Dodaj do ulubionych

Busiki na linii "15"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 06:38
Kretynów nie sieją sami się rodzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ben Re: Busiki na linii "15" IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.04.05, 07:53
      te busiki będa jezdzić tylko 1 kwietnia tak trzymac prima aprillis
    • Gość: miś co za idiotyam !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 01.04.05, 07:57
      co za kretyn wpadł na tak idiotyczny pomysl jezdze na codzien malymi busikami linią 28 Jazda tą malą pokraką jest straszna jestem osobą wysoką dlatego za kazdym razem musze stac zgarbiony. przewaznie autobusiki te mają jedno okienko (albo wcale) latem doslownie przeradza sie to w makabre wystarczy ze usiądzie jakas stara baba kolo okna i wszyscy są ugotowani !!!! Skanadal Skanadal
      • Gość: bz Re: co za idiotyam !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 01.04.05, 15:24
        Gość portalu: miś napisał(a):

> co za kretyn wpadł na tak idiotyczny pomysl jezdze na codzien malymi busikami l
        > inią 28 Jazda tą malą pokraką jest straszna jestem osobą wysoką dlatego za ka
        > zdym razem musze stac zgarbiony. przewaznie autobusiki te mają jedno okienko (
        > albo wcale) latem doslownie przeradza sie to w makabre wystarczy ze usiądzie ja
        > kas stara baba kolo okna i wszyscy są ugotowani !!!! Skanadal Skanadal

to nie pisałem ja
        :-D

pozdr
        bz
    • Gość: bluebutterfly Re: Busiki na linii "15" IP: *.softbank.pl 01.04.05, 08:12
      Prima aprilis :)
    • Gość: Kuba Re: Busiki na linii "15" IP: *.infish.com.pl 01.04.05, 08:20
      A ciekawe co w tej sytauacji bedzie z sieciówkami?? Nagle beda ważne w
      minibusach??? Jakos nie wierze!!!
      • saskiaplus1 Re: Busiki na linii "15" 01.04.05, 09:29
        Tu nie ma nic do wierzenia - wielkość autobusu nie ma nic wspólnego z ważnością
        sieciówek. W "28" sieciówki są ok, a przecież tam nie jeżdżą duże normalne
        autobusy.
        • Gość: spacz Re: Busiki na linii "15" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:14
          Najgorsze jest to, ze taki Prima Aprilis to MPK mi funduje za kazdym razem gdy
          czekam na autobus... nie tylko 1 kwietnia :(
    • Gość: PrimaAprilis :) Re: Busiki na linii "15" IP: *.tpgi.com.au 01.04.05, 10:26
      Gazeta pl.31/03/05 "W czwartek po południu Stare Miasto zamieniło się w parking
      autobusowy. W ten sposób Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne chwaliło się
      mieszkańcom miasta nowo kupionymi autobusami.

Autobusy przyjechały do Olsztyna kilka dni temu. Scania Omni Link to pojazd
      niskopodłogowy, przystosowany do przewozu osób niepełnosprawnych. Ma 86 miejsc,
      w tym 28 siedzących. Wyposażony jest w automatyczną skrzynię biegów, a silnik
      firmy Scania spełnia ekologiczną normę emisji spalin EURO III. Łącznie na
      ulicach Olsztyna pojawi się 10 scanii rodem z fabryki w Słupsku."
    • Gość: PrimaAprilis Re: Busiki na linii "15" IP: *.tpgi.com.au 01.04.05, 10:34
      Gazeta PL 31/03/05:"W czwartek po południu Stare Miasto zamieniło się w parking
      autobusowy. W ten sposób Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne chwaliło się
      mieszkańcom miasta nowo kupionymi autobusami.

Autobusy przyjechały do Olsztyna kilka dni temu. Scania Omni Link to pojazd
      niskopodłogowy, przystosowany do przewozu osób niepełnosprawnych. Ma 86 miejsc,
      w tym 28 siedzących. Wyposażony jest w automatyczną skrzynię biegów, a silnik
      firmy Scania spełnia ekologiczną normę emisji spalin EURO III. Łącznie na
      ulicach Olsztyna pojawi się 10 scanii rodem z fabryki w Słupsku".
    • Gość: Profesor Re: Busiki na linii "15" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:36
      A ja chcę, żeby wróciły tramwaje.
      • Gość: bluebutterfly Re: Busiki na linii "15" IP: *.net.external.hp.com 01.04.05, 11:17
        Te busiki to żart. Bo naprawdę to będą riksze, albo taczki, i to odjeżdżające
        nie co 3 minuty, a co sekundę. I dopiero wtedy centrum stanie w gigantycznym
        korku.

Aha... pewnie to niby-centrum-handlowe to nie żadne centrum, a gigantyczny,
        nowoczesny przystanek linii "15", gdzie oczekujący na połączenie będą mogli
        kupić loda, popatrzeć na film, w oczekiwaniu na najbliższe połączenie.

Indie-rulez.

Proponuję zapakować tych i owych do złomów jeżdżących w mpk-owym taborze i
        wysłać w kosmos.
    • Gość: ja Re: Busiki na linii "15" IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.04.05, 13:59
      ludzie, patrzcie na kalendarz - prima aprilis :).
    • Gość: XYZ Re: Busiki na linii "15" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:52
      PRYMA APRILIS - udany żart musze przyznać:)
    • Gość: LuckyBoy PRIMA APRILIS IP: *.barczewo.macrosat.pl 01.04.05, 19:09
      AHAHAHAH, dobry ZART redaKCJI:))))
    • Gość: jacek to chyba zart - chociaż to dziwny kraj i nigdy .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:31
      ... nie wiadomo. ja mam jeszcze lepsza propozycje zastapic busiki samochodami
      osobowymi i puścic je co 10 sekund.
    • Gość: ol Busiki?? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 02.04.05, 00:04
      Busikiii??? zartujecie sobie?? to ludzie chyba na dachach beda jezdzic?? na
      kortowiade tez puscicie busiki ?? buhaha..
      LEPIEJ ZROBCIE COS Z LINIĄ ''A'' BO CIEZKO JEST RANO ZMIESCIC SIE DO AUOBUSU
      I DOJECHAC NA CZAS DO SZKOLY...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka