Dodaj do ulubionych

max kilanowski ściga się 24h/dobę

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 21:32
oj, mamy szczęście do tych pseudorajdowców. Niejaki kilanowski (ponoć rajdowiec)
codziennie wyrusza swoją "wspaniałą" a co najważniejsze głośną maszyną (Peugeot
206)na przejażdzkę po Olsztynie. Szkoda tylko, że np ulicą Bałtycką
przemieszcza się z prędkością grubo ponad 100 km/h. Jest chyba jeszcze młody
i głupi. Może z czasem zmądrzeje a jesli nie to pewniakiem zrobi komuś krzywdę.
Na policję nie ma co liczyć. Mądrzej szybko max!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: miro Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: 217.98.241.* 29.06.02, 21:41
      masz rację!. Rajdy to fajna sprawa ale pseudo-szpan na ulicy to dziecinada.
      Jeszcze pół biedy jak jakiś smarkacz dorwie się do samochodu tatusia ale
      wschodzący sportowiec (rajdowiec pełną gębą)taki jak max kilanowski to już
      wstyd. Żaden mistrz kierownicy nie wyjeżdza swoją rajdówką na miasto. Ma do tego
      cywilną testówkę. Gdy taki domorosły rajdowiec szpanuje na ulicy to nie jeden
      młody na ulicy marzy o tym samym i zamiast mieć sportowców na rajdach mamy całą
      bandę świrów na ulicach miast.
    • Gość: detritus Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 21:43
      A jaki ma numer rejestracyjny? Bo jesli to ten, o ktorym mysle... >:o)
      • Gość: kogut Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:26
        numer rejestracyjny tego peugota 206 zamieszczę później - muszę sprawdzić.
        ten peugeocik jest pomalowany jak rasowa rajdówka, więc łatwo rozpoznawalny.
    • Gość: jd Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.06.02, 21:44
      Tak Max, mądrzej szybko, bo możesz nie zdążyć, a ten stan ma swoje zalety i
      warto to przeżyć. Na przykład włos ci staje na głowie na myśl, że mógłbyś kogoś
      zabić na drodze, na przykład dziecko sąsiada albo partnera w interesach. Nic
      nie daje takiej adrenaliny.
      • Gość: pestka Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:32
        jak ja to lubię. tych wspaniałych chłopców pędzących w swych "wspaniałych"
        maszynach po wąskich i zatłoczonych ulicach Olsztyna. to lepsze niż seks.
        Max daj z siebie wszystko. mam nadzieję,że osiągniesz 200 km/h po tej cholernej
        Bałtyckiej!!!!!!!!!
        • Gość: detritus Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 23:59
          Gość portalu: pestka napisał(a):

> jak ja to lubię. tych wspaniałych chłopców pędzących w swych "wspaniałych"
          > maszynach po wąskich i zatłoczonych ulicach Olsztyna. to lepsze niż seks.
          > Max daj z siebie wszystko. mam nadzieję,że osiągniesz 200 km/h po tej cholernej
          > Bałtyckiej!!!!!!!!!

Ciesze sie ze wolisz to od seksu. Dzieki temu jest nadzieja ze takich pogladow
          nie zaszczepisz swoim dzieciom.
          • Gość: dudek Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 00:25
            policja przymyka oczy na tych frajerów. tak samo było wcześniej z hołowczycem.
            wiele razy widziałem go jak ma w dupie elementarne zasady drogowe i to oczach
            policji. należy do nietykalnych w tym chorym mieście. tacy ludzie przyciągają
            na rajd kormorana wielu widzów więc też i kasę dla miasta - czego nie robi się
            w imię dobrego interesu miasta??? tacy jak oni będą zawsze, a normalni ludzie
            muszą się szeroko rozglądać aby przeżyć na tej cholernej drodze bo jaśnie
            wielmożny "pan" popisuje się przed laskami. A'propos ostatnio widziałem
            Hołka na trasie do Wwy (w Subaru Forester)z jakąś wystrzałową blondynką (ciekawe
            co na to danuśka hołowczyc)jak na 40-stce, łuku z podwójną ciągłą w gęstym ruchu
            zaiwaniał zirka ebaut 1,5 paczki na godzinę. Brawo mistrzu!!! cieszę się, że
            na ostatnim kormoranie Kuzi dał ci w dupę!!!!!!!!!
            • Gość: M Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 08:19
              Gość portalu: dudek napisał(a):
              > .....cieszę się, że na ostatnim kormoranie Kuzi dał ci w dupę!!!!!!!!!
              >
              Bo zjadł za mało chipsów ...

• Gość: frodo Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 09:19
                nr rejestracyjny tego ulicznego ściganta w peugeocie 206(kilanowskiego) to
                NO 22599.
                rajdy to fajna sprawa ale jestem zdania,że ci co już pokazują się na tych
                rajdach powinni dawać DOBRY przykład innym. Dlatego też ich zachowanie na
                cywilnych drogach powinno być bez zarzutu. Panowie rajdowcy - na OESACH dajcie
                z siebie wszystko (ku uciesze publiki)ale po skończonym rajdzie dajcie sobie
                na luz z tym szpanem. Nie musicie ciągle udawać, że macie "jaja". Pozdrawiam
                • Gość: alf Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 13:44
                  Chociaz nr ktory podal Detritus na wstepie nie nalezy do Kilanowskiego to
                  rowniez zaobserwowalem jego popisy na olsztynskich ulicach-po swiezo
                  wyremontowanej Partyzantow w kierunku Dworca tak chlopak "bujal" swoja maszyne
                  ze malo sie nie wpieprzyl w grupe ludzi przechodzaca przez przejscie kolo hali
                  Dworca.Holek swym Foresterem tez daje upust szczegolnie na Jagiellonskiej wozac
                  coreczki do szkoly.Nie wiem co za typ odkupil od niego poprzedniego Forestera
                  (tego skasowanego rok temu)ale bierze przyklad z mistrza chociaz maszyna jest
                  jeszcze nie do konca wyremontowana.
                  • Gość: KOX Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.02, 18:55
                    Ciekaw jestem dlaczego nie ma jeszcze szczepionki na GLUPOTE?!!!!!
                    • Gość: maks Peugeot 206 NO22599 - UWAGA ŚWIR ZA KÓŁKIEM IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 22:31
                      UWAGA LUDZIE!!!
                      Spotkanie z tym samochodem sam na sam może skończyć się dla WAS trwałym
                      kalectwem lub śmiercią.
                      • Gość: frodo Re: max kilanowski - trenuje na osiedlu Likusy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 22:36
                        ten domorosły rajdowiec codziennie wieczorem sieje postrach na uliczkach
                        osiedla Likusy.Nic dziwnego tam mieszka a adrenalinki szuka między razem z ojcem
                        ze srebrnego terenowego mercedesa ML na warszawskich numerach
                        • koobra Re: max kilanowski - trenuje na osiedlu Likusy 01.07.02, 11:59
                          mieszka w pałacu to i zachowuje sie jak panisko,ciekawe tylko czy wiecie na
                          czym zarobił tatko tą kasę..:((
                          • Gość: sari Re: max kilanowski - trenuje na osiedlu Likusy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:38
                            Z Maksymilianem chodziłam do szkoły i - bez urazy - nigdy nie był zbyt
                            inteligentny, a że tak się zachowuje ... Co chcecie od rozpieszczonego do
                            granic możliwosci gówniarza?
                            • Gość: jd Re: max kilanowski - trenuje na osiedlu Likusy IP: *.acn.waw.pl 01.07.02, 17:59
                              Ja też rozpieszczam dzieci do granic możliwości, i wszystkim polecam
                              rozpieszczanie, bo rzecz oczywiście nie w rozpieszczaniu, ale w głupocie, w
                              odwalaniu obowiazków, w pozbywaniu sie kłopotów najmniejszym kosztem i - jakby
                              to nie zabrzmiało potetycznie - w braku serca dla bachora.
                              • Gość: sari Re: max kilanowski - trenuje na osiedlu Likusy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:17
                                Gość portalu: jd napisał(a):

> Ja też rozpieszczam dzieci do granic możliwości, i wszystkim polecam
                                > rozpieszczanie, bo rzecz oczywiście nie w rozpieszczaniu, ale w głupocie, w
                                > odwalaniu obowiazków, w pozbywaniu sie kłopotów najmniejszym kosztem i - jakby
                                > to nie zabrzmiało potetycznie - w braku serca dla bachora.

Trzeba odróżnić właśnie mądre rozpieszczanie od pozwalania dzieciom na wszystko !
                                • Gość: mess Re: max kilanowski - trenuje na osiedlu Likusy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 11:46
                                  a może by tak kastrować szaleńców w tych "wspaniałych" maszynach?! Nie byłoby
                                  problemu z wychowywaniem następnego pokolenia...zamiast prawka zabierana by im
                                  była "męskość"! OOOOOOO, wtedy by im nóżka drgnęła przed depnięciem!
    • Gość: marcinEK Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 19:09
      spox, niedlugo do kilanowskiego przyjdzie pare fotek bo na baltyckiej mieli
      zamontowac fotoradar :)
      • Gość: LK Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.07.02, 18:29
        gonić piratów ile wlezie i patrzeć czy dychają
        • Gość: M Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 20:38
          Nie myl piratów z debilami - chociaż to i tak na to samo wychodzi ...
          • Gość: LOBO Re: max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.02, 20:29
            16.07.2002 widziałem tego świra na Bałtyckiej jak przeleciał na czerwonym
            dwa skrzyżowania (Jeziorna, Morska). Brawo nasza olsztyńska policja!!!!!!!
            A może policja ma jakiś układ z Kilanowskim?
            • Gość: M max kilanowski ściga się 24h/dobę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 21:56
              Gość portalu: LOBO napisał(a):

> .....jak przeleciał na czerwonym dwa skrzyżowania
              >
              Z tego są dwa wnioski:
              1.Albo jeżdzi tak szybko,że promienie świetlne nie zdążyły dotrzeć do jego oczu.
              2.Albo myśli płytko i pomału,tak,że nie zdążył przeanalizować tej sytuacji.
              Myślę,że to drugie .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka