ?
                                                    Wszystkiego najlepszego
                                                    i przypominam
                                                    małe dzieci , mały klopot :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 21.02.05, 22:16
                                                    Jak to słusznie Sola powiedziała - w domu pozostało już tylko jedno dziecko -
                                                    przez 1,5 roku :)
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.27 22.02.05, 20:10
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 22.02.05, 20:57
                                                    cześc sola :)
                                                    oso wypuścił syna z życie dorosłe. Dobrze mu, nie musi już wychowywać i
                                                    odpowiadać za czyny niepełnoletniego ;))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 22.02.05, 22:27
                                                    niepełny to on będzie do ukończenia szkół ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 23.02.05, 20:53
                                                    a jaki był prezent z tej okazji ? :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 23.02.05, 22:56
                                                    na razie robi prawko (żeby wozić tatusia) ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 25.02.05, 21:07
                                                    przeciez żona ma prawko i pewnie już wozi :)
                                                    mlodzież i prawko - trzeba ostrożnie, żeby się na rajd nie zalapał :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 25.02.05, 21:44
                                                    Rajdy to kiedyś robiłem po knajpkach, dzisiaj Dublinka sączę a w katonie jeszce
                                                    jakieś 15 sztuk :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 25.02.05, 22:00
                                                    nie wierze :)
                                                    wiesz ,że po piwie trzeba często coś odwiedzać, a nocka przed Tobą ;)))))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 26.02.05, 20:55
                                                    dalej popijasz ? ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 26.02.05, 21:03
                                                    no pewwnie - mając za sobą babkę ziemniaczaną, sledziki a przed sobą jakieś 10
                                                    butelek Dublina :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 26.02.05, 21:08
                                                    teraz powiedz, czy nie tyjesz ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 26.02.05, 22:34
                                                    ostatnio 9 kg :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 27.02.05, 21:04
                                                    o mamo, 9 kg :)
                                                    Mam nadzieje, ze krawcową z przeróbkami ubrań masz na miejscu ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 01.03.05, 21:14
                                                    Spójrz prosto w oczy,spójrz ,nie czekaj
                                                    bo chwila ta jak ta ucieka
                                                    już jej nigdy nie dogonisz
                                                    nie odnajdziesz jej.... piekna piosenka Wioletki Villas
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 01.03.05, 23:10
                                                    Nic to te 9 kg, taki troszeczkę papuśny na twarzy - brzuszek w normie, ale w
                                                    domu obiecałem, że będę od marca trenował. Obiecuję od czerwca ubiegłego roku,
                                                    nic to może zapomną.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 02.03.05, 20:06
                                                    co będziesz trenował ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 02.03.05, 23:10
                                                    Jak to co? Tzw. brzuszki ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 18:22
                                                    sport czyni cuda, ale musze znaleźć czas na takie wysiłki ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 19:38
                                                    zaczyna się chyba strzelanie ;))))
                                                    sport klawiaturkowy ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 19:51
                                                    czas na wykwintną kolacje - będzie awanturka :)
                                                  • muraszka1 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 19:58
                                                    Juz po kolacji.
                                                    Nawet termometr mi sprzyja,37,5 ;-)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 20:45
                                                    to jest właśnie czas relaksu ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 20:46
                                                    awanturka zjedzona, czas na strzały :)
                                                    kto teraz ?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 20:55
                                                    uwaga , z drogi- strzelam
                                                    prosze się uzbroić ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 20:57
                                                    ha - mam pełno amunicji - pożyczyc komuś ?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 21:00
                                                    komu amunicje , komu ??????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 21:10
                                                    Niby przerwa w pracy, ale to nie przerwa to wysiłek potężny :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 21:12
                                                    ale się ma werwę :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 21:13
                                                    a kto bedzie sedzią ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 21:26
                                                    Na dzisiaj koniec relaksu - wracam do pracy :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 03.03.05, 21:48
                                                    trzeba wymyślić jakąś grę - może szachy ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 04.03.05, 23:38
                                                    czas relaksu piątkowy - lubię piątki, soboty i niedziele :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 05.03.05, 11:23
                                                    Czas relaksu sobotni - zakupy, sprzątanie itd.itp.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:39
                                                    gotowanie i sprzatanie
                                                    okropnie pochmurno u nas
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 06.03.05, 19:58
                                                    i samotnośc
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 06.03.05, 20:18
                                                    przyjaciół jak lodu - rozejrzyj się i wyciągnij rękę :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 06.03.05, 20:27
                                                    ale w domu ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 06.03.05, 20:27
                                                    lepiej nie mówic :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 06.03.05, 20:28
                                                    najlepszym przyjacielem jest ksiażka
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 06.03.05, 21:29
                                                    i... - eeeeeee, Ty nie masz Dublina ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 06.03.05, 21:31
                                                    własnie , to chyba jest wina Dublina
                                                    wezmę Warke Strąg na miodzie :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 07.03.05, 22:40
                                                    Choroba to nie czas relaksu - niestety. Zmogła mnie grypa, czyli czas relaksu
                                                    leżący, chociaż temperatura wysoka :(
                                                  • Gość: madzior300 Re: DUBLIN... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:58
                                                    Irlandia..., Proszę o ciekawostki o Dublinie, może znacie FORUM lub CZAT-a
                                                    gdzie można pogadać na temat tego miasta. Dziękuję za wszelkie informacje :-)
                                                  • Gość: madzior300 Re: WITAM :-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:44
                                                    Szukałam od dłuższego czasu osób z Dublina,bo sama się tam wybieram na dłużej.
                                                    Czy dobrze trafiłam?
                                                  • jana2706 Re: WITAM :-)) 08.03.05, 18:42
                                                    Nie bardzo,tu raczej slawia piwo Dublin.
                                                  • rita100 Re: WITAM :-)) 08.03.05, 20:37
                                                    niestety ja tez nie pomogę, ostatni raz z Dublinem miałam styczność rok temu.
                                                    Smaczy był :)
                                                  • oso1 Re: WITAM :-)) 08.03.05, 20:40
                                                    Irlandia? Uhm. Piwo Dublin - Tak, yes, da, łi
                                                  • Gość: madzior300 Re: WITAM :-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:52
                                                    ha ha ha, widzę że piwko na tej stronie ma duże branie....
                                                    Cieszę się że jest tak popularne w Irlandii,bo to mój najbardziej ulubiony
                                                    "napój gazowany" :-))
                                                  • rita100 Re: WITAM :-)) 09.03.05, 20:36
                                                    właśnie , relaksujemy się przy piwku
                                                  • giga5 Czas relaksu v.27 09.03.05, 21:19
                                                    Sola też się relaksuje (złożona chorobą)
                                                    Życzcie jej zdrowia, proszę:)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 21:21
                                                    oczywiście, łaczę sie z nią w bólu przeziebieniowym
                                                    musi wyleżeć, może kota niech sobie sprawi, kot ponoć leczy ;))))
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 21:29
                                                    Podpowiem:)
                                                    Nie wiem, czy skorzysta:)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 21:34
                                                    giga , wejdz do KF :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 22:09
                                                    a ja jestem też chory i nikt mnie nie żałuje !
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 22:10
                                                    żałuje , żałuje w dobrannoce pucharek czeka ;))))
                                                    kuruj sie nie tylko Dublinem ;)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 22:11
                                                    Oso, bardzo martwimy się o Ciebie,
                                                    Wracaj do zdrowia szybciutko:))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 22:12
                                                    Co to tak wszystkich polożylo ?
                                                    giga, tylko my wytrwałe ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 22:13
                                                    dobry rocznik:)))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 09.03.05, 22:14
                                                    ha, ha, ha - komunistyczny ;))))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.27 10.03.05, 19:40
                                                    ja zdrówko ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.27 10.03.05, 20:15
                                                    U mnie zdrówko OK:}
                                                    Sola gorzej(39 stopni gorączki), właśnie jestem u niej.
                                                    Obiadek, kolacja podane, zaraz wracam do siebie.
                                                    Życzę zdrowia:))

• rita100 Re: Czas relaksu v.27 10.03.05, 20:25
                                                    o niech to, jaka gorączka
                                                    pewnie nocka z głowy
                                                    alez organizm walczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka