Gość: łajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 06:38 Kretynów nie sieją sami się rodzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ben Re: Busiki na linii "15" IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.04.05, 07:53 te busiki będa jezdzić tylko 1 kwietnia tak trzymac prima aprillis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś co za idiotyam !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 01.04.05, 07:57 co za kretyn wpadł na tak idiotyczny pomysl jezdze na codzien malymi busikami linią 28 Jazda tą malą pokraką jest straszna jestem osobą wysoką dlatego za kazdym razem musze stac zgarbiony. przewaznie autobusiki te mają jedno okienko (albo wcale) latem doslownie przeradza sie to w makabre wystarczy ze usiądzie jakas stara baba kolo okna i wszyscy są ugotowani !!!! Skanadal Skanadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Re: co za idiotyam !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 01.04.05, 15:24 Gość portalu: miś napisał(a): > co za kretyn wpadł na tak idiotyczny pomysl jezdze na codzien malymi busikami l > inią 28 Jazda tą malą pokraką jest straszna jestem osobą wysoką dlatego za ka > zdym razem musze stac zgarbiony. przewaznie autobusiki te mają jedno okienko ( > albo wcale) latem doslownie przeradza sie to w makabre wystarczy ze usiądzie ja > kas stara baba kolo okna i wszyscy są ugotowani !!!! Skanadal Skanadal to nie pisałem ja :-D pozdr bz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluebutterfly Re: Busiki na linii "15" IP: *.softbank.pl 01.04.05, 08:12 Prima aprilis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Busiki na linii "15" IP: *.infish.com.pl 01.04.05, 08:20 A ciekawe co w tej sytauacji bedzie z sieciówkami?? Nagle beda ważne w minibusach??? Jakos nie wierze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Busiki na linii "15" 01.04.05, 09:29 Tu nie ma nic do wierzenia - wielkość autobusu nie ma nic wspólnego z ważnością sieciówek. W "28" sieciówki są ok, a przecież tam nie jeżdżą duże normalne autobusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Re: Busiki na linii "15" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:14 Najgorsze jest to, ze taki Prima Aprilis to MPK mi funduje za kazdym razem gdy czekam na autobus... nie tylko 1 kwietnia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrimaAprilis :) Re: Busiki na linii "15" IP: *.tpgi.com.au 01.04.05, 10:26 Gazeta pl.31/03/05 "W czwartek po południu Stare Miasto zamieniło się w parking autobusowy. W ten sposób Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne chwaliło się mieszkańcom miasta nowo kupionymi autobusami. Autobusy przyjechały do Olsztyna kilka dni temu. Scania Omni Link to pojazd niskopodłogowy, przystosowany do przewozu osób niepełnosprawnych. Ma 86 miejsc, w tym 28 siedzących. Wyposażony jest w automatyczną skrzynię biegów, a silnik firmy Scania spełnia ekologiczną normę emisji spalin EURO III. Łącznie na ulicach Olsztyna pojawi się 10 scanii rodem z fabryki w Słupsku." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrimaAprilis Re: Busiki na linii "15" IP: *.tpgi.com.au 01.04.05, 10:34 Gazeta PL 31/03/05:"W czwartek po południu Stare Miasto zamieniło się w parking autobusowy. W ten sposób Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne chwaliło się mieszkańcom miasta nowo kupionymi autobusami. Autobusy przyjechały do Olsztyna kilka dni temu. Scania Omni Link to pojazd niskopodłogowy, przystosowany do przewozu osób niepełnosprawnych. Ma 86 miejsc, w tym 28 siedzących. Wyposażony jest w automatyczną skrzynię biegów, a silnik firmy Scania spełnia ekologiczną normę emisji spalin EURO III. Łącznie na ulicach Olsztyna pojawi się 10 scanii rodem z fabryki w Słupsku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: Busiki na linii "15" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:36 A ja chcę, żeby wróciły tramwaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluebutterfly Re: Busiki na linii "15" IP: *.net.external.hp.com 01.04.05, 11:17 Te busiki to żart. Bo naprawdę to będą riksze, albo taczki, i to odjeżdżające nie co 3 minuty, a co sekundę. I dopiero wtedy centrum stanie w gigantycznym korku. Aha... pewnie to niby-centrum-handlowe to nie żadne centrum, a gigantyczny, nowoczesny przystanek linii "15", gdzie oczekujący na połączenie będą mogli kupić loda, popatrzeć na film, w oczekiwaniu na najbliższe połączenie. Indie-rulez. Proponuję zapakować tych i owych do złomów jeżdżących w mpk-owym taborze i wysłać w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Busiki na linii "15" IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.04.05, 13:59 ludzie, patrzcie na kalendarz - prima aprilis :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Busiki na linii "15" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:52 PRYMA APRILIS - udany żart musze przyznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuckyBoy PRIMA APRILIS IP: *.barczewo.macrosat.pl 01.04.05, 19:09 AHAHAHAH, dobry ZART redaKCJI:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek to chyba zart - chociaż to dziwny kraj i nigdy .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:31 ... nie wiadomo. ja mam jeszcze lepsza propozycje zastapic busiki samochodami osobowymi i puścic je co 10 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Busiki?? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 02.04.05, 00:04 Busikiii??? zartujecie sobie?? to ludzie chyba na dachach beda jezdzic?? na kortowiade tez puscicie busiki ?? buhaha.. LEPIEJ ZROBCIE COS Z LINIĄ ''A'' BO CIEZKO JEST RANO ZMIESCIC SIE DO AUOBUSU I DOJECHAC NA CZAS DO SZKOLY... Odpowiedz Link Zgłoś